Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » Indoor od A do Zet (250W)
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
ZelenaZahradka
Stálý Člen

Karma uživatele ZelenaZahradka - 13% PěstitelskáKarma uživatele ZelenaZahradka - 13% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

Dam teda 4 s 6 tam bude jungle tak jako tak. Ten ofuk je problem pac je to fakt maly prostor proto to tak resim at uplne nedojebu tu cirkulaci. Sit teda 20 cm nad kytky. Do rohu dam nohy od stolu a na nich se budou hybat ofuky. nebo me napada dat sit jen 60x50 nechat 10 cm na manipulaci s temi ofuky.

Old Post 16-08-2011 v 07:54 AM
ZelenaZahradka je offline   Profil uživatele ZelenaZahradka   Find more posts by ZelenaZahradka   Foto galerie člena ZelenaZahradka   Click here to Send ZelenaZahradka a Private Message   Add ZelenaZahradka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ZelenaZahradka
Stálý Člen

Karma uživatele ZelenaZahradka - 13% PěstitelskáKarma uživatele ZelenaZahradka - 13% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

Tak jsem začal renovovat skříň. V záchvatu pěčlivosti mi ujely ruce a nalepil jsem foolii s milonem skladů. Vadí přehyby na odrazový ploše? Jsem to teda nezvládl a nelepil na to ještě jednu vrstvu a teď je to jak zdrcadlo, ale čistě hypoteticky:-) Zítra dolepím dvěře, utesním a našroubuju ufo a filtr. Pak začnu klíčit. Začal bych už teď, ale mám obavu, že to naklíčí dřím než to poskládám:-)

Old Post 16-08-2011 v 20:22 PM
ZelenaZahradka je offline   Profil uživatele ZelenaZahradka   Find more posts by ZelenaZahradka   Foto galerie člena ZelenaZahradka   Click here to Send ZelenaZahradka a Private Message   Add ZelenaZahradka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ZelenaZahradka
Stálý Člen

Příspěvek č. 19

pro názornost jedna podle mě pekně nalepená stěna

Old Post 16-08-2011 v 20:33 PM
ZelenaZahradka
Stálý Člen

Příspěvek č. 20

a druhá ta podle mě hnusná se skladama. Zajímá mne esi jsem tím něco získal, nebo jsem to klidně mohl nechat hnusné

Old Post 16-08-2011 v 20:34 PM
alal
Stálý Člen

Karma uživatele alal - 46% PěstitelskáKarma uživatele alal - 46% Pěstitelská

Příspěvek č. 21

citace:
Původní příspěvek od ZelenaZahradka
a druhá ta podle mě hnusná se skladama. Zajímá mne esi jsem tím něco získal, nebo jsem to klidně mohl nechat hnusné

Zdarek,
tiez sa zachvilu pustim do skrine, mam to o dost mensie, 46x40x100, budem tam davat 150W HPS, tak uz sa tesim, ako si to budovanie chladnicky budem uzivat

Co sa tyka tvojho dotazu tak si myslim, ze je to jedno, ci je pekna rovna alebo "skladana", mozno lepsie ked nema hladky povrch, tienidla sa tiez nerobia z hladkeho plechu ale ma na sebe vzor aby sa svetlo lepsie rozptylilo. Tak asi tak ....

Old Post 23-08-2011 v 16:42 PM
alal je offline   Profil uživatele alal   Find more posts by alal   Foto galerie člena alal   Click here to Send alal a Private Message   Add alal to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
crussader
Stálý Člen

Karma uživatele crussader - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 22

citace:
Původní příspěvek od Sticky
jestli chceš do takoveho boxu dat 250 pocitej ze neprosvitis az dolu mozna by nebylo na skodu koupit zepár osram usporek (jeden kus cca 250kč) a zavesit je sikovne mezi kytky vertikalne (osobně doporučuju dat zarivky do skla aby se rostlinky nespálily) , tím docílíš prosvícení ve všech ( minimalne ve většině) místech docílíš kvalitnější úrody
peace
naco je presvecovanie dobre???

Autoflower pokus cislo jedna 1
drzte prsty...

Old Post 04-10-2011 v 11:44 AM
crussader je offline   Profil uživatele crussader   Find more posts by crussader   Foto galerie člena crussader   Click here to Send crussader a Private Message   Add crussader to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ZelenaZahradka
Stálý Člen

Příspěvek č. 23

Tak jsem se na to vykašlal a koupil jsem darkroom. 100x100x200.

Setup:
Darkroom 100x100x200
Lampa: 400W Osram
Odtah: UFO Ruck 125
Přítah: pasiv
Osazeno:
3x Northern Lights
3x Quasar
1x nějaký noname
1x máta kadeřavá

Start ze semen 14 dní zpětně v biobiz light mix.
Teplota boxu:
Den 27.7, noc 21°C

Dnes jsem začal hnopjit Metropem podle schématu a myslím, že už jsou dost velké na zalévání typu mokro sucho.

Trochu se kroutí listy, netuěím proč, ph je dobrý

Old Post 11-12-2011 v 21:29 PM
ZelenaZahradka
Stálý Člen

Příspěvek č. 24

Ahoj, prestehovano sem: http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=60726

Old Post 30-12-2011 v 23:23 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 07:55 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás