Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Myslim,ze to zrovna idealek neni.U nas-VC je tov pohode. Takovahle praseci bourka tak 1x za rok.Asi bys nemel moc zastipovat,protoze to je na zlomeni este nachylnejsi.Jinak me takhle zatim kiti este nezarvala.
Cau,
nedavno jsem byl na jednom ze svych poli.Roste mi tam asi 12 kyticek tak 30cm vysokych a vypadaji docela zdrave takze uz se tesim az je budu kosit....
o 1 metr?
Jaktože mě rostou tak pomalu? Vysadil sem sazeničky někdy na začátku května, možná snad ještě dřív a maj tak 30-40 cm....
Ale sou pjekně košatý...
Je to krása posedět a zahulit u políčka..občas mám chuť bejt ta kytka a jen tak si tam sedět v tý hlíně a užívat si sluníčka..prostě ráj na zemi
I love thCR
Ty wole, 200ks! Ja mel loni 4 a hulim (e) z toho doted (zrovna ted :-)))
Letos mam postavenou skrinku, kde ted (pozde,no) se chystaji klony na ven (jinak venku uz mam 7, 3 samce jsem vyrval)
Uz se tesim na to zahuleni u policka-vcera jsem byl jenom tak na prochazce se spekem a pohodicka, no :-)
-"Zdar! Nemas neco na prda?"
-"Ne, ale az budes mit, taxe stav!"
-----------------------------------------------------------
Kytičky už nám taky pěkně povyrostly. Zasílám 2 fotečky na porovnání.
První (menší) je z 2. týdne v květnu a druhá (je vidět jen list a má ruka - ale o něčem to vypovídá ) je z půlky června.
Tak doufám, že se letos povede a vyhnou se nám zloději...
No mě to konečně taky roste-poprvý v životě,zrovna z včerejška na dnešek ta největší vyrostla o 10cm/den,celkem sem ráno čuměl,a radši sem jí měřil 2* ,páč mi to přišlo vážně unreal...jenom jestli se mi nezkrátil metr to člověku hned poskočí náladička jen tak dál!!!(doufám)
Konec června a kytky maj 120 - 170 cm. Jedou 5 cm denně. Letos jsme se totiž pojistili a máme foliovníček (nebo spíš foliovník? ).
Je jich tam spousta, tak doufám že z nich "něco" bude
Zdravím,
tak se mně včera stalo něco strašnýho. Moje a kámošovo pole (pěstovali sme dohromady) nám nějaká svině kompletně zničila. Měli sme celkem třináct kytek, nezbylo z nich nic než trčící stonky ze země. Po takovým usilí, který sme našim kytkám věnovali (přesazování do igelitových pytlů kvůli vláze, zalívání průměrně 3x týdně, ježdění na 3km !! vzdálený pole!!....) mě tohle nehorázně nasralo a fakt nevím co si počnu. SU FAKT HODNĚ NASRANEJ NA TY KURVY CO TO UDĚLALY!!! TY KYTKY NEMĚLY ANI JEDNU PALIČKU!!
Ach jo, na zasázení nových je už pozdě prostě je to uplně v prdeli.
já se loučím, odjíždím na jih. zdar
no mam , 4 pole ,zatim to roste nadherne ,ale asi me taky nekdo jedno nasel ,ale nastesti mam jeste tri ,na pole jezdim tak jednou za tejden mam to pekne daleko (40km) tam a dalsich 40 km zpet asi 200kilca za benzin..takze me uplne nasralo kdys sem tam prijel a my kyti byli zastrihnuty ale uplne curacky nekdo je zastrih na jednou(jednim strihem 4 vetve. ale doufam ze zbytek vydrzi........