Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » 600w v boxu 1x1m?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Je mozne dosahnout na plose 1x1m s 600w g/w
Ano
Ne, je potreba plocha 1,2x1,2m
Ukázat Výsledky [Upravit Anketu (pouze moderátoři)]
Autor
Téma 
Kokura
Stálý Člen

Karma uživatele Kokura - 96% PěstitelskáKarma uživatele Kokura - 96% PěstitelskáKarma uživatele Kokura - 96% PěstitelskáKarma uživatele Kokura - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

citace:
Původní příspěvek od Happy_Mirec
Myslite, ze ma na vynos vliv i pocet kytek? Chci tim rict, ze kdyz zaplnim prostor s 9 kytkama, na kazde kytce 8 centralnich vetvi, tak zda bude vynos stejnej, pokud tam nacpu 16 kytek, kdy kytka bude mensi, bude mit vic prostoru pro koreny a bude nezastrizena, tim padem vice vrcholovek? Nebo je to pouze styl pestovani?

Já bych se těch 9 kytek vůbec nebál. Hodně potom záleží na GENETICE, setupu a tvých schopnostech.
Když budou mít dobré klima, tak za 21 dní přepínáš a máš je jednou zaštíplé. Prostor 1x1metr ti zaplní.... A 500g máš možnost udělat hravě.
Když tam budeš mít kytek 16, tak nebudeš zřejmě tolik dní svítit na růstu a těch 500 tam budeš mít taky
Osobně si myslím, že v tom taky hraje roli, jestli máš na růst metlu, její watáž, hnojiva a doplňky.

Old Post 25-12-2011 v 21:22 PM
Kokura je offline   Profil uživatele Kokura   Find more posts by Kokura   Foto galerie člena Kokura   Click here to Send Kokura a Private Message   Add Kokura to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
slepecC
Stálý Člen

Karma uživatele slepecC - 96% PěstitelskáKarma uživatele slepecC - 96% PěstitelskáKarma uživatele slepecC - 96% PěstitelskáKarma uživatele slepecC - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

řešil jsem stejný problém a nakonec jsem se rozhodl pro 600W jsem teprve v růstu cca 18den

Mám jinačí dotaz, chci přesadit do vetších květináčů, jít na 6,5l nebo raději 11l rovnou? mám 12 kytek z toho 9 je luxusních a zbyle 3 jsou jen do počtu

začátky bývají těžké, ale zdokonalujeme se po svých chybách

...Flower power...

first 250W BB a jock horror = 68,5g

2.grow: rozjeto 10(8)x AK-48 = 110,6g

konec 4xFC a 4xPP .. 130g opět nic moc

first aero = nic moc 75g(material ale good)

Old Post 21-01-2012 v 11:58 AM
slepecC je offline   Profil uživatele slepecC   Find more posts by slepecC   Foto galerie člena slepecC   Click here to Send slepecC a Private Message   Add slepecC to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Happy_Mirec
Stálý Člen

Karma uživatele Happy_Mirec - 91% PěstitelskáKarma uživatele Happy_Mirec - 91% PěstitelskáKarma uživatele Happy_Mirec - 91% PěstitelskáKarma uživatele Happy_Mirec - 91% PěstitelskáKarma uživatele Happy_Mirec - 91% PěstitelskáKarma uživatele Happy_Mirec - 91% PěstitelskáKarma uživatele Happy_Mirec - 91% PěstitelskáKarma uživatele Happy_Mirec - 91% PěstitelskáKarma uživatele Happy_Mirec - 91% PěstitelskáKarma uživatele Happy_Mirec - 91% PěstitelskáKarma uživatele Happy_Mirec - 91% PěstitelskáKarma uživatele Happy_Mirec - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

No tenhle dotaz chci ted taky polozit. Za chvilku budu rozjizdet dalsi round a chtel bych se vas zeptat, zda ma vliv na vynos zasazeni do 11L kvetniku. Ovlivnuje velikost kvetniku pouze to, ze nevysycha tak rychle, nebo i vysledna palice bude macatejsi vlivem vetsiho mista pro koreny? Myslim si, ze by to melo smysl, pokud bych chtel mit kytky vetsi, tzn ze kytka by byla ovlivnena pouze v rustove fazi a byla by vetsi, nicmene palice by asi zustaly stejny. Prave jsem to chtel zkusit, ale pokud by to nefungovalo, a ja koupil dvojnasobny pocet hliny, jenom zbytecne dam penize do kose a jeste k tomu by bylo vic prace.... Takze vase rada?

