Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Hele kluci mne taky udrbali grass z opustenych poli mezi kukuricov taky aj pri trati, zo Sliaca na Slowensku...
Hlidaci su kurvi synové ... Tak jo ja doporucuji sklenik na
zahradce aneb nepěstovat nic....
Ted jsem se tak zamyslel, stejne je nejcastejsi pestovani proste ve volnem prostoru nekde na hezkem miste. Zajimalo by mne po jakych mistech jdete? Jaka jsou ta kriteria ze dane misto vyberete?
Moje mistecko je ukryty celkem dobre.Aspon si to myslim.Je to tak 300m od silnice.U silnice je pole,pak kopec porostlej nejakejme kerema s ostnama.Mezi nima jsou i nejaky stromy.Tenhle pas keru a stromu se sirokej tak 20m.Kdyz se to nejak projde,tak je tam mala louka tak 20 na 15 metru.Neda se tam dostat jinak nez prolezenim touhle junglí....Vlezl by tam jen magor. Cely den mi na to mistecko pere slunce.Tak doufam,ze mi to letos vyjde...
Whaufff, tak je to vypada jako nice flek, tak neco podobnyho bych chtel najit u nas, to by mne hned tak nekdo nevykrad ... To asi dalo fusku neco takovyho najit ... K+
Lesni skolky? Hmm, to mne napadlo, ale do nich leze spousta houbaru, ze si myslej ze tam nikdo jinej neleze a ze tam nebudou sesbirane houby - no a nakonec tam leze kazdej patej a to neni good ...
loni sem si rek ze to plesknu nekam gde by to nigdo nehledal nekam nadrzofku taxek to swihnul na kompost kerej vyvazeli hnojací z kravina. chodej tam lidi ale nigdy nejdou as dozadu dycky si nabiraj hlinu asi tag 20 m od policka.no a kytky tam vyrostly a z kazdy bala velka krosna narwana as pookraj . zasadil sem taky do krovi-vysekal sem ve krovi placek a soupnul sem to tam.jenze v srpnu rek kamos ze vi vo poli huste schovanym taxem se jel na svy policko podivat a z druhy strany k nemu vedli vyslapany cesticky .=) nejlepci je to dat nekam gde to nehledaj skurweny corky
.... se zlodejinou je to to hroznyy ...... lidi jako by si zvykli na sfuj spotrebni zivot as takkovym stylem ze jim je zatesko zasadit a trosku se starat ..... raci si zavolaj dyylera nebo chodii na podzim na prochaasky ... ... hnus !
to hans...hmm tak te newim skusit to muzes ale corky vychytaly us skrytejsi mista,vlezou ti i na zahradu natos na statekk kterej je vopustenej, davej si bach at te nigdo newidi ze tam chdis,obzwlast esi lidi vi ze hulis :I nebo at te nenapraskaj sousedky bengum. minulej rok me hrozne resily sousedky-kurvy porad sou vuci tem drogam u nas lidi zamereny
MALINY-bohužel jsem ještě nezkoušel.
DIVNITŘ MALINIŠTĚ - jasně ale prostě cestičky zůstanou. Spíše špelit Přístup k cestičce než cestičku samotnou. Zamaskovat jen vstup do maliniště.
Půda- no určitě upravit PH. přeci jen les je les. a kysely....
VÝŠKA - zaštěpováním nebo výběrem správného druhu by se to dalo stáhnout. ale konec konců jste v lese, tak proč ne pár pořádných stromů....
KOPŘIVY - jo, jo... preferuji. To tak člověk jde a neví co je brko a co kopřiva. Někdy se i sám člověk napálí...... a taky bohuzel Popalí.... , poctivého nepálí a ty svině CZ-ORKY ať shoří.
Pozice - ve dvanact by tam melo smazit od jihu. tedy vychytat hlavne slunicko 12.00-15.00 - je to peklo. čím víc tím líp.
Všeobecně- jen řeknu, že lidi bohužel, chodí všude protože nás je jak sraček. Pamatovat na houbaře, myslivce, sběrače borůvek, malin..... atd.
Jinak je zde spousta nápadů. Někdo to , někdo ono....
Přeji spostu krásných vzpomínek a prožitků při pěstování, a ať se vám vyhýbají ti zasraní čorkaři. Bohužel ze 120 kytek mi zustaly 4. A to vše na 15-ti místech. Tedy hodmě štěstí....
Zaplať panbůh, že jsou zde kamarádi a solidárnost.
Pro nadcházející ročník Vám přeji hodně masivní a havně jemné hulo...
My jsme letos s kamošema objevili obrovské křoví (trnky,šípky a všelijakej bordel) tak jsme si uprostřed toho křoví vysekali celkem velký místo kam praži dost sluníčko a nikdo z venu nic nepozná. Byl sem sice podrápanej jak svině ale stálo to za to ůsilí teda doufejme