Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Machoman
mas pravdu ale je to proste stejnej princip nemyslel jsem ze je to stejna nebo lepsi kvalita ale je to slusna kvalita jen o neco malo horsi nez kvalitni znacky ale zadny sunt a je to za priznivou cenu u tech aut... a ty semena na tom budou podobne bych rekl a verim ze v dnesni dobe premnozenych seed bank se najdou i horsi a drazsi
ty semena mu vylezly z toho jiffu jen 2 a to WW sere na to vysadi prej neco jinyho ale rika ze to mozna nejak posral on. no nevim no kazdopadne mi zbytek sermen dal ze je nechce tak je prubnu pod zarivkou
z growshop seeds jsem letos jel auto NL a na to že to je auto tak na kytkách které byly vysoké od 60cm do 85cm jsem měl krásných 45g průměr.....takže spokojenost a na jaře je pojedu znovu.....
Zdar.
Ja som išiel z Growshop seeds AK47xNL /5ks fem. Vyklíčili všetky. Pri prepnutí strašne vystrelili cca z 15cm na 75-80cm. Palice na moje prekvapenie velké. Viac zatial neviem lebo sa to len suší
já měl možnost odzkoušet jeden AF NL a myslím si, že za ty peníze je to dost muziky... rostlo to dobře a výnos taky slušnej... ale IN bych growshop seeds nejel, tam jedině nejvyšší kvalitu
Původní příspěvek od ital.2 jj,neni AF,ale aby nekvetla vůbec,to snad NEE.Jinak NL byly opravdu celkem v poho,akorát nedoporučuju moc zaštipávat,docela na dlouho to zastavilo růst. foto bohužel nemám :-(
jinak mám doma ještě OB,ale ani se mi to nechce rozjíždět,kdyby to náhodou byly taky nějaký shity :-(
docela mě to mrzí,protože Growshop mi přijde jako dost kvalitní a v pohodě,nikdy jsem s nimi neměl jediný problém a spíš jsem s jejich pomocí vyřešil několik problémů,ale seminka mě opravdu zklamaly...
Zdar tak přidám i mou zkušenost. Koupil jsem si od nich fem. Jacka Herera ze začátku to vypadalo pěkně, ale když mi cca po měsíci začala kvést při 18/6 už jsem tušil která bije. Mam spolu s ní ještě 4 rostliny jiného původu a ty pořád v pohodě rostou, tak že má chyba vyloučena. No tak jsem jim tedy poslal e-mail jak se k tomu jako "seed banka" postaví, ale to se nejspíš nedozvím, když ani po tejdnu nebyli schopni odpovědět..
Neříkám že z jejich semen nerostou pěkné kytky, ale když mi vyrostli místo normálních rostlin autoflowy a nechtěj to nějak řešit, začínám pochybovat, že prodávají to co uvádějí na obalu fotku a název zvládne každý..
Toť má zkušenost přeji všem co je zkoušej hodně štěstí a pevné nervy.. ice