Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Outdoor Pěstování » Outdoor 2003
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4
Autor
Téma 
Sketh
Host

Obecné Příspěvek č. 17

Tak teda ať dobře rostou

Old Post 28-05-2003 v 13:30 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
JohnB
Nový Člen

Karma uživatele JohnB - 0% Pěstitelská

Palec nahoru Rostou... Příspěvek č. 18

Rostouuuuuuuuuuu.............!!!!!!!!!!

Old Post 11-06-2003 v 10:27 AM
JohnB je offline   Profil uživatele JohnB   Find more posts by JohnB   Foto galerie člena JohnB   Click here to Send JohnB a Private Message   Add JohnB to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sharper
Nový Člen

Karma uživatele sharper - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

Myslim,ze to zrovna idealek neni.U nas-VC je tov pohode. Takovahle praseci bourka tak 1x za rok.Asi bys nemel moc zastipovat,protoze to je na zlomeni este nachylnejsi.Jinak me takhle zatim kiti este nezarvala.

Old Post 11-06-2003 v 13:20 PM
sharper je offline   Profil uživatele sharper   Find more posts by sharper   Foto galerie člena sharper   Click here to Send sharper a Private Message   Add sharper to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
smokerson
Stálý Člen

Karma uživatele smokerson - 52% PěstitelskáKarma uživatele smokerson - 52% Pěstitelská

Obecné Příspěvek č. 20

Cau,
nedavno jsem byl na jednom ze svych poli.Roste mi tam asi 12 kyticek tak 30cm vysokych a vypadaji docela zdrave takze uz se tesim az je budu kosit....

Nazhulenou!!!

Old Post 11-06-2003 v 13:31 PM
smokerson je offline   Profil uživatele smokerson   Find more posts by smokerson   Foto galerie člena smokerson   Click here to Send smokerson a Private Message   Add smokerson to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
i...myself
Nový Člen

Karma uživatele i...myself - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 21

Slunko je nejvetsi uchyl co znam...
vyrostlo mi to za tyden tak o 20 cm a to sem to nezaleval a pekne bylo tak 4 dni...

pohoda...

Old Post 12-06-2003 v 21:39 PM
i...myself je offline   Profil uživatele i...myself   Find more posts by i...myself   Foto galerie člena i...myself   Click here to Send i...myself a Private Message   Add i...myself to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
blockhead
Stálý Člen

Karma uživatele blockhead - 82% PěstitelskáKarma uživatele blockhead - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 22

o 1 metr?
Jaktože mě rostou tak pomalu? Vysadil sem sazeničky někdy na začátku května, možná snad ještě dřív a maj tak 30-40 cm....
Ale sou pjekně košatý...

smoke4peace

My experimentz + Jack Herrer @ 150W =

Old Post 16-06-2003 v 17:23 PM
blockhead je offline   Profil uživatele blockhead   Find more posts by blockhead   Foto galerie člena blockhead   Click here to Send blockhead a Private Message   Add blockhead to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
menurak
Stálý Člen

Karma uživatele menurak - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 23

jooooooooo, venku to vypada slibne, zatim 200 kusu. nektery 1.4 m a nektery 5cm nektery 35cm, vyhazuju slimaci a kosim koprivy

vapoMENUrak vidžája

Old Post 16-06-2003 v 22:25 PM
menurak je offline   Profil uživatele menurak   Find more posts by menurak   Foto galerie člena menurak   Click here to Send menurak a Private Message   Add menurak to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Theox
Stálý Člen

Karma uživatele Theox - 16% Pěstitelská

Příspěvek č. 24

Je to krása posedět a zahulit u políčka..občas mám chuť bejt ta kytka a jen tak si tam sedět v tý hlíně a užívat si sluníčka..prostě ráj na zemi
I love thCR

FUCK OF(F) SYSTEM!!!

Old Post 18-06-2003 v 22:09 PM
Theox je offline   Profil uživatele Theox   Find more posts by Theox   Foto galerie člena Theox   Click here to Send Theox a Private Message   Add Theox to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
nacochatu
Nový Člen

Karma uživatele nacochatu - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 25

tak jsem v úterý zkontroloval kytičky a rostouuuu. a počasí jim zatím přeje. no a tak o kus dál vypustil jsem další. nádhera...

Old Post 19-06-2003 v 15:40 PM
nacochatu je offline   Profil uživatele nacochatu   Find more posts by nacochatu   Foto galerie člena nacochatu   Click here to Send nacochatu a Private Message   Add nacochatu to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
BaBiBo
Stálý Člen

Karma uživatele BaBiBo - 45% PěstitelskáKarma uživatele BaBiBo - 45% Pěstitelská

Příspěvek č. 26

Ty wole, 200ks! Ja mel loni 4 a hulim (e) z toho doted (zrovna ted :-)))
Letos mam postavenou skrinku, kde ted (pozde,no) se chystaji klony na ven (jinak venku uz mam 7, 3 samce jsem vyrval)
Uz se tesim na to zahuleni u policka-vcera jsem byl jenom tak na prochazce se spekem a pohodicka, no :-)

-"Zdar! Nemas neco na prda?"
-"Ne, ale az budes mit, taxe stav!"
-----------------------------------------------------------

Old Post 20-06-2003 v 23:23 PM
BaBiBo je offline   Profil uživatele BaBiBo   Find more posts by BaBiBo   Foto galerie člena BaBiBo   Click here to Send BaBiBo a Private Message   Add BaBiBo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mwrx
Stálý Člen

Karma uživatele mwrx - 52% PěstitelskáKarma uživatele mwrx - 52% PěstitelskáKarma uživatele mwrx - 52% Pěstitelská

Taky rostou ..! Příspěvek č. 27

Kytičky už nám taky pěkně povyrostly. Zasílám 2 fotečky na porovnání.
První (menší) je z 2. týdne v květnu a druhá (je vidět jen list a má ruka - ale o něčem to vypovídá ) je z půlky června.
Tak doufám, že se letos povede a vyhnou se nám zloději...

Mwrx JALAPENO.CZ - Rady, tipy, návody, recepty, galerie a vše kolem pěstování CHILLI papriček

Balkón bonsai White Widow 2014
fóliovník a outdoor 2014
podzimní fotečky
outdoor 2002
SUPER FÓLIOVNÍK

Naposledy upravil mwrx 22-06-2003 v 14:41 PM

Old Post 22-06-2003 v 14:36 PM
mwrx je offline   Profil uživatele mwrx   Find more posts by mwrx   Foto galerie člena mwrx   Click here to Send mwrx a Private Message   Add mwrx to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

:) Příspěvek č. 28

pěkný kytky
dneska sem se vrátil z pole taky spokojenej. moje kytky se probraly a začali vesele růst.

Old Post 22-06-2003 v 19:03 PM
J.J.
Stálý Člen

Karma uživatele J.J. - 12% PěstitelskáKarma uživatele J.J. - 12% Pěstitelská

Příspěvek č. 29

No mě to konečně taky roste-poprvý v životě,zrovna z včerejška na dnešek ta největší vyrostla o 10cm/den,celkem sem ráno čuměl,a radši sem jí měřil 2* ,páč mi to přišlo vážně unreal...jenom jestli se mi nezkrátil metr to člověku hned poskočí náladička jen tak dál!!!(doufám)

Old Post 26-06-2003 v 12:27 PM
J.J. je offline   Profil uživatele J.J.   Find more posts by J.J.   Foto galerie člena J.J.   Click here to Send J.J. a Private Message   Add J.J. to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mwrx
Stálý Člen

Karma uživatele mwrx - 52% PěstitelskáKarma uživatele mwrx - 52% PěstitelskáKarma uživatele mwrx - 52% Pěstitelská

Už zas poporostly ... Příspěvek č. 30

Konec června a kytky maj 120 - 170 cm. Jedou 5 cm denně. Letos jsme se totiž pojistili a máme foliovníček (nebo spíš foliovník? ).
Je jich tam spousta, tak doufám že z nich "něco" bude

Mwrx JALAPENO.CZ - Rady, tipy, návody, recepty, galerie a vše kolem pěstování CHILLI papriček

Balkón bonsai White Widow 2014
fóliovník a outdoor 2014
podzimní fotečky
outdoor 2002
SUPER FÓLIOVNÍK

Old Post 29-06-2003 v 14:53 PM
mwrx je offline   Profil uživatele mwrx   Find more posts by mwrx   Foto galerie člena mwrx   Click here to Send mwrx a Private Message   Add mwrx to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Zloději :( Příspěvek č. 31

Zdravím,
tak se mně včera stalo něco strašnýho. Moje a kámošovo pole (pěstovali sme dohromady) nám nějaká svině kompletně zničila. Měli sme celkem třináct kytek, nezbylo z nich nic než trčící stonky ze země. Po takovým usilí, který sme našim kytkám věnovali (přesazování do igelitových pytlů kvůli vláze, zalívání průměrně 3x týdně, ježdění na 3km !! vzdálený pole!!....) mě tohle nehorázně nasralo a fakt nevím co si počnu. SU FAKT HODNĚ NASRANEJ NA TY KURVY CO TO UDĚLALY!!! TY KYTKY NEMĚLY ANI JEDNU PALIČKU!!
Ach jo, na zasázení nových je už pozdě prostě je to uplně v prdeli.
já se loučím, odjíždím na jih. zdar

Naposledy upravil 05-07-2003 v 20:25 PM

Old Post 05-07-2003 v 20:19 PM
Mr.Floopy
Stálý Člen

Karma uživatele Mr.Floopy - 93% PěstitelskáKarma uživatele Mr.Floopy - 93% Pěstitelská

Nápad my fields Příspěvek č. 32

no mam , 4 pole ,zatim to roste nadherne ,ale asi me taky nekdo jedno nasel ,ale nastesti mam jeste tri ,na pole jezdim tak jednou za tejden mam to pekne daleko (40km) tam a dalsich 40 km zpet asi 200kilca za benzin..takze me uplne nasralo kdys sem tam prijel a my kyti byli zastrihnuty ale uplne curacky nekdo je zastrih na jednou(jednim strihem 4 vetve. ale doufam ze zbytek vydrzi........

tak at to vsem roste.

Old Post 06-07-2003 v 13:42 PM
Mr.Floopy je offline   Profil uživatele Mr.Floopy   Find more posts by Mr.Floopy   Foto galerie člena Mr.Floopy   Click here to Send Mr.Floopy a Private Message   Add Mr.Floopy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 17:42 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
23-06-2021 - outdoor 2021 - 11 odpovědí
26-07-2020 - Outdoor LST - 18 odpovědí
20-03-2021 - outdoor 2020 - 6 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás