Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
dalej som zacal polievat mierne kyselsou zalievkou ako som polieval do teraz ph 4,8-5,3,,ph zeminy je 6+,,,bo sa mi zda ze nejako mi zltnu listy tak visadzam na cca 2 tyzdne hnojky ,,,aj postrek je uz maiesany na uplne slabucky len 0,5 ml /1l,,,
no,,,a nejake decka z okna aspon zistim co su maminy ked to teraz nakvitne ,,s revevingom(ci jak sa to pise) ja problemi nemam vzdy sa mi vydaril,,,zaokenice sa dost natahuju vcelku dobre rastu ten kruti prechod na kvet je zaujimavi aspon vidim jak sa az natiahnu po prepnuti v boxe,,
ZE CO2 Generator male bezviznamne + ,,,, inak je za boxom a ked do hadicky date kvapku vody pekne si to prdi,,,a je to aj citit pekne po kvasniciach nie moc ale predsa,,doklanejsie foto deti az na konci tyzdna,,,,