Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
po delší době přidávám nějaký fotky. Doufám, že ti co mi moc nevěřili tak jsem aspoň trochu potěšil, i když je mi to jedno ne kecám...!!
jediný problém zatím byl s přehnojením. nevím jestli to na fotkách jde poznat, ale na listech jsou fleky jako kdyby byly spálené od světla nebo nedostatek dusíku. to jsem vyloučil, páč dávám hnojiva podle výrobce a spálení od světla by to také nemělo být. fleky se mi dělají i na místech, kde světla moc není. takže zůstává přehnojení a u EC 2.3 mi dáte asi za pravdu, že to bude od hnojiv. jestli si myslíte, že fleky způsobilo něco jiného, tak pište!!
EC teď držím okolo 1.9 a pH 6.2
jinak přidávám nějaký doplňky, ale to už jsem psal v úvodu. se stínidlem jsem max. spokojenej a už se těším až budu mít luxmetr abych zjistil jaký je rozdíl oproti cooltube a dalším jako je sputnik atd. popravdě si myslím, že ty drahý sračky co prodávají v growshopu se tomuhle zdaleka nemůžou vyrovnat!
"Vy už jste féroví huliči, vy to hulíte bez tabáku!!" - hláška z r.2006 vychovatele a protidrogového preventisty na DDM