Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Zákon a Právo » neroste to
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
reefer
Stálý Člen

Karma uživatele reefer - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

Takze na tohle dalsi otazka. Jsem povinna pustit fizla do bytu kdyz treba zaklepe?

Old Post 17-05-2001 v 08:54 AM
reefer je offline   Profil uživatele reefer   Find more posts by reefer   Foto galerie člena reefer   Click here to Send reefer a Private Message   Add reefer to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
COBBA
Stálý Člen

Karma uživatele COBBA - 63% PěstitelskáKarma uživatele COBBA - 63% PěstitelskáKarma uživatele COBBA - 63% Pěstitelská

Ne!! Příspěvek č. 18

Nemusis!!
Jedinej pripad ,kdy smi pres prah je ,kdyz ma povoleni k prohlidce potrvzeny soudem.

Old Post 17-05-2001 v 19:58 PM
COBBA je offline   Profil uživatele COBBA   Find more posts by COBBA   Foto galerie člena COBBA   Click here to Send COBBA a Private Message   Add COBBA to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Roman Dirda
Stálý Člen

Karma uživatele Roman Dirda - 91% PěstitelskáKarma uživatele Roman Dirda - 91% PěstitelskáKarma uživatele Roman Dirda - 91% PěstitelskáKarma uživatele Roman Dirda - 91% PěstitelskáKarma uživatele Roman Dirda - 91% PěstitelskáKarma uživatele Roman Dirda - 91% PěstitelskáKarma uživatele Roman Dirda - 91% PěstitelskáKarma uživatele Roman Dirda - 91% PěstitelskáKarma uživatele Roman Dirda - 91% Pěstitelská

Palec dolů Re: Ne!! Příspěvek č. 19

Představuješ si to jak Hurvínek válku.Samozřejmě že nemusíš,ale on ti to rovnou řekne,že si to povolení klidně sežene(a já si myslím že si ho sežene),ale soudce bude nasranej,do té doby než to soudce vystaví si tě nechají na služebně(aby si nemoh uklízet důkazy)-ve finále to pro tebe bude jenom horší.To nemluvím o tom,že po domovní prohlídce to u tebe bude vypadat jak po náletu.Vždycky je nejlepší se s ním domluvit(prostě ho ukecat)-u kriminálky nedělají takoví idioti jako potkáváš na ulici,jsou to prostě normální lidi a když máš správnou historku tak se to dá ukecat(já vím,pěstoval jsem to,ale zrovna doma fakt nic nemám,zkusím vám něco sehnat jinde-věř nebo ne,ale zabírá to).

Old Post 18-05-2001 v 06:25 AM
Roman Dirda je offline   Profil uživatele Roman Dirda   Find more posts by Roman Dirda   Foto galerie člena Roman Dirda   Click here to Send Roman Dirda a Private Message   Add Roman Dirda to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
reefer
Stálý Člen

Příspěvek č. 20

Tak tady to porad funguje ze zakony jsou sice napsany, ale vsechno ve skutecnosti muze byt uplne jinak. Vyrostla jsem pres ocean, a tam je vse uplne jinak. Trva to nejmene mesic, nez se vystavi povoleni na domovni prohlidku a to si jeste ty fizlove jeste rozmysleji, jestli si to vubec pozadaji. Soudce je nastvany taky, a jestli u Tebe nenajdou neco (poradnyho), tak maji z toho problem. Tam je zvykem, ze benga proste nepoustis dovnitr. Tam ale se neda vykecat z niceho, tam zakon je proste zakon.

dobry, diky!

Old Post 18-05-2001 v 08:11 AM
reefer je offline   Profil uživatele reefer   Find more posts by reefer   Foto galerie člena reefer   Click here to Send reefer a Private Message   Add reefer to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
carlos
at the edge of the future

Team Member: ADMIN

Příspěvek č. 21

Romane,
v tom s tebou nesouhlasím, soudce si hodně rozmyslí, jestli někomu vydá povolení k prohlídce. Právo na soukromí je jedna z nejzákladnějších lidských svobod. Stejně tak odposlouchávání. To by mu floydi museli přinést opravdu pádné důkazy (e.g. chytli tě několikrát za ruku, jak jsi prodával) aby jim ho dal...

To je jenom můj názor.

"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic
Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy

Old Post 18-05-2001 v 12:17 PM
carlos je offline   Profil uživatele carlos   Find more posts by carlos   Foto galerie člena carlos   Click here to Send carlos a Private Message   Add carlos to your buddy list     Navštiv homepage uživatele carlos! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
reefer
Stálý Člen

Příspěvek č. 22

Carlosi,

doporucil by si teda, nepoustet ty cajty dovnitr? Myslis, ze by to mohlo mit nejaky nasledky?

