Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím,no tak tohle přesně trápilo i mne. Jestli můžu poradit,zkus to ještě jednou přesadit do nějakého substrátu. Já sám přesně nepřišel na to čím to je. Ale poté co jsem je přesadil,tak se to vždy zlepšilo a časem úplně vymizelo.
Takže jestli máš možnost ,přesaď to do většího a zalévej jen odstátou vodou. Možná bych to i jednou pořádně prolil,a to aspoň množstvím vody dvakrát větším než máš objem květináče. Já mám za to,že je to špatné pH a tím pádem i špatný příjem živin,obojí by se mělo vyrovnat tím přesazením. A jestli se to rozhodneš přesadit do nějakého substrátu,tak už na růst nehnoj,živiny by měly stačit až do doby než to začne pořádně kvést.
Doufám,že tady nepíšu nějaké bláboly,ale mě to pomohlo a teď už to jede jak má.
Zde máš odkazy jak to vypadalo u mě,aby si to mohl porovnat,tohle je před přesazením- http://grower.cz/forum/image.php?at...81017&size=full
Zdarec Aladin, diky za radu vypada to tak ze mam stejnej problem jako ty...takze se pokusim nasadit stejnou medicinu snad to pomuze. Dam vedet jak to dopadlo, kazdopadne diky za info.
Morzik: jojo mam tam diry naspodku jako v kvetinaci...zalivam jednou za dva dny plus minus...a hnojku pridavam jednou za 14dni koprivy a jednou za 14dni kristalon....ale delalo to i bez toho hnojiva...kristalon jsem tam nahodil kdyby nahodou chybelo neco malo fosforu...
ale daoufam ze pomuze Aladinova rada...uvidime)))
Mě taky připadá že to máš uchcaný.....zkuus tam třeba udělat větší díry.....v tom kýblu se ta voda snáž naakumuluje a pak sou problémy jako plíseň nebo jednoduše samotný přelití.....to pak dostávaj asimilační pletiva zabrat :-(
"Klucí , mě se motaj zuby"
Moje první plíce................................................................................................
tak me problemy se nezmenili ani po presazeni do kvetinacu...takze jsem se rozhodl to ignorovat))) mezitim se košťátka prepnuli do kvetu a jestli pocitam dobre mel by to byt tendle vejkend 6.tyden takze podle seedbanky jeste 2 tydny zbyvaji ))) tak uvidime...
jinak jsem ty svy bonsaje presunul dovnitr protoze venku uz je docela kosa...navic snezilo, takze planuju ze by to mohlo dozrat ty dva tejdny uvnitr. Jo abych nezapomel hnojku zadnou nepouzivam...proste bio hehehe:-D
rekl bych, ze hnojiva obsahoval ten substrat pokud nemas hlinu z vlastniho kompostu :P bio znamena, ze rostlina dostava ziviny organickou cestou a ne, ze nehnojis :P
tak mam pokoseno a uz se to susi. Skacel jsem pred dvema tydnama. palice byly zhnedly tak asi nebylo na co cekat. Mam dotaz k suseni...kde nejlip susit? mam to na pude ale je tam docela kosa tedka...tak jsem premyslel ze bych to zavesil k vydechum teplyho vzduchu co mam rozvedenej po baraku. Neni to moc velka teplota. Vydech je napojenej na krb a jde z nej cca 40-50 st foukany ventilatorem. Co vy na to?
K vetraku to nedavej, rychle to preschne a bude to hnusny. Chlad nevadi pokud to schne, horsi kdyz to schne moc rychle v teple, idealni je tma a pokud tam kde to mas neni nejakej smrad, coz na pudach byva.