Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím jedna osobní fotečka od hlavní pěstitelky. Moja maličkost s největším úlovkem. Jinak super spokojenost Habanerka jsou super šťavnatá a pálí tak jak se na jednu z nejpálivějších papriček sluší. Konzumace v gumových rukavicích doporučena! Páč je člověk pak překvapenej kde ho to všade může pálit.
Hola, hola opět se tady spolu setkáme, habanerko krásně přezimovalo. Ela z něho má velkou radost a všem papričky ukazuje a rozdává s nutnou dávkou lsti, že nepálí:-))) Baví ji dívat se na kouzelné obličeje návštěv po požití této malé malované papričky:-))) Dokonce už dostala jako odměnu několik kokin a dva meče (bublifuky) je to rozená obchodnice ,,nic není zadarmo''
Zdravíme, tak ukážeme druhou sezonu našeho ďáblíka. Po sklizni jsme na půdě vyhrabali tomahawk od praprapradědečka. Jmenoval se Sedící Býk náčelník Siouxů. Vyzkoušeli jsme cca v 1/3 výšky provést řez. Je to trvalka a chtěli jsme docílit max. síly stonku + větší košatost kytky.
Z jara přesazeno do nového kompostu s perlitem přihnojována nepravidelně trusem našich Oblovek.
Další do party jsou tyto kočeny: Habanero Orange, Pimento Sweet a Cayenne Yellow. Vše jsme měli ve více exemplářích navíc ještě Habanero Yellow a rozdávali jsme tak dlouho až nemám víc jak tyto čtyři hérečky.
Stupnice pálivosti :
Pimento Sweet : 0-500 SHU velice příjemná vhodná do salátů i k kulinářským úpravám. Dar semínek od velkopěstitele na G.
Cayenne Yellow :20.000-45.000 SHU výborná dar od téhož člena G.
Habanero Orange : 150.000-325.000 SHU
Habanero Red : až cca 350.000 SHU výtečná sladká příjemná pálivost.
Jinak zmiňované Habanera Yellow jsem zasadili opět a už maj 2 cm budou mimo soutěž víme že je už na ně pozdě. Taky jsme ještě dali do Jiffy tablet Cayenne Red jehož chuť mě velice nadchla...
Zdravíme, máme letos asi trochu smůlu nějak nám holčiny dozrávaj blbě a musíme otrhávat průběžně ne, jak vloni kdy tam červený Habs všecky visely vystajlovaný jak na našej vánoční jolce baňky. Stanou se i horší věci na jaře jsme rozdávali naše kapsiatinem zapálený průzkumnice zdejšího pozemskýho matrixovýho neopunkovýho sebedestrukního žití. (To je zas chujovina ). Jo to jsem chtěl ještě vypotit dával jsem malý kytky všem možnejm kamošům a zdaleka mi ještě nedocvaklo s čím ty kytky skřížili páč vypadaj uplně nestandartně třeba dnes jsem dostal Pimento Sweet. Protáhlej špičatej tvar jak kdyby rysy Cayenskýho pepře.
Hnojíme dle potřeby B-cuzz 5+5 ml/l A,B + PK 3,5 ml/10 l. Je to opravdu hodně na náhodu občas.