Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Soutěže » Dutch Passion - Foto soutěž!
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
Zedy
Vidlák Hlínomil

Karma uživatele Zedy - 77% Pěstitelská

Registrován: Mar 2007
Příspěvků: 1831 

Team Member: MOD

Dutch Passion - Foto soutěž! Příspěvek č. 1


Hola

narazil jsem na tendle photo contest a tak vám ho sem přeposílám, protože se jedná o rozšířenou seed banku a věřím, že spoustu z vás má fotky, které je možné do této soutěže zařadit

Dutch Passion - Foto soutěž!

citace:
Připoj se k naší soutěži, můžeš vyhrát poukaz ve výši až 100 eur!

Podařilo se ti vypěstovat některou z variet Dutch Passion a pořídit senzační snímky? Pokud ano, vyber nejlepší snímek a přihlas se do naší fotografické soutěže, kde můžeš vyhrát některé fantastické ceny.

Stačí nahrát vlastní nejlepší snímek a souhlasit s podmínkami soutěže.

Jakmile náš moderátor tvůj snímek přijme, obdržíš e-mailem oznámení. Snímek bude zařazen do soutěže pro následující měsíce.

Až začne nová soutěž, znovu ti to oznámíme e-mailem (veškerá sdělení o fotografické soutěži jsou v angličtině!). Poté můžeš svým přátelům říct, aby pro tvůj snímek hlasovali, a vlastní stránku z fotografické soutěže sdílet přes Facebook, Twitter nebo jiná sociální média. Případně jim můžeš zaslat e-mail s odkazem na tvoji stránku. Odkaz můžeš také vystavit na webových fórech.

Po uplynutí jednoho měsíce obdrží zasilatel snímku, který získal nejvíce hlasů, kupón pro online nákup na stránkách www.dutch-passion.nl v hodnotě 100 €.

Úplné znění podmínek soutěže:
Nahráním svého snímku souhlasíš s tím, že Dutch Passion mohou tvůj snímek používat. Dutch Passion získávají plná práva na používání tvého snímku na svých webových stránkách, v katalozích a v jiných publikacích. Pokud si nepřeješ, aby Dutch Passion tvůj snímek používali, do soutěže se nezapojuj.

Nahrávej pouze snímky, které jsi pořídil sám, a které představují fotografie tvých vlastních rostlin Dutch Passion. Na snímku by měl být vidět pravý obal od semen Dutch Passion, abychom věděli, že jsi zakoupil pravá semena. Pokud budeme mít pochybnosti o pravosti snímku, nebude do soutěže přijat. Ponecháváme si právo účast během soutěže zrušit, budeme-li mít pochybnosti o pravosti snímku.


Mějte se blaze

Old Post 11-09-2014 v 11:19 AM
Zedy je offline   Profil uživatele Zedy   Find more posts by Zedy   Foto galerie člena Zedy   Click here to Send Zedy a Private Message   Add Zedy to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Zedy! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 08:33 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:
 


Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.

Design, Custom Scripts & DB Optimization by carlos
Page generated in 0.5103940 seconds with 29 queries.
Magazín - Growshop Rozcestník - Suvenýry - Sponzoring - Archív