Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravim chci vam ukazat jednoho prcka, kterymu uz pomalu rostou vetvicky chvilku jsem tomu ani nemohl uverit.. O odrude nic nevim jenom to ze kamos mel rez, takze jsem ho i takto pojmenoval
zdarec to máš jako řízek? protože se mi to nezdá už podle těch spodních listů.
víš co myslím. jsou to ůplně první lístky co ti vyjedou hned po vyklíčení seeds.
Ofuk je určitě moc dobrá věc, a je uplně jedno kde kytky sou, jde o to ze ti ta kytka posílí a následně dělá větší šišky na silnějších stonkách..
Byl sem minulej rok stejně nedočkavej jako ty, pořídil plug and grow 125 w a nacpal to do peřináku ... ... venku sem se ani takhle nepokoušel ...
každopadně kytky sazený v únoru sem všechny vyhodil (sazel sem na začátku a v půlce) z těch zasazenejch v březnu sem něco nechal ale vysledek byl opravdu ubohej a po druhý by mi v žádnym případě nestál za tu dřinu. .... Ovšem kytky zasezený podle regulí 15. dubna .... krása paráda .....
přírodu nepředeženeš úsporkama tim že to budeš pěstovat v době kdy venku nic neroste ... věř že to nejde ! ....... rozdíl mezi těma kytkama ve výnosu byl i 4násobnej ... pro kytky zasazený v dubnu...
Zdravim mam tu nove foto.. diky za rady..
Spála - mel jsi pravdu, ptze jsem je asi lehce prehnojil tak jsem prestal davat i enzymy a jedou jenom na cistou vodu..
No a pristi rok uz nemuzu udelat takovou blbost a musim zasadit pozdejs..
Letos jeste asi zasadim 5x White Widow ale az tak na predpest v pulce dubnu..
A umrel mi jeden Arjan, takze mam uz jen 2, ale nevadi az bude spravny cas tak zasadim dalsi
Tot vse (snad)
Ted k fotce..
takze rada bliz k oknu z leva: SSH, NN, NN, NYCDxS1, NN
druha rada tez z leva............: Guawi, S1, NN, AH3, AH3
Zdravim jsem zpet..
Porad mi na par kvetinkach zloutnou a umiraji listy.. a na listech jednoho AH3 jsem nasel maly bily musky ... no zatim jsem nepresadil a asi ani nebudu nechcii je mit moc velky.. a az bude teplo tak je pichnu rovnou ven.. fotka je z 28.3
Zdravím curtise, na píchnutí ven si ještě nějakou dobu počkáš a trápit je do tý doby v takle malých květináčích mi nepřijde jako nejlepší řešení. Nic nezkazíš tím když je přesadíš do 3,5l květníků z neprůsvitnýho materiálu s kvalitním substrátem. Některý holky už máš celkem odrostlý a mají taky vyšší nároky na prostor a výživu. Omezený prostor pro kořeny a krátká sluneční perioda by mohla bejt impulzem ke květu, jako že mi přijde, že slečna vlevo už ti kvete což, nebo se pletu?
Píšeš, že máš All-mix, ten je celkem slušně předhnojenej, takže takový přesazení by jim jedině pomohlo a mohl by si tak vyřešit svoje problémy se žloutnutím. Jejich vzrůst můžeš potom koridovat záštipem, vyvazováním a ohýbáním. Každopdáně držím palce a ať to roste
Přesně tak, chce to určitě přesadit do většího a dát jim trochu výživy a uvidíš
jak se změní, a co ofuk?nasměruj na ně dva pc větráčky aby měly
pevnejší stonky až je budeš dávat na ven což je eště doba
počítej tak optimál je květen.
ať se daří a roste to
Diky za rady asi je tedy presadim.. a mam otazku.. mam namichat ten all mix s wormhumusem? to bude asi lepsi ne?? ikdyz ten all mix je predhnojenej no uvidim podle toho co mi tady poradite, ale ja osobne bych to tam dal .. jo a mate pravdu ta nalevo a jeste jedna dokonce i stejna odruda u kvetou ale ty necham asi jen tak na okne at mam do leta co hulit
Minulej rok ti kytky nestihli dozrat ani do podzimu a ted si myslis, ze ti stihnou do leta dozrat tady ty chudinky? Kdyz uz si to uspechal, tak sis mel zkusit rizkovani a to by nebyla treba az takova ztrata