Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
to vevejka: za ten kamínek dík, kdyby se mi to stalo, tak aspoň nebudu blbě čumět a budu mít náhradní. Jinak na tu watáž to fakt zatim jde, ale jsem zvědavej, jak to wodqetu. To už asi bude znát ta slabota 70W.
"Čím víc jsem blbější, tím míň mi to vadí"
psilos
.....dneska mi už nevadí skoro nic, protože jsem blbej, jak daleko vidim...
a zrak mám výtečný....
a mám tu 29-tý den qetení
info: hnojivo Hydropon a OBM , EC4,1 Ph 6,25
vyskytnul se mi malej problém s Ph , je to jiný než u růstu a tak přidávám čistou kyselinu fosforečnou. V mým případě 1/2 kubíku srazí Ph o 2 stupně.
psilos
a zrak mám výtečný....
a mám tu 23. den qetení
info: hnojivo Hydropon a OBM , EC4,1 Ph 6,25
vyskytnul se mi malej problém s Ph , je to jiný než u růstu a tak přidávám čistou kyselinu fosforečnou. V mým případě 1/2 kubíku srazí Ph o 2 stupně.
psilos
a zrak mám výtečný....
no a je tu téměř závěr pokusu , 42.den qetení. Přestal jsem hnojit, vymyl bubler a nastává flashing. Mělo to být už hotový, ale ta 70W-ka je asi moc slabá. Světelnej cyklus je 8/16 (světlo/tma), takže pozdní podzim. Jo a trochu to občas stříknu Phytaminem. Ale to jen tak abych nevyšel ze cviku, mám ho na začínající květ u mikrodripu. Počítám, že do konce tohoto týdne tu rostlinu sklidím.
psilos
a zrak mám výtečný....
Je to trochu žlutý, ale je to jen tím sodíkem. Tuto jednu malou rostlinku sklidím do pár dnů. Uvidím , kolik toho bude sušenýho , ale rozhodně jsem si jist, že za předpokladu, že umotám do 1 jonta 1,5g čistýho (vím sebevražda), bych se měl vejít cca do 20-ti shpeků. A to přece není větší množství než malý,ne?
psilos
a zrak mám výtečný....
cca 25 cm, víc jsem si pod 70-kou nemohl dovolit. Ty máš, mám dojem, 250 , tak se neboj. Budeš mít i mnohem větší palice, tohle jsou takový miniaturky. V závislosti na výšce skříně a osazení přepni klidně i v 40-ti cm. Ale tím se Ti malinko prodlouží doba pěstování, ale zase toho bude víc.
keep growin'
psilos
a zrak mám výtečný....