Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nic proti ale toho matkáře bych nakopal do sedací části.... některé řezy jsou až moc vytáhlé na muj v kus a bez bočních větví skoro, doufám že měly aspoň pořádné kořeny, pokud i kořeny nic moc, nabral bych nové bejt tebou, nebo bych spíše požadoval nové a pokud je férový tak ti je dá
tyhle řezy asi nerostly pod metlou, jelikož mají nějak moc velké rozestupy mezi patry
začátky bývají těžké, ale zdokonalujeme se po svých chybách
no škoda že nemáš aspoň metlu na růst za sodíkem to pojede nahoru.. musíš se snažit dát světlo co nejníž, ale to za bude problem.. buďto s tím zápas až do konce, ale podle řezů to nevidím na velkou slávu a nebo jdi do nových kvalitnějších řezů...
začátky bývají těžké, ale zdokonalujeme se po svých chybách
řezy jsou fakt mrzáci.... toto bych já osobně nekoupil... dost ti to ovlivní délku růstu a výnos.. skus se s ním domluvit na výměně..ale nevím proč sis takové vzal ja bych si takové mohl udělat sám ze spodních větví vždy když přepnu
dívej, taky by jsem z toho nějak moc nebyl na větvi, ale je pravda že jsou fakt zbytečně moc vysoké, na to kolik mají pater. jak se tak dívám, tak do 20 cm nemají daleko,co? mít hlínu, tak to neřeším vůbec, píchnu to hlouběji a je to, ale v hydru to je asi škoda no. nicméně že by se to nějak extrémně podepsalo na zdraví/vitalitě/výnosu/... si nemyslím) tak enjoy, sleduji.
Omluvte kvalitu fotek - měl jsem k dispozici pouze mobil.
Nějaké info k průběhu růstu: 25. 1. když jsem holky přivezl, tak jsem je dal do velkých rw kostek - cca týden trvalo než kostky prorostly. Pak už jsem zprovoznil ebb and flow.
Fotky jsou foceny od 9. 2. až do 16. 2. = 1. den květu.