Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie pod Sluncem » 2nd Grow + Bio Hnojky
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3
Autor
Téma 
69Curti$69
Stálý Člen

Karma uživatele 69Curti$69 - 91% PěstitelskáKarma uživatele 69Curti$69 - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

Zdravim chci vam ukazat jednoho prcka, kterymu uz pomalu rostou vetvicky chvilku jsem tomu ani nemohl uverit.. O odrude nic nevim jenom to ze kamos mel rez, takze jsem ho i takto pojmenoval

Old Post 28-02-2012 v 16:33 PM
69Curti$69 je offline   Profil uživatele 69Curti$69   Find more posts by 69Curti$69   Foto galerie člena 69Curti$69   Click here to Send 69Curti$69 a Private Message   Add 69Curti$69 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cerzyn
Stálý Člen

Karma uživatele cerzyn - 82% PěstitelskáKarma uživatele cerzyn - 82% PěstitelskáKarma uživatele cerzyn - 82% PěstitelskáKarma uživatele cerzyn - 82% PěstitelskáKarma uživatele cerzyn - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

zdarec to máš jako řízek? protože se mi to nezdá už podle těch spodních listů.
víš co myslím. jsou to ůplně první lístky co ti vyjedou hned po vyklíčení seeds.

Old Post 28-02-2012 v 20:49 PM
cerzyn je offline   Profil uživatele cerzyn   Find more posts by cerzyn   Foto galerie člena cerzyn   Click here to Send cerzyn a Private Message   Add cerzyn to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
konf
Nový Člen

Karma uživatele konf - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

noo však to jsou děložní lístky a určitě to není z řízku

Old Post 28-02-2012 v 21:07 PM
konf je offline   Profil uživatele konf   Find more posts by konf   Foto galerie člena konf   Click here to Send konf a Private Message   Add konf to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
69Curti$69
Stálý Člen

Karma uživatele 69Curti$69 - 91% PěstitelskáKarma uživatele 69Curti$69 - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

jsou to delozni listky, psal jsem ze kamos to mel jako rez ae ja to mam ze seminka akorad jsem si to pro sebe pojmenoval “rez”

Old Post 29-02-2012 v 09:04 AM
69Curti$69 je offline   Profil uživatele 69Curti$69   Find more posts by 69Curti$69   Foto galerie člena 69Curti$69   Click here to Send 69Curti$69 a Private Message   Add 69Curti$69 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
biobizzman
Stálý Člen

Karma uživatele biobizzman - 96% PěstitelskáKarma uživatele biobizzman - 96% PěstitelskáKarma uživatele biobizzman - 96% PěstitelskáKarma uživatele biobizzman - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 21

nepřěmýšlel si přidat lehči ofuk aby měli pevnější stonky??

Old Post 29-02-2012 v 09:40 AM
biobizzman je offline   Profil uživatele biobizzman   Find more posts by biobizzman   Foto galerie člena biobizzman   Click here to Send biobizzman a Private Message   Add biobizzman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
69Curti$69
Stálý Člen

Příspěvek č. 22

nn to neni potreba az bude pekne tak je budu davat ven na terasu

Old Post 29-02-2012 v 16:01 PM
Spála
Stálý Člen

Karma uživatele Spála - 98% PěstitelskáKarma uživatele Spála - 98% PěstitelskáKarma uživatele Spála - 98% PěstitelskáKarma uživatele Spála - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 23

hnojíš příliš brzy all mix je dost předhnojený a takhle malé je strašně snadno přehnojíš i ty enzymy jsou naprosto zbytečný

Old Post 01-03-2012 v 17:36 PM
Spála je offline   Profil uživatele Spála   Find more posts by Spála   Foto galerie člena Spála   Click here to Send Spála a Private Message   Add Spála to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zoder
Stálý Člen

Karma uživatele Zoder - 77% Pěstitelská

Příspěvek č. 24

zdravim,

Ofuk je určitě moc dobrá věc, a je uplně jedno kde kytky sou, jde o to ze ti ta kytka posílí a následně dělá větší šišky na silnějších stonkách..

Byl sem minulej rok stejně nedočkavej jako ty, pořídil plug and grow 125 w a nacpal to do peřináku ... ... venku sem se ani takhle nepokoušel ...

každopadně kytky sazený v únoru sem všechny vyhodil (sazel sem na začátku a v půlce) z těch zasazenejch v březnu sem něco nechal ale vysledek byl opravdu ubohej a po druhý by mi v žádnym případě nestál za tu dřinu. .... Ovšem kytky zasezený podle regulí 15. dubna .... krása paráda .....

přírodu nepředeženeš úsporkama tim že to budeš pěstovat v době kdy venku nic neroste ... věř že to nejde ! ....... rozdíl mezi těma kytkama ve výnosu byl i 4násobnej ... pro kytky zasazený v dubnu...

Peace

Old Post 03-03-2012 v 10:52 AM
Zoder je offline   Profil uživatele Zoder   Find more posts by Zoder   Foto galerie člena Zoder   Click here to Send Zoder a Private Message   Add Zoder to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
69Curti$69
Stálý Člen

Příspěvek č. 25

Zdravim mam tu nove foto.. diky za rady..
Spála - mel jsi pravdu, ptze jsem je asi lehce prehnojil tak jsem prestal davat i enzymy a jedou jenom na cistou vodu..
No a pristi rok uz nemuzu udelat takovou blbost a musim zasadit pozdejs..
Letos jeste asi zasadim 5x White Widow ale az tak na predpest v pulce dubnu..
A umrel mi jeden Arjan, takze mam uz jen 2, ale nevadi az bude spravny cas tak zasadim dalsi
Tot vse (snad)
Ted k fotce..
takze rada bliz k oknu z leva: SSH, NN, NN, NYCDxS1, NN
druha rada tez z leva............: Guawi, S1, NN, AH3, AH3

Old Post 09-03-2012 v 10:46 AM
69Curti$69
Stálý Člen

Příspěvek č. 26

Zdravim jsem zpet..
Porad mi na par kvetinkach zloutnou a umiraji listy.. a na listech jednoho AH3 jsem nasel maly bily musky ... no zatim jsem nepresadil a asi ani nebudu nechcii je mit moc velky.. a az bude teplo tak je pichnu rovnou ven.. fotka je z 28.3

Old Post 29-03-2012 v 14:08 PM
Zedy
Vidlák Hlínomil

Karma uživatele Zedy - 76% Pěstitelská

Team Member: MOD

Příspěvek č. 27

Zdravím curtise, na píchnutí ven si ještě nějakou dobu počkáš a trápit je do tý doby v takle malých květináčích mi nepřijde jako nejlepší řešení. Nic nezkazíš tím když je přesadíš do 3,5l květníků z neprůsvitnýho materiálu s kvalitním substrátem. Některý holky už máš celkem odrostlý a mají taky vyšší nároky na prostor a výživu. Omezený prostor pro kořeny a krátká sluneční perioda by mohla bejt impulzem ke květu, jako že mi přijde, že slečna vlevo už ti kvete což, nebo se pletu?
Píšeš, že máš All-mix, ten je celkem slušně předhnojenej, takže takový přesazení by jim jedině pomohlo a mohl by si tak vyřešit svoje problémy se žloutnutím. Jejich vzrůst můžeš potom koridovat záštipem, vyvazováním a ohýbáním. Každopdáně držím palce a ať to roste

Old Post 29-03-2012 v 15:04 PM
Zedy je offline   Profil uživatele Zedy   Find more posts by Zedy   Foto galerie člena Zedy   Click here to Send Zedy a Private Message   Add Zedy to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Zedy! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
vendiz
Stálý Člen

Karma uživatele vendiz - 48% PěstitelskáKarma uživatele vendiz - 48% PěstitelskáKarma uživatele vendiz - 48% PěstitelskáKarma uživatele vendiz - 48% PěstitelskáKarma uživatele vendiz - 48% PěstitelskáKarma uživatele vendiz - 48% Pěstitelská

Příspěvek č. 28

Přesně tak, chce to určitě přesadit do většího a dát jim trochu výživy a uvidíš
jak se změní, a co ofuk?nasměruj na ně dva pc větráčky aby měly
pevnejší stonky až je budeš dávat na ven což je eště doba
počítej tak optimál je květen.
ať se daří a roste to

Old Post 29-03-2012 v 17:31 PM
vendiz je offline   Profil uživatele vendiz   Find more posts by vendiz   Foto galerie člena vendiz   Click here to Send vendiz a Private Message   Add vendiz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
AlSu
Stálý Člen

Karma uživatele AlSu - 98% PěstitelskáKarma uživatele AlSu - 98% PěstitelskáKarma uživatele AlSu - 98% PěstitelskáKarma uživatele AlSu - 98% PěstitelskáKarma uživatele AlSu - 98% PěstitelskáKarma uživatele AlSu - 98% PěstitelskáKarma uživatele AlSu - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 29

Zdar, taky se mě zdá že ta levá nakvítá. Možná bys měls nejdřív pomyslet na periodu, dosvítit....,

Old Post 30-03-2012 v 16:07 PM
AlSu je offline   Profil uživatele AlSu   Find more posts by AlSu   Foto galerie člena AlSu   Click here to Send AlSu a Private Message   Add AlSu to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
69Curti$69
Stálý Člen

Příspěvek č. 30

Diky za rady asi je tedy presadim.. a mam otazku.. mam namichat ten all mix s wormhumusem? to bude asi lepsi ne?? ikdyz ten all mix je predhnojenej no uvidim podle toho co mi tady poradite, ale ja osobne bych to tam dal .. jo a mate pravdu ta nalevo a jeste jedna dokonce i stejna odruda u kvetou ale ty necham asi jen tak na okne at mam do leta co hulit

Old Post 01-04-2012 v 02:01 AM
Spála
Stálý Člen

Karma uživatele Spála - 98% PěstitelskáKarma uživatele Spála - 98% PěstitelskáKarma uživatele Spála - 98% PěstitelskáKarma uživatele Spála - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 31

to nevím co budeš chtít hulit... teď ti začne nakvítat a za měsíc se ti přepne zase na růst...přesadit do all mixu klidně bez toho humusu to je jedno

Old Post 01-04-2012 v 10:22 AM
Spála je offline   Profil uživatele Spála   Find more posts by Spála   Foto galerie člena Spála   Click here to Send Spála a Private Message   Add Spála to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Chronic
Stálý Člen

Karma uživatele Chronic - 52% Pěstitelská

Příspěvek č. 32

Minulej rok ti kytky nestihli dozrat ani do podzimu a ted si myslis, ze ti stihnou do leta dozrat tady ty chudinky? Kdyz uz si to uspechal, tak sis mel zkusit rizkovani a to by nebyla treba az takova ztrata

Old Post 01-04-2012 v 11:43 AM
Chronic je offline   Profil uživatele Chronic   Find more posts by Chronic   Foto galerie člena Chronic   Click here to Send Chronic a Private Message   Add Chronic to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 01:24 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás