Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak konecne dosel ofuk tak sem ho hned namontoval uvidime co to spravi Holky zacinaj vypadat stejne zacal sem je hnojit celou radou od BioBizz Zitra uz pojedou 12/12
Tak rostlinky pekne porostly zlute listi se znovu barvi do zelena uz je to 10 dni od prepnuti. Dost me vsak serou ty male litajici musky nebo co to je, nevite co na ne zabere ? Nejaky BIO
Původní příspěvek od grady589 Tak rostlinky pekne porostly zlute listi se znovu barvi do zelena uz je to 10 dni od prepnuti. Dost me vsak serou ty male litajici musky nebo co to je, nevite co na ne zabere ? Nejaky BIO
jo a fotky pridam zitra
Jen aby to nebyly Smutnice, to jsou pěkný mrchy!
Edit: Se obávám že to jsou Smutnice, jejich larvy jsou v substrátu, tak namíchej mospilan a lej to tam, ale je to chemka, takže pokud chceš něco bio, tak na dospělce ty žlutý lepový desky a na larvy, ty ti požíraj kořínky, si pořiď na www.biocont.cz hlístice.
Ja nevim ale podle mne sou to klasicky vosky, takovy co litaji i na muskatech nebo tak, vzdit pestuji v kokosu kde by se tam vzali smutnice ? A jak to rozeznam ?
Původní příspěvek od grady589 Ja nevim ale podle mne sou to klasicky vosky, takovy co litaji i na muskatech nebo tak, vzdit pestuji v kokosu kde by se tam vzali smutnice ? A jak to rozeznam ?
Ak48 #1 se docela vspamatovava a Ak48#2 to asi neprezije
Na jejich stav prispelo mnoho faktoru - hlavny problem byl ze koreny byli stale v mokru ve vanicce - ted je to tak ze hore na vanicce je deska a tak ten sajrajt steka dolu. Dalsi problem sou Smutnice a i kdyz sem rekl ze chci BIO tak sem se rozhodl aplikovat Mospilan a zlute lepove desky uvidime jak to zabere.Ty zluto-zeleny listky mi deklaj radost a to proto ze byli cele zlute a uz se vspamatovavaj
Hnojim podle rozpisu BioBizz (BioHeaven nemam) kazdy 2 den menim roztok (mam takove male 3 litrove vedirko )