Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » Můj první pěst pod 250W
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
fejkhell2
Stálý Člen

Karma uživatele fejkhell2 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

No jen potřebuju vědět, že to utáhne přes pacháč. A budu to mít v místnosti, tk to nechci hlučný...

Fejkr&Mrhell2

Old Post 14-02-2012 v 18:24 PM
fejkhell2 je offline   Profil uživatele fejkhell2   Find more posts by fejkhell2   Foto galerie člena fejkhell2   Click here to Send fejkhell2 a Private Message   Add fejkhell2 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
anonym9711
Nový Člen

Karma uživatele anonym9711 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

Cez filter to musi dat aj na nizsich otackach- to je robene na serioznu ventilaciu. Co sa ostatnych vlastnosti tyka, bolo by dobre najist niekoho, co ho ma/mal a spytat sa. Mne sa to osvedcilo. Nech sa dari.

Old Post 14-02-2012 v 19:52 PM
anonym9711 je offline   Profil uživatele anonym9711   Find more posts by anonym9711   Foto galerie člena anonym9711   Click here to Send anonym9711 a Private Message   Add anonym9711 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 19

Chci se zeptat, čím napájíte klasické pc ventilátory jsou na 12 voltů. Slyšel jsem tipy jako že bych to mohl napájet ze starého pc zdroje, ale žádný nemám (když to bude třeba pc zdroj o výkonu 250w tak bude žrát jen tolik co ventilátory tzn: téměř nula nula nic?). Našli by jste i jiný způsob?

Old Post 15-02-2012 v 09:40 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
vhisky
Stálý Člen

Karma uživatele vhisky - 63% PěstitelskáKarma uživatele vhisky - 63% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

v bazaru se určitě da sehnat nějaký AT zdroj nebo zkus na netu v bazarech... jinak lze použít i ATX http://www.alza.cz/zdroj-eurocase-atx-350w-d40378.htm jen pro příklad a pak stačí propojit dva piny drátem a je to

ja napajel 8 ventilatorků 12V zdrojem AT ze starého PC

Nejlepší modely jsou ty s láskou a péčí... Mars LED 300 a 400W sodík

Old Post 15-02-2012 v 10:27 AM
vhisky je offline   Profil uživatele vhisky   Find more posts by vhisky   Foto galerie člena vhisky   Click here to Send vhisky a Private Message   Add vhisky to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
QVENTIN
Nový Člen

Karma uživatele QVENTIN - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 21

Napajet je muzes pres trafo.Ja je napajim nabijeckou na mobil,ale muzes kdejakym 12V zdrojem.Muzes pres nabijecku jet i vyce ventilatoru.Ja mam nekdy i 4ks,ale trosku min se tocej,sem spokojenej.

Old Post 20-02-2012 v 21:47 PM
QVENTIN je offline   Profil uživatele QVENTIN   Find more posts by QVENTIN   Foto galerie člena QVENTIN   Click here to Send QVENTIN a Private Message   Add QVENTIN to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 22

Aha, díky to je dobrý nápad.

Old Post 21-02-2012 v 07:30 AM
ZkourenejPes
Stálý Člen

Karma uživatele ZkourenejPes - 83% PěstitelskáKarma uživatele ZkourenejPes - 83% Pěstitelská

Příspěvek č. 23

Hale ja ten tt 125 v jedny skrince mam , taky na 250 W , takhle musis k tomu este koupit poradnej cirkulacni vetrak , s PC vetrackem na ofuk to asi neuchladis . Jinak ten vetrak taky u nej spim , jako da se to , ale udelal sem si kdyz maj noc este jeden takovej malej odtah s pc vetrackem , kterej spinam misto toho TT , kdyz maj kytky noc a ja du spat . Ale mylslim , ze pokud nemas spatny spani , tak se nej spat da . taky u nej kolikrat usnu a vetraky neprepnu , treba kdyz pridu napitej nebo uz mam v sobe naky brcko a vytuhnu u TV.
Akorat mi teda nepride moc kvalitni jede tedka treti kolo s nim a pride mi , ze uz dost ztratil na vykonu .
No ale moc tech odtahu sem este nevzkousel , tak nemuzu moc porovnat . Mam este jeden vykonej ufac , ale to je jinak kategorie

Old Post 21-02-2012 v 15:53 PM
ZkourenejPes je offline   Profil uživatele ZkourenejPes   Find more posts by ZkourenejPes   Foto galerie člena ZkourenejPes   Click here to Send ZkourenejPes a Private Message   Add ZkourenejPes to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mariňák
Nový Člen

Karma uživatele Mariňák - 37% Pěstitelská

Příspěvek č. 24

Jen připomínka ke hluku dnes sem měřil měřákem na hluk svůj počítač,ve vzdálenosti 0,5m je hluk 40-43dB což se mi zdá jako naprostá pohoda já u toho spím běžně

Old Post 22-02-2012 v 13:46 PM
Mariňák je offline   Profil uživatele Mariňák   Find more posts by Mariňák   Foto galerie člena Mariňák   Click here to Send Mariňák a Private Message   Add Mariňák to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Spála
Stálý Člen

Karma uživatele Spála - 98% PěstitelskáKarma uživatele Spála - 98% PěstitelskáKarma uživatele Spála - 98% PěstitelskáKarma uživatele Spála - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 25

je to o zvyku já spím u 360m3 a dá se to.vyrobil jsem si triakový regulátor otáček na noc snížim otáčky a paráda.
K tomu druhýmu modelu si kup něco podobnýho s délkou květu a sativovým vzrůstem

Old Post 22-02-2012 v 14:12 PM
Spála je offline   Profil uživatele Spála   Find more posts by Spála   Foto galerie člena Spála   Click here to Send Spála a Private Message   Add Spála to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 26

Myslím, že snášení zvyku u spaní je převážně o zvyku, pokud tam neplánuješ šroubovat turbíny z letadla. Tak já bydlím na vesnici a klid je tu neustále. Byl jsem týden u známých na chalupě, bývalý železniční domek a každou druhou hodinu jel kolem baráčku asi tak 5m od stěny baráku vlak + houkal přejezd a po 4 dnech jsem si zvykl a spal jsem jako dudek. Jde o to že vlak jel pouze jednou za 2 hodiny, kdežto u tebe by byl šum pořád. Jediné co nepřežiji je tikání hodin při usínání, to mě vyloženě ser-e.. ale tak každý to má jinak. Já bych to asi koupil a vyzkoušel potom popřípadě všelijak odhlučnil.

Old Post 22-02-2012 v 16:24 PM
fejkhell2
Stálý Člen

Karma uživatele fejkhell2 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 27

Ok díky moc za rady. Myslíte že rozměry Š56xH56,5xV157,5cm sou v pohodě?

Fejkr&Mrhell2

Old Post 13-03-2012 v 08:12 AM
fejkhell2 je offline   Profil uživatele fejkhell2   Find more posts by fejkhell2   Foto galerie člena fejkhell2   Click here to Send fejkhell2 a Private Message   Add fejkhell2 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 06:55 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
06-12-2016 - První kolo/ 250W - 3 odpovědí
02-09-2011 - Moje první skříň - 2x 600W - 48 odpovědí
10-03-2004 - můj první Indoorek Son-T 150W - 15 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás