Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
přemýšlel jsem, že dám ted na posledních 10dnů lampu 600w HPI Venture Sunmaster pro růst.... někde jsem četl, že je to dobré ale nezkoušel sem to nikdy.... tak je to dobrý nápad ?
Co jsem já četl(Cervantes, Rosenthal, Soft secrets, High Times), tak ano, pro zvýšenou tvorbu pryskyřice, která je také přímo ovlivněna UV zářením, kterého je více v MH výbojce... Zvláštní je, že to skoro nikdo nedělá, vrtá mi hlavou proč??
Otázka je, jestli šok ze změny spektra nebo spektrum samotné nesníží nebo neovlivní nějak zásadně výnos a dozrávání? Poslední týden už se toho ale nedá moc zkazit, tak proč nepodpořit tvorbu toho o oc jde především...
Také je otázka zda to vůbec nějak znatelně zvýší tvorbu pryskyřice v první řadě, teoreticky ano...
Mám připravenou 600W Sunpulse UVa blue 10K s vysokým podílem škodlivého UV záření, výrobce píše na poslední týden květu.. Teď spekuluji jestli to tam nedat na posledních 10 dní, ale asi ne, je o tom málo napsáno a hlavně vyzkoušeno, nebo blbě hledám...
a ty ten ersb jeste nemáš hotovson ? ja měl za to, že jsi o týden i víc popředu jak já .. mno asik se na to vyseru...ale zajímá mě to právě jak to je a co je na tom pravdy
proto to chci vyzkoušet, co je na tom pravdy, celý to nějak nafotím a zkusím okomentovat...
ersb sklízím od 75. dne květu, jak doporučil matkař, i podle mého soudu to zatím vůbec není ready, trichomy pod mikroskopem určitě ne, komplet čirý, dneska je 59. den, tak ještě 14 dní...
Stou MH na poslední 2 týdny je mnou odzkoušené a jediné negativum je v tom že vám vyleze spousta nových čistě bílých trichomů takže to max změní stav místo uzemňováku na nabuzovák ale jen v malé míře.Obsah pryskyřice se opravdu rapidně zvýší takže to není jen nějaký blábol.Já to používám už 2hé kolo teď to bude třetí a je to jen + pro vaše kytiny nebo spíše pro vás.
2 Easy grow: Nice.. a kytky kvetou pořád stejně dál? žádné zpomalení? I v El Locosovo threadu je to pozitivně odzkoušeno a hodnoceno...
edit: myslíš, že je lepší to dát na poslední 2 týdny, proč? to už bych ji tam mohl dát i dnes, těším se na ten den už asi měsíc a půl, co jsem tu Sunpulse koupil....
Původní příspěvek od zajonc přemýšlel jsem, že dám ted na posledních 10dnů lampu 600w HPI Venture Sunmaster pro růst.... někde jsem četl, že je to dobré ale nezkoušel sem to nikdy.... tak je to dobrý nápad ?
Přesně jak píše Microft a Easy Grow.
Také dávám na několik posledních dní květu MHáčko.
A Doporučuji všem! Jinak pěkný grow i WW
ja právě jedu RIPEN...(final) a pak chci tak 5-6 dní jen na čisté vodě..
Hlavně nechci aby to byl uzemňovák...ale spíš řechtačka
r@m:, microft, Easy Grow - dekuji Vám za vaše názory... všechno je jen o testování a zkoušení a celkovém zdokonalování :P
No pokud chceš řechtačku tak to stačí sklidit dřív když sou trichomy mléčné.To je taky odzkoušené.Pokud máš přezrálou nebo jen zralou tak to sou tlumivky jak prase.Stačí tak o 5-10 dní dřív sklidit.A já dávám to MH na konci podle toho jak dlouho pojedu flush.Takže hlína 2 týdny a teď jedu drip v hydrotonu a tam dám 7 dní MH a flush 4-5 dní.Čím dýl necháš MH tím víc nových trichomů a tím pádem logicky i víc THC.