Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak už mám kytičky natrvalo pod oknem, jsou malinké a dvě ze čtyř kvetou. (Přítelkyně mi totiž sabotovala světlo. Mám je totiž v ložnici a svítím na ně úsporkama COLDWHITE, přítelkyně je měla pouštět v 08:00, ale místo toho vyspávala .........., takže kytí měly jen něco kolem 12 hodin denně.) Má to však i zajímavý aspekt, kytičky mají asi 10CM a malinkaté paličky obsypané krystalkama a nádherně voní . Kytinky jsou hodně rozvětvené a mají moc pater na malou výšku, čím to je?
Zatial
VHK
Hansi já bych to nenechával vykvést, teď už bude den zhruba 12/12 a když jim trochu (2 hoďky denně) budeš přisvědcovat, tak Ti pojedou dobře, doufám, že se ty moje vzpamatují a pojedou dál, výš .... , Tu 40W žárovku vyměň za nějakou úsporku, ta žárovka je na EEEE, dává špatné spektrum a málo světla.
Zatial
Hele Hansi, postni sem foto a uvidíme, ale pokud nejsou povadlé, tak by to nic nemělo být hrozného. Jinak mám NORTHERN LIGHTS a ta má listy dolů, a ostatní NEBULA mají taky listy nahoru. Snad budou fotky . Hnojíš to?, jak svítíš?,
Zatial
minulej rok sem zasadil na vanoce svitil sem 11W žarofkou a premistoval podle slunce za okna-fuck sem nečekal že stoho neco bude v qetnu z toho byla docela sympaticka(sice mala)kyti.letos sem si ale rikal ze zasadim tag v unoru a udelam rizky protoze mi ty samci fuck serou.