Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » Super tichej Špajz - 400w(15xWhite Russian)
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4 »
Kolik se mi podaří sklidit?
400g - 500g nebo více.
300g - 400g
200g - 300g
100g - 200g
Ukázat Výsledky [Upravit Anketu (pouze moderátoři)]
Autor
Téma 
Host
Host

Příspěvek č. 17

citace:
Původní příspěvek od volver
Ahoj, a ty to PHčko upravuješ? nebo to necháváš jak ti to teče z kohoutku.
Ph neupravuju, ale vodu samozdřejmě nechávám odstát minimálně 48hodin.Když jsem zalíval naposled tak byla odstátá aspoň 100 hodin.

Old Post 22-12-2011 v 21:19 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 18

Krásné prožití svátků Vánočních Vám přeje Samuel A hlavně dost kouře pro každého

Old Post 24-12-2011 v 09:21 AM
Claune
cirkusák

Příspěvek č. 19

o tom, že právná hodnota ph je hlavní kritérium pro příjem živin kytek je už napsáno mnoho...tak že mi přijde naprostá volovina jim srát ph přes 7 co většinou teče z kohoutu. ... kupodivu kytky nemáš moc žlutý což je s podivem...ph se dá štelovat i bez ph metru stačej laktusový papírky za pár desetikorun...pak se to taky dá srát odhadem...osobně do hlíny to je cca 2,5 víčka z aháčkovejch fosforek na 90l kalfas...dostaneš se cca na 6...ale je to dost rozdílný vzhledem ke kolísání ph u hnojek....každopádně lepší tohle než nechat ph tak vysoké a zbytečně jim odpírat a plejtvat hnojivama...hezký Vánoce

Old Post 24-12-2011 v 13:44 PM
Claune je offline   Profil uživatele Claune   Find more posts by Claune   Foto galerie člena Claune   Click here to Send Claune a Private Message   Add Claune to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Claune! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 20

citace:
Původní příspěvek od Claune
o tom, že právná hodnota ph je hlavní kritérium pro příjem živin kytek je už napsáno mnoho...tak že mi přijde naprostá volovina jim srát ph přes 7 co většinou teče z kohoutu. ... kupodivu kytky nemáš moc žlutý což je s podivem...ph se dá štelovat i bez ph metru stačej laktusový papírky za pár desetikorun...pak se to taky dá srát odhadem...osobně do hlíny to je cca 2,5 víčka z aháčkovejch fosforek na 90l kalfas...dostaneš se cca na 6...ale je to dost rozdílný vzhledem ke kolísání ph u hnojek....každopádně lepší tohle než nechat ph tak vysoké a zbytečně jim odpírat a plejtvat hnojivama...hezký Vánoce
Rozhodně máš naprostou pravdu a souhlasím s tebou.Ale zas pokud se podíváš na všechny moje předchozí kola co jsem dopěstoval tak ani v jednom jsem Ph metr ani papírky nepoužil.A kytky byly dá se říct naprosto v pořádku.Samozdřejmě pěkné Vánoce i Tobě

Old Post 24-12-2011 v 14:41 PM
volver

Karma uživatele volver - 95% PěstitelskáKarma uživatele volver - 95% PěstitelskáKarma uživatele volver - 95% PěstitelskáKarma uživatele volver - 95% PěstitelskáKarma uživatele volver - 95% PěstitelskáKarma uživatele volver - 95% PěstitelskáKarma uživatele volver - 95% PěstitelskáKarma uživatele volver - 95% PěstitelskáKarma uživatele volver - 95% PěstitelskáKarma uživatele volver - 95% PěstitelskáKarma uživatele volver - 95% PěstitelskáKarma uživatele volver - 95% PěstitelskáKarma uživatele volver - 95% PěstitelskáKarma uživatele volver - 95% PěstitelskáKarma uživatele volver - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 21

citace:
Původní příspěvek od Samuel
Rozhodně máš naprostou pravdu a souhlasím s tebou.Ale zas pokud se podíváš na všechny moje předchozí kola co jsem dopěstoval tak ani v jednom jsem Ph metr ani papírky nepoužil.A kytky byly dá se říct naprosto v pořádku.Samozdřejmě pěkné Vánoce i Tobě

Ja třeba osobně když se mě něco děje ve skříni co právě neni good tak bádám v čem to kua může bejt,, PH, EC, plíseň, škůdci, atd a když to nejede na 100% dobře, tak mě to teda pěkně štve a PH je základ!!
Pro tebe jsou "kytky dá se říct byly naprosto v pořádku" v pořádku? vyzkoušej upravovat PH a příště až se ti objeví fleky nebo žloutnutí tak víš že to PHčkem neni...
co se mě osvědčilo tak je 50l barel v něm upravim vodu na PH6 i těma papírkama a to stačí! a na dost dlouho... pěkný vánoce

volver indoor growing ZDE
400w/aero
Euphoria 1 zde ......1,253g/kWh zklizeno
White Russian zde ......1,085g/kWh zklizeno
White widow zde .....1,114g/kWh zklizeno
Euphoria 2 zde JEDE

