Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » Indoor pěstování, chladná garáž 400W
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4
Autor
Téma 
UncleBatman
Stálý Člen

Karma uživatele UncleBatman - 95% PěstitelskáKarma uživatele UncleBatman - 95% PěstitelskáKarma uživatele UncleBatman - 95% PěstitelskáKarma uživatele UncleBatman - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

abuch tomu rozumel, takze do tehle budky nebudes davat koupeny pestebni box, ale soupnes kytky rovnou dovnitr?

Old Post 10-11-2011 v 15:30 PM
UncleBatman je offline   Profil uživatele UncleBatman   Find more posts by UncleBatman   Foto galerie člena UncleBatman   Click here to Send UncleBatman a Private Message   Add UncleBatman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
AlucarD
Nový Člen

Karma uživatele AlucarD - 16% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

Ekonomicky by mě nákup pěstebního boxu dost zničil. Proto jsem se rozhodl rozdělit box na 2 části. První bude taková předsíňka budou tam různý věci na pěstování a tak. Druhá část bude patřit kytičkám. =) Jinak co jsem koukal zateplení bude stát okolo 1600,- Kč. Proč? Nezdá se ti to?

Old Post 10-11-2011 v 15:54 PM
AlucarD je offline   Profil uživatele AlucarD   Find more posts by AlucarD   Foto galerie člena AlucarD   Click here to Send AlucarD a Private Message   Add AlucarD to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
UncleBatman
Stálý Člen

Karma uživatele UncleBatman - 95% PěstitelskáKarma uživatele UncleBatman - 95% PěstitelskáKarma uživatele UncleBatman - 95% PěstitelskáKarma uživatele UncleBatman - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

prave ze naopak, prijde mi to rozumnejsi ..

Old Post 10-11-2011 v 22:09 PM
UncleBatman je offline   Profil uživatele UncleBatman   Find more posts by UncleBatman   Foto galerie člena UncleBatman   Click here to Send UncleBatman a Private Message   Add UncleBatman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
AlucarD
Nový Člen

Příspěvek č. 20

Tak jsem se dozvěděl, že ten přímotop by jsi mohl pořádně zahrát s vlhkostí v boxu. Dalo by se to nějak vyřešit? =) Díky za odpověď.

Old Post 11-11-2011 v 18:57 PM
AlucarD je offline   Profil uživatele AlucarD   Find more posts by AlucarD   Foto galerie člena AlucarD   Click here to Send AlucarD a Private Message   Add AlucarD to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
UncleBatman
Stálý Člen

Příspěvek č. 21

Ja bych spis poridil 600w lampu, je to vetsi tepelny teleso a verim, ze kdyby jsi stahl otacky na vetraku v dobe rustu, tak se vyhreje box jen svetlem. A v kvetu, kdyz potrebujes stahnout vlhkost co nejnize (kvuli moznosti vyskytu plisne na palicich) bych nahodil otacky a klidne trosku pritapel primotopem. A nezapomen, ze nezbytna soucast boxu je ofukovy vetrak, ktery houpe s rostlinamy, ktere jsou nasledkem toho silnejsi a traduje se, ze je urcite vetsi vynos, coz je logicke.. A take ofukovy ventilator rozproudi vzduch uvnitr boxu a samozrejme rozhani jiz zminenou nezadanou vlhkost. Rozmery tveho boxu odpovidaji luxusnim 600w ))

Old Post 11-11-2011 v 20:00 PM
Darkness
Stálý Člen

Karma uživatele Darkness - 84% PěstitelskáKarma uživatele Darkness - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 22

Ahoj, jel jsem jedno kolo v chladné garáži a ještě přes zimu. Teplota bez skříně byla stále kolem 5-10°C. V boxu svítila 150HPS a už tak malá lampa garáž pěkně vytopila na 20°C. Po zhasnutí ale teplota zase rychle klesala k tem 10°C. Box byl obložen 30mm polystyrenem, ale moc to nepomohlo... Taky byl problém s odvětráním vlhkosti. Vytápění v noci jsem řešil spínáním přímotopu 2kW, ale to je nesmysl. Celkem se mi osvědčila 60W žárovka v zavařovačce s pískem. Bere jen 60W a docela to hřeje, pěkně to zvedlo teplotu v noci na 18°C.

