Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
very good idea K+4ya
Preju dobrej pestung take care
I cannot be held responsible for the actions of others!!!!...
You can never find the best spots!!Thats way they are the best.....
Ubi aquilae Volant ,ibi est libertas
hele a co takhle to udelat jeste s castecne funkcni lednicky (mrazit nemusi ) a pokud by byla vysoka teplota tak by se tim dalo VELMI ALE VELMI ucinne chladit a jeste by se tam srazela voda = VLHKOST.
Je asi jasny ze by to nemohlo jet celej den ale nejake rozumne spinani by taky nebylo od veci.. CO VY NA TO?
Ahojky tak dalsi fotky... a par info...
Jak psal E_D, o skle, tak to pod sodikem je a je to cele plne odizolovane od pestirny.. Kvuli vlhku a teplote...
Doplnil jsem jeste jeden vetrak na cirkulaci...
A sehnal pistoli a ohnul plast co mi zbyl z mrazaku...
A tu bych mel dotazek, jelikoz jsem prvni tyden nemeril PH a samo bylo vetsi jak 7,5. Je mozne, ze tyto zlute okraje na starych listech jsou kvuli tomu? Nove listy vypadaji OK. Jo jeste k hnojeni, tak roztok je wuxal super 7ml /10l..
Dekuji za rady..
Jeste ukazka jak to asi vypada v byte, ta v levo je moje (vzadu nic neprosvita, a ze predu, boku i vrchu je neposkozena, zadne diry, zadne srouby..
Hluk jako klasicka lednice, jen nonstop, origos zapina a vypina.. Ale to navsteva nepozna...
to same mi delaly kytky, kdyz byly ve vode a ja jim nemeril EC. Pak kdyz jsem ho zmeril, tak bylo 3,7 a jakmile slo dolu na orig 1,5, tak se kytka vzpamatovala a mela se skvele k svetu
Dneska jsem zdokonalil zvhcovani v lednici.
Dverni prihradky sem zalelepil silikonem, a mezi spodni a vrchni jsem napnul rucnik. Voda se naleje nahoru, pomalu stejka dolu a pak to saje vlhkost ze spoda. Zitra uvidim, jak se zvysila vlhkost..
PS.: Konecne mam fotak s bleskem!