250w/soil
Woodoo x Chronik zde zklizeno
Sensi Skunk zde zklizeno

Old Post 24-12-2011 v 15:47 PM
volver je offline   Profil uživatele volver   Find more posts by volver   Foto galerie člena volver   Click here to Send volver a Private Message   Add volver to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 22

citace:
Původní příspěvek od volver

Ja třeba osobně když se mě něco děje ve skříni co právě neni good tak bádám v čem to kua může bejt,, PH, EC, plíseň, škůdci, atd a když to nejede na 100% dobře, tak mě to teda pěkně štve a PH je základ!!
Pro tebe jsou "kytky dá se říct byly naprosto v pořádku" v pořádku? vyzkoušej upravovat PH a příště až se ti objeví fleky nebo žloutnutí tak víš že to PHčkem neni...
co se mě osvědčilo tak je 50l barel v něm upravim vodu na PH6 i těma papírkama a to stačí! a na dost dlouho... pěkný vánoce

a to ti jako vydrží pH6 jak dlouho v tom 50l barelu) dík

Old Post 25-12-2011 v 12:39 PM
Host
Host

Příspěvek č. 23

Opět jsem se poučil z chyb, které jsem udělal a propátral Grower.Vůbec jsem nebral na vědomí a blbě jsem si myslel, že mi ve skříni lítají mušky octomilky.Ale šeredně jsem se spletl!!Bohužel to nejsou jen neškodný octomilky ale jsou to "Kurvy SMUTNICE".Pročetl jsem pár threadů o těch bestijích a je zřejmé, že jejich larvy napadají kořeny a oslabují celou rostlinu.Tudíž jsem snad rozřešil problém i s listama.A teď obrana: měl jsem doma ještě 3 lapače na (Svilušky,Smutnice a další) Zítra koupím ještě nějaký.A pak se uvidí.V hlíně jsem se nevrtal, takže doufám, že pak ty larvy zdechnou.
Zde jsem pátral Smutnice

Old Post 26-12-2011 v 15:24 PM
EDA45
Stálý Člen

Karma uživatele EDA45 - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 24

citace:
Opět jsem se poučil z chyb, které jsem udělal a propátral Grower.Vůbec jsem nebral na vědomí a blbě jsem si myslel, že mi ve skříni lítají mušky octomilky.Ale šeredně jsem se spletl!!Bohužel to nejsou jen neškodný octomilky ale jsou to "Kurvy SMUTNICE".Pročetl jsem pár threadů o těch bestijích a je zřejmé, že jejich larvy napadají kořeny a oslabují celou rostlinu.Tudíž jsem snad rozřešil problém i s listama.A teď obrana: měl jsem doma ještě 3 lapače na (Svilušky,Smutnice a další) Zítra koupím ještě nějaký.A pak se uvidí.V hlíně jsem se nevrtal, takže doufám, že pak ty larvy zdechnou.
Zde jsem pátral Smutnice

Larvy těch sviní sou skoro v každým substrátu a decimujou kořeny..Sqjelej je Dursban(k dostání v zahradnictví),po jedný aplikaci zálivkou sou ty mrchy okamžitě K.O.

Old Post 26-12-2011 v 19:32 PM
EDA45 je offline   Profil uživatele EDA45   Find more posts by EDA45   Foto galerie člena EDA45   Click here to Send EDA45 a Private Message   Add EDA45 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 25

citace:
Původní příspěvek od EDA45

Larvy těch sviní sou skoro v každým substrátu a decimujou kořeny..Sqjelej je Dursban(k dostání v zahradnictví),po jedný aplikaci zálivkou sou ty mrchy okamžitě K.O.
Zdravím
To vypadá dosti slibně máš s ním zkušenosti z vlastního pěstu?A co v období květu nebude to mít negativní vliv na konečný materiál(myšleno jako Kouř) pokud ne zítra ho koupím.Dík za info

Old Post 26-12-2011 v 20:25 PM
EDA45
Stálý Člen

Příspěvek č. 26

citace:
Zdravím
To vypadá dosti slibně máš s ním zkušenosti z vlastního pěstu?A co v období květu nebude to mít negativní vliv na konečný materiál(myšleno jako Kouř) pokud ne zítra ho koupím.Dík za info

Jo,použil v minulým kole..Maká to fakt bleskově.Jasně,že veškerou chemku je lepší použít na růstu,ale ty máš do konce ještě kolik,3-4 týdny?To bych se nebál..
Hledal sem v příbal.letáku nějakou ochr.lhůtu,ale nenašel.. Ať se daří!

Old Post 26-12-2011 v 20:48 PM
EDA45 je offline   Profil uživatele EDA45   Find more posts by EDA45   Foto galerie člena EDA45   Click here to Send EDA45 a Private Message   Add EDA45 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 27

citace:
Původní příspěvek od EDA45

Jo,použil v minulým kole..Maká to fakt bleskově.Jasně,že veškerou chemku je lepší použít na růstu,ale ty máš do konce ještě kolik,3-4 týdny?To bych se nebál..
Hledal sem v příbal.letáku nějakou ochr.lhůtu,ale nenašel.. Ať se daří!
Ok zítra to koupím.Kolik gramů si dával k jedné kytce?

Old Post 26-12-2011 v 20:52 PM
EDA45
Stálý Člen

Příspěvek č. 28

citace:
Ok zítra to koupím.Kolik gramů si dával k jedné kytce?

Je to granulát.Nevim přesně,stačí pár granulek a pak zalejt vodou,jakmile se to pak uvnitř substrátu zapaří,je po nich Zalejt tak,aby se voda dostala až dolu na dno květináče..Nejvíc jich bejvá dole u odtokovejch otvorů.Když vysuneš drn z kytkou z květníku,měl bys je tam vidět,jak tam rejdí..Při zalejvání je někdy i vyplavíš dole ven,do podmisky

Old Post 26-12-2011 v 22:30 PM
Host
Host

Příspěvek č. 29

Teď jsem byl v Hornbachu,OBI,Baumaxu a nějakým květinářství a po Dursbanu ani stopa.Říkali že ho měli ale už není!!Kua Aspoň jsem koupil ještě 10 žlutých lepivých destiček.

Old Post 27-12-2011 v 11:58 AM
travodlak
člen

Karma uživatele travodlak - 88% PěstitelskáKarma uživatele travodlak - 88% PěstitelskáKarma uživatele travodlak - 88% PěstitelskáKarma uživatele travodlak - 88% PěstitelskáKarma uživatele travodlak - 88% PěstitelskáKarma uživatele travodlak - 88% PěstitelskáKarma uživatele travodlak - 88% PěstitelskáKarma uživatele travodlak - 88% PěstitelskáKarma uživatele travodlak - 88% PěstitelskáKarma uživatele travodlak - 88% PěstitelskáKarma uživatele travodlak - 88% PěstitelskáKarma uživatele travodlak - 88% PěstitelskáKarma uživatele travodlak - 88% PěstitelskáKarma uživatele travodlak - 88% PěstitelskáKarma uživatele travodlak - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 30

čus...mívám doma smutnice každý jaro...několikrát sem na ně použil tohle: http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=34383 přísp.č.7...zálivku na larvy sem nezkoušel ale systematickým likvidováním poletujících jedinců a postřikem na listy bylo za pár dní po celý populaci

Old Post 27-12-2011 v 13:09 PM
travodlak je offline   Profil uživatele travodlak   Find more posts by travodlak   Foto galerie člena travodlak   Click here to Send travodlak a Private Message   Add travodlak to your buddy list     Navštiv homepage uživatele travodlak! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 31

citace:
Původní příspěvek od travodlak
čus...mívám doma smutnice každý jaro...několikrát sem na ně použil tohle: http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=34383 přísp.č.7...zálivku na larvy sem nezkoušel ale systematickým likvidováním poletujících jedinců a postřikem na listy bylo za pár dní po celý populaci
Postřik v této fázi určitě už provádět nebudu.Být to v růstové fázi neváhal bych ani minutu a šel ho hned připravit.V této chvíli budu věřit 10 žlutým lepivým destičkám.Dvě jsem dal do úrovně palic plus ještě obyčejnou mucholapku a zbytek jsem zapíchl do květináčů ke kytkám.

Old Post 27-12-2011 v 13:54 PM
caseage
Stálý Člen

Karma uživatele caseage - 32% PěstitelskáKarma uživatele caseage - 32% PěstitelskáKarma uživatele caseage - 32% PěstitelskáKarma uživatele caseage - 32% Pěstitelská

Příspěvek č. 32

na smutnice platí :
1)česnek osobně zkusenost mam vzit 2 stroužky prolisovat a zalejt horkou vodou pak jen postřikem na hlinu /kokos
2)postřik tabakovym vyluhem nebo prolejt květniky
zabira to do 3 dnu na mušky na larvy zatim nevim jeste neuplynulo tolik dni aby sem zahubil i ty

Old Post 27-12-2011 v 15:50 PM
caseage je offline   Profil uživatele caseage   Find more posts by caseage   Foto galerie člena caseage   Click here to Send caseage a Private Message   Add caseage to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 01:44 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
15-10-2011 - Super tichej Špajz - 250w - 101 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás