Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj hary ,řekl bych že přehnojeno a vlivem spálenýho koř.systému oslabená kytka ,která následně nedostatečně příjmá živiny je streslá ,páč chybí kořeny. plíseň tam stejně jako kluci taky vidím a troufám si říci ,že je již v celé kytce.
Ty hnědé skvrny na listech jsou jistě plíseň tzv. bramborová.Jiná fotka: Mrtvé Žilky viditelně nepřivádějí výživu do zbytku listu,který umírá-blokace živin z důvodu plísně či viru.Následné přidání H202 je smrt.
Jo a dobré je tu a tam přidat do zalívky přípravek něco jako Gliorex který nevyhubí prospěšné plísně,bakterie jako to umí např. Polyversum.Kytky co máš vedle těch nemocných bych postříkal kvalitním fungicidem.V případě že je plíseň v roomu tak ti skočí na oslabené kytky a rozmnoží se svina.(spóry) Na to bych dal opravdový pozor.Stačí přehnojit či jinak zdravé kytky oslabit a plíseň,vir je v nich...a tak furt dokola.
Též mám tu plíseň bramborovou
Videl bych to jako prehnojeni draslikem a naslednej nedostatek vapniku.jak ty metropy davkujes?mas celou sadu?je to nedostatek vapniku na tuty a jestli mas EC a PH jak pises,tak bych se priklanel K prehnojeni draslikem.Ja metropy nejel,ale tohle se mi delalo vzdycky po vetsich davkach PK13/14.zkus malinko zvednout PH na 6,5.pocitej s tim,ze reakce bude videt az tak po 2 dnech.
Hlavne na to neper zadnej fungycid.Je to jasne vapnik.Res pricinu nedostatku vapniku.urcite bych zvedl to phcko,protoze vapnik,magnesium a podobny prvky se u hliny lepe vstrebavaji pri vyssi hodnote a poresil bych davkovani kvetovych slozek.
hary ,víme že odpadní ph je 6.2 a ještě pls. řekni jaké ph má roztok,zalivka než kytičkám nalijes ke kořínkům ?edit:tzv. vstupní ph.
Thanx.
edit: sorry jsem zhul,ty 50cm vzdálený kytky jsem myslel že jsou v růstu. v květu žádný fungicid,pravda!
growesweden
Naposledy upravil growesweden 12-12-2011 v 18:02 PM
Já měl podobný problém ..sice jsem jel hlínu,ale byl to nedostatek mikro prvku (Fe)...to mi bylo sděleno u nas g . shopu týpek mi odlil trochu tohoto : http://www.canna-cz.com/iron at to skusím a kupodivu můj problém byl vyřešen ...samozřejmě může být problém jinde a bez ohledu na výhru ti přeju at to vychytáš a sklidíš dle svých představ. zdar B.
cus videl bych to na bod 2
z pocatku bych tam videl ten vapnik pozdeji prechod do hořčiku(pač ubytek vapniku v pudě vede že se stane příliš kysela a to následně může deficit hořčíku
Původní příspěvek od benjichaouat Hlavne na to neper zadnej fungycid.Je to jasne vapnik.Res pricinu nedostatku vapniku.urcite bych zvedl to phcko,protoze vapnik,magnesium a podobny prvky se u hliny lepe vstrebavaji pri vyssi hodnote a poresil bych davkovani kvetovych slozek.
Původní příspěvek od caseage pokud používá celou řadu METROP co ž asi jo (neni uvedeno) tak maji Calgreen a pokud ho používá není možné aby byl nedostatek vápniku
Nadbytek nekterych prvku funguje jako zamek pro prijem jinych,proc myslis,ze si myslim,ze je pricina nadbytek drasliku?a proc se asi ptam,jestli pouziva celou sadu?prave kvuli tomu calgreenu.
Nadbytek nekterych prvku funguje jako zamek pro prijem jinych,proc myslis,ze si myslim,ze je pricina nadbytek drasliku?a proc se asi ptam,jestli pouziva celou sadu?prave kvuli tomu calgreenu.
6.2 PH bude moc nízko chtělo by to zvednout na 6.6.
Nedostatek nebo nadbytek vápníku.
Life can be so shady.The way some people try to bring you down.Why's it got to be so crazy?Always try to give you the run around.So I let the music just take control.Cause it rocks my body.And it moves my soul.My feet start dancing to the beat.And I just can't help it.I just can't help it.Cause music is my life.It helps me through the ibe.
Keep it coming.Keep it coming!Just can't dance no more...
Move my move my... move my body
no to nevím pěstitel s takovejma zkušenostma by neudělal chybu dělánim živneho roztoku na každou zvlášt a pokud je to z jedne matky nemuže byt 8 v poho a 3 v hajzlu při zalejvánim jednoho roztoku