Old Post 05-01-2013 v 10:13 AM
Happy_Mirec je offline   Profil uživatele Happy_Mirec   Find more posts by Happy_Mirec   Foto galerie člena Happy_Mirec   Click here to Send Happy_Mirec a Private Message   Add Happy_Mirec to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Happy_Mirec
Stálý Člen

Karma uživatele Happy_Mirec - 91% PěstitelskáKarma uživatele Happy_Mirec - 91% PěstitelskáKarma uživatele Happy_Mirec - 91% PěstitelskáKarma uživatele Happy_Mirec - 91% PěstitelskáKarma uživatele Happy_Mirec - 91% PěstitelskáKarma uživatele Happy_Mirec - 91% PěstitelskáKarma uživatele Happy_Mirec - 91% PěstitelskáKarma uživatele Happy_Mirec - 91% PěstitelskáKarma uživatele Happy_Mirec - 91% PěstitelskáKarma uživatele Happy_Mirec - 91% PěstitelskáKarma uživatele Happy_Mirec - 91% PěstitelskáKarma uživatele Happy_Mirec - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

A jeste teda musim rict, ze jsem vyzkousel MH na rust, a zadny zazrak se nekonal. Svitil jsem 400w Mh na rust a 600w sodik na kvet. Kytky rostly uplne stejnou rychlosti, stejne se vetvily a rust byl stejne dlouhy, jako pod sodikem. Meli teplotu 25 pres den pod MH a vlhkost tusim ze kolem 60% takze vysledky by mely byt znat, ale nic krom bilomodreho svetla oproti sodiku jsem nezaznamenal

Old Post 05-01-2013 v 10:17 AM
Happy_Mirec je offline   Profil uživatele Happy_Mirec   Find more posts by Happy_Mirec   Foto galerie člena Happy_Mirec   Click here to Send Happy_Mirec a Private Message   Add Happy_Mirec to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Happy_Mirec
Stálý Člen

Příspěvek č. 21

No a co se tyce vynosu, nemuzu prekonat hranici 450g na plose 1x1m pod 600w. Kamarad ma uplne stejny setup, a dari se mu kolem 300g, nechapu, jak je to mozny, kdyz mame uplne stejny setup, stejny hnojiva, vlhkost, genetiku atd.... To uz je asi pestitelska schopnost
Jeste jeden kamarad, kterej ma 600w, sviti na 25 kytek na plose 2x2m a dari se mu vetsinou kolem 750g, coz je zpusobeno velkym prostorem. Kytky, ktery jsou teda na krajich, uz celkem ztraceji na krase, a je videt, ze by to chtelo spiz 750w/1000w. Takze podle me otazka, zda jde udelat g/w na plose 1x1m neni mozny. Kdyz to vezmu podle vypoctu s ventilaci, svetlem, predradnikem atd.. tak to snad je nadlidsky vykon

Old Post 05-01-2013 v 10:23 AM
mcLoad
Stálý Člen

Karma uživatele mcLoad - 86% PěstitelskáKarma uživatele mcLoad - 86% PěstitelskáKarma uživatele mcLoad - 86% PěstitelskáKarma uživatele mcLoad - 86% PěstitelskáKarma uživatele mcLoad - 86% PěstitelskáKarma uživatele mcLoad - 86% PěstitelskáKarma uživatele mcLoad - 86% PěstitelskáKarma uživatele mcLoad - 86% PěstitelskáKarma uživatele mcLoad - 86% PěstitelskáKarma uživatele mcLoad - 86% PěstitelskáKarma uživatele mcLoad - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 22

zajímal by mě váš názor na 2x600W (vzduchem chlazený reflektory) na prostoru 1,2m x 1,2m (tj. 1,44m2)
9 kytek, 11l květníky a co nejvíc rozvětvit a roztahat aby se využilo prostoru

vždy jsem jel 1x600W na ten prostor a přemýšlím že vyzkouším výše popsaný setup neboť někde tady na groweru nebo IC-magu jsem vyčetl že slunce za nejjasnějšího dne v pravé poledne má výkon na 1m2 cca 1400W...

nehledím na nějaký výpočty g/W, jak dlouho budu na růstu ani na kolik mě ve finále vyjde 1g, to mě nezajímá - jde mi o TOP výsledek

800W/1200W/SOIL (AK-47)

250W/600W/HLÍNA (ST3/CM/SO/NL/HG/AK47/HP/WOxCH)

Old Post 16-01-2013 v 11:38 AM
mcLoad je offline   Profil uživatele mcLoad   Find more posts by mcLoad   Foto galerie člena mcLoad   Click here to Send mcLoad a Private Message   Add mcLoad to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 07:59 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
12-04-2019 - 600w do 150x150? - 10 odpovědí
28-12-2014 - 600 W na homebox xl ? - 11 odpovědí
26-07-2011 - 600w do boxu 1x1x2 - 7 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás