Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Už sem ti psal že automaty se nepřepínaj.... to co jsi vyděl na těch ,,užasných,, videech ti tam asi nevyroste když jim budeš svítit jen 12H
a jestli jo tak kdyby si svíti těch 18-20 vykvete ti to eště mnohem líp automaty se prostě pěstují jinak než klasicky indiky/sativy ale dělej si co chceš.
21. den v NFT HPS-kvet; pH5,2-5,5 ; EC 1,3 davkovanie hnojek podla tabulky AH-kvet + grow/bloom axcellarator; teplota roztoku 23-24 C˚; výška 48cm; Jinak korene sú trochu do hnedo/ružove ale to bude tou teplotou roztoku myslím.
Původní příspěvek od breeder83 No neviem presne či nákvet Aragone ale checkni photoz tam som naznačil prvé "pestíky" (dúfam že už správne reverende ). ktoré sa objavili po prvých 7 dňoch v NFT.
Inak tieto fotky sú z dneska ( 11 den v NFT) no je tam už vidieť prvé zaštipnutie vrcholčeka.
JJ na tej druhej fotke je to vidiet paradne nakveta tak tento automat ma fakt laka pozerat .
len som zvedavy ako to bude vyzerat po zastrihnuti nemali by sa automaty strihat su nachylne na stres no bata cert to vem co s toho bude
Původní příspěvek od breeder83 Neviete mi poradit co ma za nasledok ze sa takhle kroutí a prohýbají nové výhonky listu ?
Ked sa im krutia listy v hornej casti ako je kvet a dole ked niesu pokrutene listy je to zapricinene teplom skus znizit teplotu alebo pridaj ofuk na vrcholce.
Jo a jak hovori kolega nadomnu automat periodu by som nemenil v ziadnom pripade na 12/12 skor by som ju pozmenil na 20/4 preto sa im hovori automatika lebo nakvetaju bez ohladu svetelnej periody ina genetika ako su satyva alebo indica
No stou fóliou maš pravdu mmamone - na nu som úplne zabudol . už je na ceste.
Aragone di radu skusim tie vrcholce viecej schladiť ja som myslel ze to bude asi pH mat na starosti to krútenie ,tak uvidime.
35. den v NFT HPS-kvet; dnes som dvihol na pH5,4-5,8 ; EC 1,3-1,4 davkovanie hnojek podla tabulky AH bloom 3ml/1l ,micro1ml/1l ; teplota roztoku 23-24 C˚; výška 66cm.
Mám problém s listami , objavili sa zvláštne hnedé malé škvrny na niektorých listoch, (ale na jednej nič čisto) podľa mna to bude nízkym pH lebo sem tam mi to padlo až pH4,9 - 5,0 - 5,1 tak som dvihol radšej na pH 5,4-5,8 myslite že to pomôže???
Zdar,tak bych rekl,ze to bylo Ph,v kvetu kytky Ph snizujou,takze me to obcas ujelo z 5.1 pod 5 a flicky jsem mel podobny. Jinak pekny to mas 1 tydne zkalibruj Ph metr