Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
rozmýšľal som že rastlinky dám hned z rána na slniečko na balkon do dakej 2 nech ich aj trochu prefúkne a aby mali aj viac slniečka čo myslíte dobrý nápad ?
Ahojte, chcem sa spýtať aké majú byť rastlinky staré alebo vysoké aby som ich šupol do finálnych kvetináčov? A ešte koľko L črepináč mám kúpiť aby mali tak max 80 CM Mám na výber 4L alebo 6.5L preto neviem ak som zabil niekde celkom inde opravte ma
Pokud nemáš více, tak 6,5. 4l jsou malé na outoor. Idealní je 10l + Přesadit bych se je nebál už ted, at se ti nezlomí stonek, prootže je máš moc vytáhlé .. zasad to selé do hlíny až po první lístečky, stonek až do této míry tvoří kořeny.
ešte by som chcel dodať ,že keď nechceš mať moc vysoké burinky,zastrihavaj častejšie nech su poriadne rozkonarene a viac nech idu do šírky a tak možeš dať 10l a viac nech maš vašči vynos
Mde_ dakujem za radu ešte ze si mi pripomenul s tým zahrabaním stonku
Spála 10 Growujem prvý rok tak nwm koľko treba ale asi ste ma prehovorili na 10L ale beda ak mi to rozrastie tak že sa na tom balkone ani nepohnem koniec koncov som na trapnom slovensku kde pestovanie buriny vadi takze nech oci neukukujú čo mi to rastie z balkona.
R3dm4n:jednoznace chcem mat kricky ale zas nie tak ze sa tam nepohnem proste také primerané mojím podmienkam skúsim zohnať nejaké 10L kvetináče ale možno uberem na 8 alebo 9 ešte nwm a ako tak mi nejde o výnos ale hlave o zábavu adrenalin s toho že pándle všade číhajú a ešte aby som sa aj naučil ak by ma náhodou čapli tak to po niekom odkážem nech to sem napíše ale asi sa priveľmo bojím alebo mám len zlé skúsenosti s počutia.
To je všetko odomna zdar
nejaké nové foto + v štvrtok idú do final kvetináčov ešte neviem aké budú ale asi rozmedzí 7-8 L a no name asi seknem a nahradí ho mataro blue lebo môžem mať len 4 tak tu je foto