Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
- uz nejaky cas nedostavaju grow zlozku ani Phyt-Amin
- co vsak museli dostat je postrek 25ml B.A.C. Plant Vitality Plus na 500ml odstatej vody (2x s 5 dnovym odstupom) a niekolko hodin extra starostlivosti, pretoze sa objavili svilusky. Aktualne sa mi zda, ze sa uz nijako rapidne nerozmnozuju a okrem uz existujucich difuznych skvrn na listoch rastliny nevykazuju znamky dalsich poskodeni. Zvysenu pozornost venujem teplote a s citom aj vlhkosti.
Nabuduce budem radsej venovat pozornost prevencii.
- nechcem to vsak ukoncit takto negativne, takze este spomeniem, ze uz pekne rozvoniavaju a ostavam v nadeji, ze vsetko dobre dopadne..
- fotky su z obdobia od posledneho update, prva je 38. den 12/12
- stale sa mi nepodarilo zbavit skodca a asi sa mi to uplne uz ani nepodari, ale dari sa mi ho pracne eliminovat na unosnu mieru
- posledny snimok je 51.den 12/12
- prvy krat som ostrihal vacsie mnozstvo listovej hmoty, doteraz som odstranoval v podstate len prirodzene oschnute stare listy, ktorych bolo minimum.
- na prvych troch fotkach posledny den 12/12 to jest 65. den
- flushing bol na final solution a posledne 2 dni len okyslena odstata voda, poslednych 24 hodin tma
- na predposlednej fotke vysledny produkt - z lava jedna velka nadoba a tie dve najmensie pururela, zvysok ERSB
- ak sa pritrafi nejaka vaha mozno dopisem aj hmotnost - svoj weed si vazim, no nie prave na gramy