Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
A taky se mohli spálit,na tvojem místě bych si je nechal jednoduše přemněřit v jakémkoli servisu na mobily,nebo počítače,nebo jakýkoli dráteník má měřák a pak bych si to od někoho nechal za půl sta zapojit když se v tom houby vyznáš.
Zdar.
Podle mě jsi je spálil tím že jsi je pravě zapojil zvlášť.Větráky jsou jak píšeš na 0.15A a 0.16A ale trafo má až 1A.Měl jsi použít obyč odpor.Spíše vyzkoušej větráky na jiném zdroji a pak použij k tom trafu nějaký odpor.
//edit
eště mě napadlo zapojit větráky sériově a né paralelně.
Mozna blba otazka,ale lidi nemohli by jste nejak podrobneji opisat propojeni trafa s vetrackem?Nejake foto + info?Protoze ja mam 3 pinovy konektor teda 3 kable a nevim co s tym tretim kablikem pac dva jsou plarity a ten treti neco s otackama..Nejlepsi by bylo ak by ste mi to mohli cele vysvetlit, aj jake trafo si poridit na 2 tyto vetraky http://www.qcomp.sk/shopping/produc...?idp=at20106263
příspěvek od Blackous97 [/i] Mam 4 vetraky zapojene takto (obr.3) [/QUOTE]
Ahoj,takhle se větráky nezapojují z důvodu různorodých otáček jednotlivých větráků.Uvnitř vetraků by měl být tzv. nulový odpor jako ochrana.Je možné že shořel, proto ti to nešlape.Kup si pořádný odtah a máš klid.Takhle se ti ty větráky mezi sebou bijou.