Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdravim,
já mám zatim v kelímkách 2 LB jedna nižší vzrůst a rozestupy pater, druhá mladší ale zase je vytáhlejší Přitom maj úplně stejný podmínky...podle mě je to o semínku taky Každopádně se na ní těšim a jsem rád, že jí tu má víc lidí.
jj MDE taky si myslim nechal sem se inspirovat mojí miloou maminkou ktera nekolik let tak klici vzdy na velikonoce obilí apodobne :-) ted nám roste na parapete jeste pazitka a ta si vylozene ve vlhkosti lebedí
Dneska sem 6 kytek presadil ze sadbovače do menších květníků bohuzel po vyklíčení mě 2 semínka nepřežila ... z důvodů mě neznámych při stejných podmínkach 2 si proste rekli ze na to nemaj :-) .. a 2 seminka sem nechal jeste v sadbovačích dám foto
já dnes sadil semínka, po 30 hodinách ve vodě, do kelímků a pod amatérsky vyrobené pařeniště z okna a okenních rámů, utěsněné hlínou a netkanou textilií, ... pátek sobota ráno má být 0°C ale snad to nebude tak hrozné.
chtelo by to nejaky fotoupdate tak k večeru sem neco uploadnu :P esi si vzpomenu jinak kytky sou celkem fresh z 10ti semínkem mám 8 kousku 4x SuperSkunk 4x LaBlanca :P