Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ak si prehnojil tak treba preliat vodou!! ak to nehas tak tak sa ti bduu korene nicit ci dalej a bude to len horsie treba pekne preliat a nehat trosku zeminu preschnut aj korene musia dychat preto by sa mala poliat nehat vyschnut az kym nezacne vadnut a zase jej dat vodu takto sa to aplikuje na rastliny typu salvia divotvorna ktore aju jemny korenovy system... stres ich trosku posilnuje :!)
ahoj ja pestuju sve prvni kolo a hned ze startu jsem to prelil....moc to nechctelo rust....ted uz to tyden nechavam vysychat a jeste to suche neni a kytky rostou jako dive...zjistil jsem ze zalivat neni nutne tak casto a ted mi to vychazi ze to budu zalivat jednou tydne a rovnou zalivkou s hnojkama....a jeste je zalevam destilkou kvuli ph a tim padem neresim ph pudy....protoze destilka ho ma neco pod 6 a voda z radu asi 7,5
Jsem tu s malím update.. a zepár zprávama..
Ta kytí co je na fotkách pošla..:/ oslabenost!! ale jsem kretén.. tak to beru z humorem a poučením..
naštěstí mám ještě něco k nahlédnutí..
v nejbližší době sem dám foto z 2. boxu. tam to ještě roste...