Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Koblih: Jo, presne, protoze ten rucnik izolujes od okoli, nedostane se tam plisen. Je hlavne tam, kde izolace neexistuje vzduch tedy vlhkou casti volne proudi - potom se plisnim nevyhneme. Diky za tip, mash to v novy verz (zitra - diky za trpelivost).
hej lidi dete do prdele...
ja seminka vemu a rozhazim je po prirode (apo mym policku a zaslapu je do zeme) a pak tam akorat pridu na sklizen voco de? priroda je priroda
(to by Cannabis Indica nedokázala prezit bez Homo Sapiens Sapiens?)
Ja jsem tady novej a proto nechci drzkovat ale presne takovej typ lidi , kteri se nestaraj a jenom sklizi, mi letos skosili mou trimetrovou chloubu . Jsou to lidi kteri nevi jakou praci da vypestovat poradnou rostlinu , mozna je to tim ze to nikdy neskusili.
ja som použil inú zeminu ako si spominal OK. Použil som substrát pre kaktusy a sukulenty s PH 7 a perlit.a to v pomere 3 : 1, semiačka zatial rastú. Môže to mat nejaký negativní vplyv?dik
Tezko rict, mohlo by to rust. Ale jak vsude rikam - nerad experimentuju a davam na osvedceny postupy, takze ja bych dal prednost obycejne hline + konsky hovna, to se mi osvedcilo nejvic...