Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tak LR2xAutoAK47 klici pomaleji po 4 dnech jich je 7 vylezlich a 3 lezou 2 nevylezla vubec ale i tak uspeh ale prodleva mezi 1. a 2. sklizni trosku prodlouzi. Jinak ve skkleniku je oresne vlko kdyz prsi bud epotreba poradna ventilace.
Dneska největší extrém počasí.Jsem už dlouho nezažil 3.května 3°C
Lituju všechny kdo maj venku kytky.
P.S.:jakou máš teplotu na klíčení a co to je za obludu v levo nahoře.
Life is for living.
Love is for giving.
Herb is for growing.
zaspal jsem s naklicenim semen mel jsem klicit o 5 dni drive Snowryderi vyletili hned 2hy den a LRAAK47 to trvalo aby byli nejak rozumne velke a a vsechny venku 7 dni nakonec jich je 8 z 20 ti pro priste vim ze musim zacit u LRAAK47 o 5 dni drive nez snowryderi.
mozna pribyde dalsi genetika ale to je jeste v obacich ( nekde mezi USA a Evropou )
PS vsem bych rad dal semena ale nemam navic mozna pozdeji az vyrobim zase vlastni DEKUJI.
jinak 1. varku od malicka zalevam rustovym hnojivem kazdou zalivku obden vcera poprve pridano ktvetove hnojivo kytickam se o naramne libi jsou krsane zdrave zelene a rostou rychle
kyticky zacali nakvetat prvnich 5 kluku z 1. policka je na svete. zatim nakvetle 4 samicky kluci pujdou na samotku nejhezci dostane moznost dal se rozmnozit.
dnes probehlo presazovani samcu na samotku. cekovy pocet je 7.
samicek zbylo 15 coz je krasny pocet nejvetsi samicky maji kolem 22cm maji krasne skore 1cm za den zatim voni holky krasne citronove zacali se pekne delit a jso krasne zdrave mam z nich radost
pozitri probehna vysev snowryderu semen je 7 v zajmu usetreni mista dosadim do pole č.1
Tahle autoflower odruda me opravdu prekvapila. opravdu jsem necekal ze to takhle pojede ohledne rustova faze jsem maximalne spokojen myslim si ze nebude problem dostat se k 60cm jaky bude vynos to se nechame prekvapit
jedna holka se krasne vetvi dela takove vidlicky to pomuze zvysit vynos jedne samec se vetvi stejne je velka pravdepodobnost ze se vlastnost prenese do druhe generace