Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Mikropěstování » Prní pokus 24W, krabice od bot.
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
dudino
Nový Člen

Karma uživatele dudino - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

Ak si prehnojil tak treba preliat vodou!! ak to nehas tak tak sa ti bduu korene nicit ci dalej a bude to len horsie treba pekne preliat a nehat trosku zeminu preschnut aj korene musia dychat preto by sa mala poliat nehat vyschnut az kym nezacne vadnut a zase jej dat vodu takto sa to aplikuje na rastliny typu salvia divotvorna ktore aju jemny korenovy system... stres ich trosku posilnuje :!)

Old Post 14-12-2011 v 21:38 PM
dudino je offline   Profil uživatele dudino   Find more posts by dudino   Foto galerie člena dudino   Click here to Send dudino a Private Message   Add dudino to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mysaak
Nový Člen

Karma uživatele Mysaak - 28% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

Takže prolití hlíny cca 0,5 litrem vody by mohlo stačit? nechám ju vyschnout a ráno hodím fotku jak vypadá...snad se zpravý..

Všechno co se třpití není zlato....

Old Post 14-12-2011 v 21:46 PM
Mysaak je offline   Profil uživatele Mysaak   Find more posts by Mysaak   Foto galerie člena Mysaak   Click here to Send Mysaak a Private Message   Add Mysaak to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kubisss
Nový Člen

Karma uživatele Kubisss - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

ahoj ja pestuju sve prvni kolo a hned ze startu jsem to prelil....moc to nechctelo rust....ted uz to tyden nechavam vysychat a jeste to suche neni a kytky rostou jako dive...zjistil jsem ze zalivat neni nutne tak casto a ted mi to vychazi ze to budu zalivat jednou tydne a rovnou zalivkou s hnojkama....a jeste je zalevam destilkou kvuli ph a tim padem neresim ph pudy....protoze destilka ho ma neco pod 6 a voda z radu asi 7,5

začinám, zkouším, snad se zhulím.....

Old Post 18-12-2011 v 10:47 AM
Kubisss je offline   Profil uživatele Kubisss   Find more posts by Kubisss   Foto galerie člena Kubisss   Click here to Send Kubisss a Private Message   Add Kubisss to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kubisss
Nový Člen

Karma uživatele Kubisss - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

jinak pestuju pod obycejnyma usporkama a celkem prales....fakt čumím....

začinám, zkouším, snad se zhulím.....

Old Post 18-12-2011 v 10:48 AM
Kubisss je offline   Profil uživatele Kubisss   Find more posts by Kubisss   Foto galerie člena Kubisss   Click here to Send Kubisss a Private Message   Add Kubisss to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mr.brown
Stálý Člen

Karma uživatele mr.brown - 0% PěstitelskáKarma uživatele mr.brown - 0% PěstitelskáKarma uživatele mr.brown - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 21

Jak to vypadá? Mně to přijde přelitý, ale na to už jsi asi přišel Zarazil mě aktivní přítah a pasivní odtah... nebylo by lepší to prohodit?

Jinak zkoušej dál, roste ti to pěkně, a co je malý, to je hezký

May the Schwartz be with you!

Shanti (MoC) - 125W CFL

Old Post 19-12-2011 v 11:42 AM
mr.brown je offline   Profil uživatele mr.brown   Find more posts by mr.brown   Foto galerie člena mr.brown   Click here to Send mr.brown a Private Message   Add mr.brown to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mysaak
Nový Člen

Karma uživatele Mysaak - 28% Pěstitelská

Příspěvek č. 22

Jsem tu s malím update.. a zepár zprávama..
Ta kytí co je na fotkách pošla..:/ oslabenost!! ale jsem kretén.. tak to beru z humorem a poučením..
naštěstí mám ještě něco k nahlédnutí..
v nejbližší době sem dám foto z 2. boxu. tam to ještě roste...

Všechno co se třpití není zlato....

Old Post 20-12-2011 v 21:16 PM
Mysaak je offline   Profil uživatele Mysaak   Find more posts by Mysaak   Foto galerie člena Mysaak   Click here to Send Mysaak a Private Message   Add Mysaak to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 06:29 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
01-01-2016 - První pokus 70w micro - 25 odpovědí
22-12-2008 - první pokus 14wattů - 4 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás