Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
o tom, že právná hodnota ph je hlavní kritérium pro příjem živin kytek je už napsáno mnoho...tak že mi přijde naprostá volovina jim srát ph přes 7 co většinou teče z kohoutu. ... kupodivu kytky nemáš moc žlutý což je s podivem...ph se dá štelovat i bez ph metru stačej laktusový papírky za pár desetikorun...pak se to taky dá srát odhadem...osobně do hlíny to je cca 2,5 víčka z aháčkovejch fosforek na 90l kalfas...dostaneš se cca na 6...ale je to dost rozdílný vzhledem ke kolísání ph u hnojek....každopádně lepší tohle než nechat ph tak vysoké a zbytečně jim odpírat a plejtvat hnojivama...hezký Vánoce
Původní příspěvek od Claune o tom, že právná hodnota ph je hlavní kritérium pro příjem živin kytek je už napsáno mnoho...tak že mi přijde naprostá volovina jim srát ph přes 7 co většinou teče z kohoutu. ... kupodivu kytky nemáš moc žlutý což je s podivem...ph se dá štelovat i bez ph metru stačej laktusový papírky za pár desetikorun...pak se to taky dá srát odhadem...osobně do hlíny to je cca 2,5 víčka z aháčkovejch fosforek na 90l kalfas...dostaneš se cca na 6...ale je to dost rozdílný vzhledem ke kolísání ph u hnojek....každopádně lepší tohle než nechat ph tak vysoké a zbytečně jim odpírat a plejtvat hnojivama...hezký Vánoce
Rozhodně máš naprostou pravdu a souhlasím s tebou.Ale zas pokud se podíváš na všechny moje předchozí kola co jsem dopěstoval tak ani v jednom jsem Ph metr ani papírky nepoužil.A kytky byly dá se říct naprosto v pořádku.Samozdřejmě pěkné Vánoce i Tobě
Původní příspěvek od Samuel Rozhodně máš naprostou pravdu a souhlasím s tebou.Ale zas pokud se podíváš na všechny moje předchozí kola co jsem dopěstoval tak ani v jednom jsem Ph metr ani papírky nepoužil.A kytky byly dá se říct naprosto v pořádku.Samozdřejmě pěkné Vánoce i Tobě
Ja třeba osobně když se mě něco děje ve skříni co právě neni good tak bádám v čem to kua může bejt,, PH, EC, plíseň, škůdci, atd a když to nejede na 100% dobře, tak mě to teda pěkně štve a PH je základ!!
Pro tebe jsou "kytky dá se říct byly naprosto v pořádku" v pořádku? vyzkoušej upravovat PH a příště až se ti objeví fleky nebo žloutnutí tak víš že to PHčkem neni...
co se mě osvědčilo tak je 50l barel v něm upravim vodu na PH6 i těma papírkama a to stačí! a na dost dlouho... pěkný vánoce
volverindoorgrowing ZDE 400w/aero
Euphoria 1 zde......1,253g/kWh zklizeno
White Russian zde......1,085g/kWh zklizeno
White widow zde.....1,114g/kWh zklizeno
Euphoria 2 zde JEDE
250w/soil
Woodoo x Chronik zde zklizeno
Sensi Skunk zde zklizeno
Ja třeba osobně když se mě něco děje ve skříni co právě neni good tak bádám v čem to kua může bejt,, PH, EC, plíseň, škůdci, atd a když to nejede na 100% dobře, tak mě to teda pěkně štve a PH je základ!!
Pro tebe jsou "kytky dá se říct byly naprosto v pořádku" v pořádku? vyzkoušej upravovat PH a příště až se ti objeví fleky nebo žloutnutí tak víš že to PHčkem neni...
co se mě osvědčilo tak je 50l barel v něm upravim vodu na PH6 i těma papírkama a to stačí! a na dost dlouho... pěkný vánoce
a to ti jako vydrží pH6 jak dlouho v tom 50l barelu) dík
Opět jsem se poučil z chyb, které jsem udělal a propátral Grower.Vůbec jsem nebral na vědomí a blbě jsem si myslel, že mi ve skříni lítají mušky octomilky.Ale šeredně jsem se spletl!!Bohužel to nejsou jen neškodný octomilky ale jsou to "Kurvy SMUTNICE".Pročetl jsem pár threadů o těch bestijích a je zřejmé, že jejich larvy napadají kořeny a oslabují celou rostlinu.Tudíž jsem snad rozřešil problém i s listama.A teď obrana: měl jsem doma ještě 3 lapače na (Svilušky,Smutnice a další) Zítra koupím ještě nějaký.A pak se uvidí.V hlíně jsem se nevrtal, takže doufám, že pak ty larvy zdechnou.
