Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Moje rada: Kup si minipareniste, sezenes ho v BAumaxu nebo necom taklovym....... Dej do toho hlinu a pareniste hodne krop, at se zapari.... Na zacatku kvetna dej kytky ven. Co se tyce predpestovani, nalej si na talirek trochu odstate vody a pri pokojove teplote do toho dej seminka, ale pozor, museji z male casti koukat!!!!! Durban Poison je myslim docela dobra volba, pro zacatecniky..... Ale dej si bacha, me se tahl hooodne do vysky.... Z mych vlastich skusenosti preferuji Kristalon start - stoji asi 75 kc, a krystalon plod a kvet - taky asi 75 kc. Obvikle pestuji v 10 l kyblu, docela to staci. Hlinu pouzivam: Pro predpestovani substrat na rizecky, nebo na sazenicky - tak nak se to jmenuje..... Na celou kytku pouzivam zahradnicky substrat pro pelargonie smichany s trochou keramzitu, a trochu pisku, dale bud guanu, nebo biohumus. Nezapomen si koupit lakmusovy papirky pro zmereni Ph a EC..... Jo a jestli chces, ved si takovy denik, kde si kazdy den budes psat kolik si zalil, kolik pohnojil, jak sou kytky vysoke ( to delam 1 za tyden ) kolik maji pater, palic atd..... Napis mi tvoje uspechy, moc me to zajima!!!!! Mej se!!!!!!!!!!!
Já na to pudu co nejvíc přírodně:Hnojiva si udělám z kopřiv dám naložit a skvasit,dál dám rozpustit nějaký starý slepičince a nějaký léčicky rozpustit a nechat skasit kvůly nemocem!!Dále do hlány zamýchám slepičince,perlit,kompostovku,zemi¨nu co byla pod kopřivama a písek!Jo chtěl bych se zeptat mám hafo starých slepičnců co s nima daj se použít??A co šedivej(štěrkovej)písek??Můžu to dát do substrátu??Jinak proti zvířatům dám nějakou ohrádku a okolo kytky dám vatu,piliny a skořápky kvůly slimákům!!Co na tohle řikáte myslíte že to bude dobrý??Jo a kdyby kytka zezáčtku nebo při květu blbě rostla tak dám kystalo start nebo květ!!
to marcon: ja to třeba nejdřív do takovejch spešl květníků, jsou ulisovany z listů atak... a ty kořínky tím krásně prorostou!pak je můžeš hodit rovnou do země!doma mi to hlavně vzycky mnohem rychlejc vyklíčí!ale neměl bys to dávat ven zase nějak pozdě, protože si pak ta chudinka nemusí zvyknout na to venkovní klima(protože byla zvyklá doma, v teploučku)a umře ti
2marcon:Nechci prudit,ale jak si napsal na přecházejcí stránce,že chceš zasadit v prokopáku si to krásně provařil (ale prokopák je už tak provařenej),protože čórky jsou všude a pravidlo číslo jedna:nikdy neřikej že pěstuješ a kde pěstuješ!!!
Ber to jako radu a ne prudu