A proč chceš dávat lampu 400W a topení 700W? To je ekonomická sebevražda... Radši udělej dva boxy, jak už někdo psal a budou svítit střídavě a vzájemně se vytápět. Ušetříš 300W spotřeby a sklidíš za stejnou dobu dvakrát tolik géček.

1st round: http://grower.cz/forum/showthread.php?postid=906246#post906246

2nd round: http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=52762

3th round: http://grower.cz/forum/showthread.php?postid=967009#post967009

Old Post 12-11-2011 v 08:16 AM
Darkness je offline   Profil uživatele Darkness   Find more posts by Darkness   Foto galerie člena Darkness   Click here to Send Darkness a Private Message   Add Darkness to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 23

stou zarovkou to zni dobre pripadne das vetsiwataz nebo vic kousku ale jestli to fakt tak funguje?? mozna bych dal ten primotop do ty maly mistnustky vedle a tam odsud bral teplej vzduch ale rozhodne bych dal sylnejsi lampu kdyz ti nevadi ta elektrika a rek bych ze moc topit ani nebudes a urcite bych skusil ty zarovky, za pokus nic nedas a usetris elektriku jo a pak este zvlhcovacka a odvlhcovacka ti dost pomuzou s vlhkostí

Old Post 12-11-2011 v 18:00 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
fananek7
Stálý Člen

Karma uživatele fananek7 - 76% PěstitelskáKarma uživatele fananek7 - 76% PěstitelskáKarma uživatele fananek7 - 76% PěstitelskáKarma uživatele fananek7 - 76% PěstitelskáKarma uživatele fananek7 - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 24

Tak po přečtení tvého problému jsem si uvědomil,že tento týden bylo založeno téma,které by tě mohlo zajímat,protože se zabývá ohřevem venkovního vzduchu,levně a účinně a se zbavením přebytečného vlhka.
Chvíli jsem na tom sice fáral abych to plně pochopil,ale tvůj problém by to mohlo vyřešit.

Zde : http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=60189

Dále mám ještě takový dotaz ohledně té skály.
Píšeš,že je to opěrný bod základové zdi a slouží jako opěrný bod aby skála z druhé strany základ nevytlačila.
Je to rozumné tu skálu dávat pryč? Aby nebylo nějaké narušení statiky...

Fanánkův out 2010

Old Post 12-11-2011 v 22:42 PM
fananek7 je offline   Profil uživatele fananek7   Find more posts by fananek7   Foto galerie člena fananek7   Click here to Send fananek7 a Private Message   Add fananek7 to your buddy list     Navštiv homepage uživatele fananek7! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
AlucarD
Nový Člen

Příspěvek č. 25

fananek7 a ostatním moc děkuji za rady, opět jsem o krůček blíže. Jinak Fananku na tvojí otázku mám odpověď. Ta skála je v celé místnosti, která má asi 200m2. Skálu chci "vyzbíjet" ve vzdálenosti 2m od zdi. Ta skála drzí tu zeď, ale pokud začnu stavět 2m od ní nebude to mí žádný vliv na statiku domu. =) Jinak díky za ochotu lidi. Všechny krůčky k postavení boxíku budu dávat sem. tak se těšte. =)

Old Post 13-11-2011 v 00:08 AM
fananek7
Stálý Člen

Karma uživatele fananek7 - 76% PěstitelskáKarma uživatele fananek7 - 76% PěstitelskáKarma uživatele fananek7 - 76% PěstitelskáKarma uživatele fananek7 - 76% PěstitelskáKarma uživatele fananek7 - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 26

Ok,tak to jo a odzbíjej to trošku pod úhlem asi tak jak to dělali naši předkové třeba na gotických stavbách,aby vlastně skála tlačila tam kam chceš ty a né ona,víš jak to myslím?
Bude to i vypadat lépe a v šikmině vyvrtej díry na vinotéku,je na to mega vrták a pak se stavím na víno
Nemáš zač.

Fanánkův out 2010

Old Post 13-11-2011 v 13:15 PM
fananek7 je offline   Profil uživatele fananek7   Find more posts by fananek7   Foto galerie člena fananek7   Click here to Send fananek7 a Private Message   Add fananek7 to your buddy list     Navštiv homepage uživatele fananek7! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mučačo
Stálý Člen

Karma uživatele mučačo - 96% PěstitelskáKarma uživatele mučačo - 96% PěstitelskáKarma uživatele mučačo - 96% PěstitelskáKarma uživatele mučačo - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 27

[účet odstraněn]

Naposledy upravil mučačo 09-04-2012 v 10:31 AM

Old Post 13-11-2011 v 15:16 PM
mučačo je offline   Profil uživatele mučačo   Find more posts by mučačo   Foto galerie člena mučačo   Click here to Send mučačo a Private Message   Add mučačo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
necumaubal
Nový Člen

Karma uživatele necumaubal - 10% Pěstitelská

Příspěvek č. 28

Ahoj panové toto téma mě velice zaujalo jenom bych měl takovou otázečku.Kam se potom napojí pachový filtr????
A Pokud bych měl místnost 5x5x2,5 m. což mi vychází nějakých 62,5m3 ale přeci pro kvalitní odvod vzduchu bych to měl vynásobit 25 a výsledek je 1562,5m.Nebo se pletu?? Tak mám při instalaci počítat s 62,5 nebo 1562,5. Jde mi o to že pokud bych počítal s prvním číslem aby vůbec proudění vzduchu prolétlo pachovým filtrem, nebo se dá pachový filtr zapojit jinam???.Nejsem moc technicky zdatnej tak mějte se mnou trpělivost.A pokud se najde někdo a poradí jak by to mělo být budu jenom rád. dik

Nečum_a_ubal

Naposledy upravil necumaubal 19-11-2011 v 15:42 PM

Old Post 14-11-2011 v 07:32 AM
necumaubal je offline   Profil uživatele necumaubal   Find more posts by necumaubal   Foto galerie člena necumaubal   Click here to Send necumaubal a Private Message   Add necumaubal to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
necumaubal
Nový Člen

Karma uživatele necumaubal - 10% Pěstitelská

Příspěvek č. 29

Tak najde se zde někdo kdo by byl ochotný vysvětlit jak to teda funguje??

Nečum_a_ubal

Old Post 18-11-2011 v 00:42 AM
necumaubal je offline   Profil uživatele necumaubal   Find more posts by necumaubal   Foto galerie člena necumaubal   Click here to Send necumaubal a Private Message   Add necumaubal to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
AlucarD
Nový Člen

Příspěvek č. 30

Já jsem v tomto ohledu úplný začátečník. Bohužel ti neporadím, zkus si založit téma. Tam ti určitě někdo pomůže. Nebo se mrkni po ostatních fórech řešící tuto problematiku. Možná je to ve FAQu. (kdo hledá najde

Old Post 18-11-2011 v 21:54 PM
NORM
Stálý Člen

Karma uživatele NORM - 92% PěstitelskáKarma uživatele NORM - 92% PěstitelskáKarma uživatele NORM - 92% PěstitelskáKarma uživatele NORM - 92% PěstitelskáKarma uživatele NORM - 92% PěstitelskáKarma uživatele NORM - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 31

pachový filtr máš nejůčinější, když přez něj nasáváš vzduch, takže ho dej na začátek..
A samozřejmě to druhé číslo.. Pověs tam pach. filtr 2000m3/h a nebudeš mít problémy s žádným smradem, k tomu ještě 2500 ulitu a můžeš svítit..

Old Post 19-11-2011 v 07:12 AM
NORM je offline   Profil uživatele NORM   Find more posts by NORM   Foto galerie člena NORM   Click here to Send NORM a Private Message   Add NORM to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
UncleBatman
Stálý Člen

Příspěvek č. 32

citace:
Původní příspěvek od NORM
pachový filtr máš nejůčinější, když přez něj nasáváš vzduch, takže ho dej na začátek..
A samozřejmě to druhé číslo.. Pověs tam pach. filtr 2000m3/h a nebudeš mít problémy s žádným smradem, k tomu ještě 2500 ulitu a můžeš svítit..

do boxu 120x120 by jsi nacpal ulitu 2500m3 ? D by ti to odlétlo

Old Post 19-11-2011 v 16:46 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 07:51 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
11-04-2019 - indoor pěstování - 20 odpovědí
30-08-2015 - indoor pěstování - 2 odpovědí
30-08-2015 - indoor pěstování - 0 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás