Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Doufám že se dočkám zdárného konce.Určitě bych si kouření zkurvit nechtěl tak snad už se moc množit nebudou vystříhal jsem nejhorší lístečky takže zatím ok.Jinak ten thread jsem četl a prostředek" Plant Vitality plus " vypadá opravdu výborně:-)
Fotky před kosou:-) omlouvám se za kytky asi na fotkách nepůjdou vidět všechny pálky ale ta tíha pro stonky je opravdu veliká tak byly různě ohlý.No posuďte sami!
[QUOTE]Původní příspěvek od Samuel
[B]Čauky lidičky :-( potřebuju radu po letech pěstění jsem se poprvé setkal se sviluškama zhlídl jsem je pres mikroskop a jsou tam hlavně na Skunkách dnes to je 45 den Květu..
Ahoj ,někdo zde pouštěl "do kytek" napětí o tuším 60V/xx mA zkus pohledat.B-oil bych ti v této fázi nedoporučoval.
Btw:V minulosti jsem takto zničil 4 out kytky napadené housenkami běláska.Nešly ani vyprat v teplé vodě,byl to end
Původní příspěvek od growesweden [QUOTE]Původní příspěvek od Samuel
[B]Čauky lidičky :-( potřebuju radu po letech pěstění jsem se poprvé setkal se sviluškama zhlídl jsem je pres mikroskop a jsou tam hlavně na Skunkách dnes to je 45 den Květu..
Ahoj ,někdo zde pouštěl "do kytek" napětí o tuším 60V/xx mA zkus pohledat.B-oil bych ti v této fázi nedoporučoval.
Btw:V minulosti jsem takto zničil 4 out kytky napadené housenkami běláska.Nešly ani vyprat v teplé vodě,byl to end
Jj o tom oleji jsem už četl dost negativ.Ta elektřina by nemusela být špatná akorát by kytka z toho mohla mít šok.A Volty je snad nezabijou ?