Old Post 18-05-2001 v 12:52 PM
herian
Stálý Člen

Karma uživatele herian - 58% Pěstitelská

Pohodička wow, Příspěvek č. 23

nač ta obezřetnost, policajti maj myslim u nás poměrně tolerantní názor co se normálního množství a policajta týče. jsou to lidi

> compiled with THC++ <

Old Post 19-05-2001 v 00:33 AM
herian je offline   Profil uživatele herian   Find more posts by herian   Foto galerie člena herian   Click here to Send herian a Private Message   Add herian to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sunset
Stálý Člen

Karma uživatele sunset - 34% PěstitelskáKarma uživatele sunset - 34% PěstitelskáKarma uživatele sunset - 34% Pěstitelská

Příspěvek č. 24

Poldy domu nepoustet! Normalne, co by tam delali? Vzdyt to sou taky lidi, copak kazdymu houmlesoj date klicky od kvartyru? Zeptal bych se jednoduse: Copak potrebujete? A kdyz zacnou blabolit neco o podezreni atd, tak bych se zeptal, maj-li povoleni? Nemaj? Dou do prcic... Na sluzebnu jen tak nekoho neodvezou, musej mit dotazy a nesmi tam nikoho zadrzovat. To leda az kdyz prijde obvineni... Ale to uz je jine kafe, to musi mit dukazy. A ty mit nebudou, protoze domu nesmej. Je tu jedina moznost: aby cloveka prasknul nekdo, kdo u nej ty kytky videl a bude ochotnej to dosvedcit u soudu... A takovy kurvy bych si domu nepoustel, tak vo co go?

Old Post 21-05-2001 v 11:18 AM
sunset je offline   Profil uživatele sunset   Find more posts by sunset   Foto galerie člena sunset   Click here to Send sunset a Private Message   Add sunset to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hihi
Stálý Člen

Karma uživatele hihi - 83% PěstitelskáKarma uživatele hihi - 83% Pěstitelská

Pohodička Pro reefer o semenech a Policajty nebrat!!! Příspěvek č. 25

Zdar!!

Tak k úplně první otázce, proč Ti nerostou Ty semínka to nevím reefer, ale rozhodně nechápu na jakým základě Ti pyroman poradil to, že to máš hodit do vaty?!?!?!?!? Největší blbost, protože ten klíček může držet za mikroskopický vlákno a ty ho vylomíš nebo jinak poškodíš i když tam furt bude a v ten moment ahoj kytičko!!!!!!! Tak to je jedna věc, jinak kámoš to dělá tak, že namočí dva ubrousky hodí mezi to semena dá to na talíř (nesmí to plavat, jen být vlhký a pravidelně vlhčit!!!!) a taky to nějak vyjde, a jak rozpukne a začne lézt tak zasadit. Jinak mě stačí na hoďku nechat naboptnat ve vodě a potom zasadit, zbytek je na semínkách a podmínkách. Je to možná tím odkud ty semena máš, protože jsou taky různě kvalitní. Alternativ je hodně, ale nezapomeň, že je to plevel a ten pokud je kvalitní semeno se chytne i třeba na skále!!

Jo a k těm policajtům, bez papíru bych ho v životě nepustil do bytu, vůbec nevíš kdo to je a co chce!!! A i kdyby měl papír tak si nechám ukázat placku a průkaz, právo na to mám, no a kdyby tohle všechno měl a chtěl mě zabásnout, tak doma seženu něco, čím ho podplatím, jsou jen lidi. A když to nepůjde a budou mě prostě chtít dostat, tak s tím nic neuděláš tak jako tak a můžeš se spolíhat pouze na našeho milého pana prezidenta, kterej chápe debilitu jistých poslanců a zákonů. Ale myslím, že se to zlepšuje po nás co neprodáváme a nekupujeme zelí nejdou (leda při exemplárních případech) jdou po těch co to střílijou, protože jako skoro vždycky na tomhle světě jde jen o prachy!!! Takže ten cajtík se taky nechá uplatit, než by měl o jednu blbou frčku víc se stejným platem, tak si od tebe radši vezme prachy, ale nesmijou být dva spolu, potom to je o hafo mastnější, prostě a jednoduše: Prachy jenom prachy nečekají, jen po nich sáhneš a už tě mají

P.S. Ale to s těma fízlama bych taky třeba nemusel vůbec stihnout, kdyby mě vylomili dveře skopali a projeli kér!! Prostě náhodný výběr

P.P.S. To jsem se rozkecal, kdyby blbě tak dejte vědět!

Old Post 21-05-2001 v 12:03 PM
hihi je offline   Profil uživatele hihi   Find more posts by hihi   Foto galerie člena hihi   Click here to Send hihi a Private Message   Add hihi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
reefer
Stálý Člen

Příspěvek č. 26

f pohode, moc diky!

S tima seminkama, si myslim, ze jsem mela moc velky diry do kelimku, a tudiz moc vody. Ty co mam, tak jsem presadila a vypada, ze zatim je jim dobre.

S tima cajtama, mas asi recht. Myslim, ze bych to (ale chran'buch aby se to stalo...) vzala dle situaci. Stejne, nez se dostanou nahoru, barak je vzdy zamcenej. Diky vsem za doporuceni!

Old Post 21-05-2001 v 13:10 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 01:23 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás