Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Dneska jsem ve škříňce zvednul lampu na max, tak uvidíme jak dlouho tam vydrží, a pak jsem holkám přeházel pozice a to pomalé semínko jsem vyměnil za kytku v pařníku za oknem. (FOTO Č.1)
Dále se nám už ukázal autoflowering, nahodily mě preflowers. (FOTO Č.2)
Nejhezčí BB. (FOTO Č.3)
A okousaná kytka od kocoura už nám také projevila známky života snad nezhermí. (FOTO Č.4)
Tak se nám už pořádně ukazuje autoflowering, jak udává seedbanka tak 25den a už to krásně kvete holky už se pěkně rozjeli a nevešli se do skříně, takže jsem dal 2x Haze(nahoře) a 1x BB(dole) na balkón.(FOTO Č.1)
BB co byli za oknem jsem dal do skříně, tak je snad taky doženou.
V zápalu zhulenosti jsem se nemohl odtrhnou od kytiček, tak tu máte nějaké pokusy o makra.
Haze(FOTO Č.2 a 3)
BB(FOTO Č.4)
Hnojky: Stále jsem hnojil 2ml Grow + 2ml Fishmix(postřik), teď pomalu vysazuju fish. V pondělí mě na poště čeká Bloom a Topmax.
Nějvětší 3 kytky jsou 2x Haze cca 60cm(FOTO Č.1 zleva, FOTO Č.2) + 1x BB cca 50cm(FOTO Č.1 zprava, FOTO Č.3)
Dále moji favoriti jsou 2x BB ze skříně, 10 dnů na květu poté šli ven na balkón. Jsou sice menší, ale za to košatější a krásně zbarvený + ta vůně je libůstka . (FOTO Č.4 + MAKRO Č.6 a Č.7)
Purply jsou fůrt košťata, zaštípl jsem je po 4 patře, u největšího FIMkou(nejspíš se povedla) a 2 obyčejně. Snad se k tomu brzy dostanu a převezu je konečně ven na place. (FOTO Č.5)
Jedno BB se chová nějak divně, asi jiný pheno, hnojím všecky kytky víceméně stejně, ale todle BB je takový bez barvy a trošku žloutne, nicméně má nejlepší chloupky, takže MAKRO! (FOTO Č.8)
BONUS
Jelikož se mě množství kytek na out zdálo fůrt málo, 5 semínek rozdrcených atp..., pořídíl jsem ještě řízky od místního člena.
Jedná se o 2x Holand's Hope a 2x Shiva Shanti II. Kdypak bych tak měl asi začít hnojit, šly prozatím do 4l květináčů a jsou ve skřínce na předpěst viz. str.1 .(FOTO Č.9 vzadu HH, vepředu SS)
balkon mas na vychod??ja dlouho tam sviti pac ja mam taky 2rizecky ak47 a white russia na vychodni strane balkon a sviti tam do tech 11:30 a nvm cim to vylepsit premyslel jsem ze to udelam ze budu premistovat na druhou stranu bytu kde mi do okna pere slunko od tech 14:30 do vecera..tak nvm co stim
je to tak přibližně stejný no bohužel se musím smířit s tím co je ...určitě nebudeš mít moc výnos ale dojede ti to vklidu ja měl minulý rok řízky jorge´s diamond a na kytce bylo tak 15-20g je to bída ale hulení to bylo luxusní spíš si zkus najít někde venku nějaký flek kde svíti z jihu a nikdo ti to neveme a tam to dát ať máš větší výnos ..proto sem jel letos na balkon jenom Automaty což se docela dá a řízky + purple půjdou ven do lesního porostu
venku moc necu mam strach mel jsem 2 sezony vysazene a jak na svini naky kok pobral... rozdil mezi automatem a rzikem je aky do rite?? stim jsem se ete neseznamil...
automat(speciální genetika, která začne sama kvést po 25 dnech aniž bys změnil periodu svícení) vždy ze semínka
řízek je vlastně ustřihlá větvička z matky(rozvětvená kytka pěstovaná pro tento účel která je pouze ve fázi růstu), pak se dá řízek zakořenit (rockwool + více info v threadu o řízkovaní)
Tož já mám taky oko na východ,od ranka tam paří slunko ak do půl dvanáctý,pak je hodku stín a mezitím jí každý den poctivě přenesu na západní balkon,kde to do ní pere zbytek dne a roste velmi good!
agate-gem: ja to mam naopak ale na tom okne mi to moc nedela dobre pac to mam ve vnitr a vsiml jsem si ze dluho trva nez ten stonek zesili pac jsem mel ten druhy riz chvili venku a ten uz stromovati ten stonekale ted stim pocasim zadna slava
Já to dopoledne mám taky za oknem-raději,protože už holka dost povyrostla a jsem v prvním patře a hned naproti je další bytovka s hoodně novýma sousedama,tak nechci ryskovat,že je mezi nima nějakej debil!
Jinak s tím stonkem.Za oknem asi moc sílit nebude,pokud nebude mít důvod a sice více větví,ale hlavně tam chybí ten vítr.....není vítr-není důvod zesilovat stonek,protože to zkrátka nepotřebuje.Tak,ale o tom stonku to není...sice to moc hezky vypadá,když je silnější,ale ještě líp vypadají pořádný paldy A nemluvím o učincích,pač neinhaluju,jen se mi kytí strašně líbí a mám to jako hobby
Jelikož jsem měl zkoušky, tak jsem neměl moc na grower čas, nicméně už je všecko za mnou a konečně sem můžu napsat co se vlastně všecko odehrála za tu dobu
Kytky akorát fůrt baštili a tloustnuly, poslední dobou jsem to hnojil 5ml Bloom a 5ml Topmax, teď už ale všecky pomalu dozrávají a už je flushuju(prolívám) čistou vodou, 1BB a 1Haze už vysí, nicměně předtím jsem je ještě opatrně vyndal z hlíny a ty lepší kořeny co přežili jsem omyl a na noc šli do černý tašky a do kbelíku s čistou vodou aby se pořádně nasákli
Autoflowerům už skoro odzvonilo, ale teď se konečně budu moct věnovat pořádnému outu
Holland's Hope (FOTO Č.1,2) + Shiva Shanti II (FOTO Č.3,4)
Bohužel se posralo mi posralo auto + zkoušky + začínám dávat dokupy konečně pořádnou skřínku , takže jsem zatím kytičky nemohl odvést... Alespoň jsem zkusil pořádný LST a vyplatilo se to
Snad se mi je podaří už brzo odvést, ale poslední dobou to počasí tady stojí taky za...(zima kroupy atp...) takže možná líp, že jsem je tam ještě neodvezl