Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Dam teda 4 s 6 tam bude jungle tak jako tak. Ten ofuk je problem pac je to fakt maly prostor proto to tak resim at uplne nedojebu tu cirkulaci. Sit teda 20 cm nad kytky. Do rohu dam nohy od stolu a na nich se budou hybat ofuky. nebo me napada dat sit jen 60x50 nechat 10 cm na manipulaci s temi ofuky.
Tak jsem začal renovovat skříň. V záchvatu pěčlivosti mi ujely ruce a nalepil jsem foolii s milonem skladů. Vadí přehyby na odrazový ploše? Jsem to teda nezvládl a nelepil na to ještě jednu vrstvu a teď je to jak zdrcadlo, ale čistě hypoteticky:-) Zítra dolepím dvěře, utesním a našroubuju ufo a filtr. Pak začnu klíčit. Začal bych už teď, ale mám obavu, že to naklíčí dřím než to poskládám:-)
Původní příspěvek od ZelenaZahradka a druhá ta podle mě hnusná se skladama. Zajímá mne esi jsem tím něco získal, nebo jsem to klidně mohl nechat hnusné
Zdarek,
tiez sa zachvilu pustim do skrine, mam to o dost mensie, 46x40x100, budem tam davat 150W HPS, tak uz sa tesim, ako si to budovanie chladnicky budem uzivat
Co sa tyka tvojho dotazu tak si myslim, ze je to jedno, ci je pekna rovna alebo "skladana", mozno lepsie ked nema hladky povrch, tienidla sa tiez nerobia z hladkeho plechu ale ma na sebe vzor aby sa svetlo lepsie rozptylilo. Tak asi tak ....
Původní příspěvek od Sticky jestli chceš do takoveho boxu dat 250 pocitej ze neprosvitis az dolu mozna by nebylo na skodu koupit zepár osram usporek (jeden kus cca 250kč) a zavesit je sikovne mezi kytky vertikalne (osobně doporučuju dat zarivky do skla aby se rostlinky nespálily) , tím docílíš prosvícení ve všech ( minimalne ve většině) místech docílíš kvalitnější úrody
peace