Zde jsem pátral Smutnice
Původní příspěvek od Samuel Opět jsem se poučil z chyb, které jsem udělal a propátral Grower.Vůbec jsem nebral na vědomí a blbě jsem si myslel, že mi ve skříni lítají mušky octomilky.Ale šeredně jsem se spletl!!Bohužel to nejsou jen neškodný octomilky ale jsou to "Kurvy SMUTNICE".Pročetl jsem pár threadů o těch bestijích a je zřejmé, že jejich larvy napadají kořeny a oslabují celou rostlinu.Tudíž jsem snad rozřešil problém i s listama.A teď obrana: měl jsem doma ještě 3 lapače na (Svilušky,Smutnice a další) Zítra koupím ještě nějaký.A pak se uvidí.V hlíně jsem se nevrtal, takže doufám, že pak ty larvy zdechnou.
Zde jsem pátral Smutnice
Larvy těch sviní sou skoro v každým substrátu a decimujou kořeny..Sqjelej je Dursban(k dostání v zahradnictví),po jedný aplikaci zálivkou sou ty mrchy okamžitě K.O.
Larvy těch sviní sou skoro v každým substrátu a decimujou kořeny..Sqjelej je Dursban(k dostání v zahradnictví),po jedný aplikaci zálivkou sou ty mrchy okamžitě K.O.
Zdravím
To vypadá dosti slibně máš s ním zkušenosti z vlastního pěstu?A co v období květu nebude to mít negativní vliv na konečný materiál(myšleno jako Kouř) pokud ne zítra ho koupím.Dík za info
Původní příspěvek od Samuel Zdravím
To vypadá dosti slibně máš s ním zkušenosti z vlastního pěstu?A co v období květu nebude to mít negativní vliv na konečný materiál(myšleno jako Kouř) pokud ne zítra ho koupím.Dík za info
Jo,použil v minulým kole..Maká to fakt bleskově.Jasně,že veškerou chemku je lepší použít na růstu,ale ty máš do konce ještě kolik,3-4 týdny?To bych se nebál..
Hledal sem v příbal.letáku nějakou ochr.lhůtu,ale nenašel.. Ať se daří!
Jo,použil v minulým kole..Maká to fakt bleskově.Jasně,že veškerou chemku je lepší použít na růstu,ale ty máš do konce ještě kolik,3-4 týdny?To bych se nebál..
Hledal sem v příbal.letáku nějakou ochr.lhůtu,ale nenašel.. Ať se daří!
Ok zítra to koupím.Kolik gramů si dával k jedné kytce?
Původní příspěvek od Samuel Ok zítra to koupím.Kolik gramů si dával k jedné kytce?
Je to granulát.Nevim přesně,stačí pár granulek a pak zalejt vodou,jakmile se to pak uvnitř substrátu zapaří,je po nich Zalejt tak,aby se voda dostala až dolu na dno květináče..Nejvíc jich bejvá dole u odtokovejch otvorů.Když vysuneš drn z kytkou z květníku,měl bys je tam vidět,jak tam rejdí..Při zalejvání je někdy i vyplavíš dole ven,do podmisky
Teď jsem byl v Hornbachu,OBI,Baumaxu a nějakým květinářství a po Dursbanu ani stopa.Říkali že ho měli ale už není!!Kua Aspoň jsem koupil ještě 10 žlutých lepivých destiček.
čus...mívám doma smutnice každý jaro...několikrát sem na ně použil tohle: http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=34383 přísp.č.7...zálivku na larvy sem nezkoušel ale systematickým likvidováním poletujících jedinců a postřikem na listy bylo za pár dní po celý populaci
Původní příspěvek od travodlak čus...mívám doma smutnice každý jaro...několikrát sem na ně použil tohle: http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=34383 přísp.č.7...zálivku na larvy sem nezkoušel ale systematickým likvidováním poletujících jedinců a postřikem na listy bylo za pár dní po celý populaci
Postřik v této fázi určitě už provádět nebudu.Být to v růstové fázi neváhal bych ani minutu a šel ho hned připravit.V této chvíli budu věřit 10 žlutým lepivým destičkám.Dvě jsem dal do úrovně palic plus ještě obyčejnou mucholapku a zbytek jsem zapíchl do květináčů ke kytkám.
na smutnice platí :
1)česnek osobně zkusenost mam vzit 2 stroužky prolisovat a zalejt horkou vodou pak jen postřikem na hlinu /kokos
2)postřik tabakovym vyluhem nebo prolejt květniky
zabira to do 3 dnu na mušky na larvy zatim nevim jeste neuplynulo tolik dni aby sem zahubil i ty