Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Takže začíná nová sezona a rozhodl jsem se pro hokus pokus (pro některé)
aběhem března se budou přesouvat do skleníku .
Startovací foto .(4.3.2012)(zaseto 26.2.2012)
Pokud někoho zajímá startovací směs hlíny tak je to substrát na sadbu a řízkování smíchaný s kompostem poměr 1:1 semena šli přímo do hlíny a po 4 dnech už byli vidět jak se derou ven.
To že autoflover by se neměl přesazovat mi nevadí předpěstuju si to jako rajče a pak sadím ven či do květináče a žádný zásek v růstu nepozoruji.
to vousac:ty to nachavaš v těch květináčích i ve skleníku nebo to tam davaš do země?? já bych to chtěl dát do země s AF zkušenosti nemám letos poprvé tak se radši zeptám než abych to pos....
po trávě se nechodí po trávě se směje
Základní pohyb všeho stvoření je prostý:tam a zpátky
Původní příspěvek od vousac Já ze svých zase předpěstuju a přesazuju a žádný stres nepozoruju protože jsem to zkoušel vedle sebe i přímo do finálních květníků a rozdíl žádný.
pokud přesadíš opravdu optrně tak asi v pohodě.Zkoušel jsem sadit přímo do 6,5 květináčů a výsledek se mi zdál o dost lepší než přesazovaný automat, ale mohlo to být phenotypem atd..
skleník přímo do díry do země a přihrnu je to hlavně směs kompostu a hlíny,
jinak ano opatrně vyklopím s obsahem který je hlavně sadbový substrát který je vzdušnější a jde do díry kterou nachystám jak ve skleníku tak venku či do květníků které používám minimálně 6litrové pro rostlinku.
V tom sadbovém substrátu je růst kořínků jaksi lepší než přímo v nějaké hlíně ,teda si to myslím proto nepozoruji žádný zásek naopak mají se čile k světu.
Ale jistě jednodušší a pohodlnější je sadit přímo do květníků a finito :-)
Ja idem tento rok prvy grow i ked normal a nie AF .. A nasadil som prve semiacka mozno som trochu odpocil od tohoto threadu pretoze je o AF ale cchem sa spitat myslis ze ti nezamrznu? Pretoze niekedy je este vecer dost nizka teplota.. Myslis ze keby dam ja niekedy v aprili moje sadenice von neblo by to prene stresujuce?
ve skleníku nezamrznou neboj je tam o dost vyšší teplota jo kdyby byl celodenní mráz je to jiná ale takhle přes noc to nejde ani k nule je tam víc mám odzkoušeno,klasiku bych sadil později tak 5 měsíc nejdřív.
For Blackjack15...jak řiká kolega taky bych se toho nebál určitě nezmrznou maximálně porostou pomaleji ale jestli máš normal semena a nechceš z toho mít keře jako hovado tak je dej až tak začátkem 6 měsíce čus
For vousac...zdarec kolego tak koukam že už ses taky nemoh dočkat to je dobře aspoň uvidíme jak to dopadne když sme to dali takhle brzo...tak ať to roste zatim čus D.
Takže jsme ve fázi květu a každou zálivku se dává TOPMAX asi 4ml na litr
první je gnomo co překvapilo růstem
další do dálky
Northern Light
Pakystan Ryder
Blood Mary
Tak se nám to krátí před námi je asi 7-12 dní do finiše i když blood merry spíš vypadá na rozjezdu květu.
1. Gnomo - vytáhla se na 70cm květy velmi pěkné masivní a vůně přímo psycho!
2. Northern Light auto - ta se nepovedla totálně zakrslý trpaslík sice slušně obsypaný ale díky velikosti už byla i plíseň - nevhodný pro skleník - voní velmi hutně težce je cítit kvalita genetiky
3.Pakystan ryder auto - 70cm,zatím velká neznámá jemná citrusová vůně stavba listů divná na listu jeden i dva lístky opravdu zvláštní gen květy do pupenů jako u gnoma.
4. Thunder blood merry - kříženec mazara s bílím trpaslíkem - velikost caa 60cm
vůně taky solidní ale ne tak silná jako polární záře ,opět divný gen v listech ale jemné květy i když obsypané velmi dobře(díky mazaru)