Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj mám zkušenosti s Fair seeds White widow a White russian v období růstu.White widow je rostlinka menšího vzrůstu která se nádherně větví.Je to doslova taková bush.Lístky má tmavě zelené a je velice odolná(spálil jsem jí , přepínal z květu zpět na růst atd..).White russian má veliké listy a celkově o dost robustnější než vdova ale za to se už tolik nevětví jako white widow.V druhém týdnu nabere na síle a během chvilky je se svými listy větší než květináč.Zdá se mě více náchylný Listy jsou světle zelené.
Tohle jsem zatím vypozoroval kdyžtak v galerii mikro mám téma tak si to tam kdyžtak prohlídněte.
mam dobre skusenosti z minuliho roku z growshop seeds coz je steny jako je fair seeds a byl jsem spokojenej jednalo se o NLauto a vse super .....letos jedu to same a taky vse ok vykliceno 5z5....
co jsem zatím sadil a kvete od FS jedna AUTO northern light je to spíš takový zákrsek ,tahle seedbanka mě zklamala raději se vrátím k piramid seeds na tu genetiku
Zdravím
Mám od fair seeds black dominu semínka sem píchl rovnou do jiffy a za 5 nebo 6 dní vylezly všechny teď sou ve skleníku v zemi a vypadají v pohodě tak uvidíme.
Zdárek
po trávě se nechodí po trávě se směje
Základní pohyb všeho stvoření je prostý:tam a zpátky
Zdravím všechny.. Na první indoor jsem pořídil Black Dominu od Fair S. Protože jsem se bál že to ze začátku budu mrvit, tak abych nebrečel nad drahýma semenama..
Nicméně z 10 jich dojelo do konce 8..box 80 na 80, 400W, Biocanna serie hnojky, 30 dní na růstu, 64 dní v květu..
celkově jsem z nich dostal 290g suchýho..nemůžu si na nic stěžovat..
letos jsem jel NL AF, nejdřív dvě kytky a ted jedu druhou várku ale vylezly mi jen dvě ze tří...jinak jsem s nimi neměl žádné problémy, krásný automatky a dobrý hulení
Ještě mám jednoho JH a vypadá dost slušně, nádherně se větví, mám z něj krásnej metrovej keřík a krásně zareagoval na zatmívání takže už je skoro měsíc v květu a nevypadá vůbec špatně, měl jsem i AK/NL ale to mi zdechlo, mělo asi metr a pul, zdrava kytka ale z neznamyho duvodu se cely zkroutilo spolecne s dalsima dvema kytkama jiny odrudy i jinejch seedbanek. ( byly v rade vedle sebe ve volny pude)
Takže fair seeds nejsou zas tak špatná volba, já jsem zatím spokojen..a za ty prachy
jinak měl jsem letos na balkóně 4 NL AF a za tu cenu to bylo fajn sice tak 6-10g z jedný, ale neni to špatný, jako jasný že každá byla úplně jiná a dozrávaly klidně i 3 týdny od sebe