Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
další kytky co jsou na fleku jsou 2 ks vanilla kush - barney´s farm. zatím docela ujdou mno uvidíme ....co myslíte stihne to dozrát...píší že konec září...jestli má někdo zkušenost tak sem s ní
white widow a 10 l kanystr....vdovu mám od Ministry of cannabis.. vždycky sem ji chtěl zkusit takže letos bylo vybírání genetiky jasná volba.pěkně se větví
Původní příspěvek od cerzyn další kytky co jsou na fleku jsou 2 ks vanilla kush - barney´s farm. zatím docela ujdou mno uvidíme ....co myslíte stihne to dozrát...píší že konec září...jestli má někdo zkušenost tak sem s ní
Dozrát to stihne jsou odrudy co dojíždí až konec Října začátek Listopadu a tam to je opravdu nadoraz.
Vanilku mám nasazenou od Června a do konce Září v pohodě dojede .
takže po týdnu tady mám menší up.... vše hnojeno ATA grow 4 ml/l a hesi super vit.. ještě musím vše trochu poohýbat.
Foto 1 . vlevo je LEbannona a vpravo origo KC33 ( KC Brain´s Holland)
foto 2-5 . Anesthesia - zatím se jeví docela dobře a voní, krásně voní
takže po týdnu tady mám menší up.... vše hnojeno ATA grow 4 ml/l a hesi super vit.. ještě musím vše trochu poohýbat.
Foto 1 . vlevo je LEbannona a vpravo origo KC33 ( KC Brain´s Holland)
foto 2. Anesthesia - zatím se jeví docela dobře a voní, krásně voní
další Anesthesie.. solidně se větví , vše bez záštipu a ohýbání což si myslím že je slušné ale u řízku to asi nepřekvapí....
hnojeno taktéž ATA Grow a HESI SuperVit. uvidíme co z toho vyleze ( dozraje)