Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ták dnes vylosuji další výherce web už je sice v provozu ale všechno zboží je smazané dojel sem za kámošem a dnes večer budeme nahazovat zboží snad to dnes vše stihneme
Forrest a Ruazek dostávají 15% slevu omlouvám se za zpoždění ale vyhodnocovat budu vždy v pondělí díky za pochopení
a tomu co mě dál negativ karmu za to že jsem napsal "Soutěž pokračuje "vzkazuji naser si pomáhal jsem kamarádovi co vlastní growplants.cz skoro týden aby jsme zachránily data spal sem 4hodiny !!! Všem stálím zákazníkům se jménem growplants omlouvám nebyla to naše vina ... pracujeme na tom.. a snad dnes to bude v provozu na 50%
„Kdo se zeptá, vypadá jako hlupák pět minut. Kdo se nezeptá, bude hloupý celý život.“
„Je s podivem, že většina lidí na světě nechápe náš peněžní a bankovní systém, protože kdyby ho chápali, věřim, že by byla revoluce ještě dřív, než by ráno vyšlo slunce." Henry Ford , 1922
"Kdyby volby mohly něco změnit, už dávno by je zakázali."
čau omlouvám se zase za spoždění ale nebyl čas pořád se programuje shop a semtam se nahodí nějaký prodkt všechny data zhořely jsme trochu na prášky s toho ale co no tak děkuji za obrázky a všem dávám 15% slevu kontaktuju je osobne přes PM Dirtydog bude odměnen taky at se me to lepe počítá