Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdarec,takze vam prinasim cerstve dnesni foto.Zalivku jsem musel trosku stahnout na 2x 20s ponevadz to zbytecne moc protikalo do odpadu.
Premyslel jsem jestly pojedu vubec plantaznictvi typu SoG a podobne,ale prisel jsem na to ze ne Necham je dozrat na klasiku-stromecky.
Potom akorad ty kvetniky trosku roztahnu od sebe,uvidime....
"Jsem jako Homer Simpson ojedinělá kombinace ultraničemy a budiž k ničemu "
The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness. For he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know I am the Lord when I lay my vengeance upon you.
Nevim co je na tom nemozneho,ja jsem do ankety nepsal ze to tam bude....ale jen si tak jednoznacne jako ty nemyslim ze to neni mozne.Uvidime nech se prekvapit
Původní příspěvek od Zbyněk Nevim co je na tom nemozneho,ja jsem do ankety nepsal ze to tam bude....ale jen si tak jednoznacne jako ty nemyslim ze to neni mozne.Uvidime nech se prekvapit
asik tak všechno no nech se překvapit . . ..jenom že při 60 kytkách by to vycházelo na 2,7 KG což je absolutně imposible rad budeš když tam bude pulka . . .mě by zajímalo spíš v jakém vesmíru je to podle tebe možné??
"ROZKOPEJ TĚLO HLAVA UPADNE!!" THAISKÉ PŘÍSLOVÍ......
"Jsem jako Homer Simpson ojedinělá kombinace ultraničemy a budiž k ničemu "
The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness. For he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know I am the Lord when I lay my vengeance upon you.
už přepni klidně dnes...už je možná i teť pozdě.Ale moc pěkný...Známej to dělá tak, že nechá řízky 3 dny a hned přepíná na květ.Výsledek 800g pod 600w.Neviděl jsem to na vlastní oči ale vzhledem ke zkušenostem a praxi nemám důvod nevěřit
Zbynku: Wampa to s tebou myslel dobre, pokud nemas ten box nafukovaci tak se ti to tam podle me nemuze vejit... 45 g kerik uz naky misto zabere, a uz ted to mas namackany na sobe...