Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím všechny growery,
Dneska přicházím spíše o prosbu jestli byjste mi pomohli. Jelikož jsem na groweru nový totálně nezkušený tak vůbec nevím kdy sklidit, plus k tomu mám asi něco na kytkách.
První 3 fotky z 1kytky a další 2 z druhé kytky(AF). Na jak dlouho to ještě vidíte ?
Justin Bieber: "I was sent by god to create music."
Weasel:"But i didn't send anyone"
Cus slibováne fotky Frisian Dew x No Name. Docela me ta odrududa prekvapila Je to velmi pohodove pracovni hulení a pri pivu vas po par spekách dostane ze nevíte ... Sklizena zhruba v 50 dnu kvetu.... Jo dííík.G
Cus slibováne fotky Frisian Dew x No Name. Docela me ta odrududa prekvapila Je to velmi pohodove pracovni hulení a pri pivu vas po par spekách dostane ze nevíte ... Sklizena zhruba v 50 dnu kvetu.... Jo dííík.G
Zdravím všechny growery,
Zase po nějáké době větší UP, ale prvné chci poděkovat zdejšímu členu za obohacení tohoto threadu, jinak pěkné květinky K4U . A teď k tím mým bobátkům . Daří se jim dobře a na rady svého zdejšího kamaráda jsem koupil B´cuzz soil A + B 1L od klečky doufám že zítra bude doma. Jinak ke kytičkám, daří se jim dobře ikdyž některým kytkám fialoví paličky a nevím jestli to má být nebo ne . Kytičky jsou momentálně pod střechou jelikož bylo černo na obzoru a udělal jsem dobře, no a zase zítra ráno vytáhnu