Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od bull Jasny, ono to pujde různě, tak to dělám já. Právě, že se bojim že to pujde do kytky a zustane to v ní, tak to radši nestříkám.. Jabloně a ovoce na zahrádce taky nestříkám, je toho hromada tak ať si červíci, strupovitost atd dá Já mám přípravek na plíseň v půllitrový sklenici, tak tam vždycky fouknu podle oka a kytky radši vynechávám. Jinak mam taky všechny jabloně plný svilušek, v srpnu když stříhám stromy a pak v září když sklízim jablka, tak se můžu udrbat. Zvláštní je, že ale na kytky nejdou. Nebo jsem si toho nikdy nevšim a kytkám nic nebylo..
A kdybych měl všechny ovocňáky a keře co mam stříkat tu proti sviluškám, strupovitosti, rzi, plísni tak bych si rovnou moh koupit protichemickej oblek a nic jinýho bych nedělal. Jen na jedný malý švestičce bojuju se sviluškama, dole je mraveniště a ty sviňáci si je pěstujou na jídlo, vždycky když je zlikviduju tak si tam nanosej další. Občas to sleduju a jsou to pěkný otrokáři.
hele bulle přestaň na švestce bojovat se sviluškama a zkus něco proti mšicím, ty si mravenci pěstěj kvůli tý sladký šťávě co vypouštěj.
cus growers chtel jsem se zeptat jestli byste mi doporucili nakou hlinu kterou bych si mohl koupit v zahradkarstvi jaka by byla nejlepsi pro moji chlupatou Mery jane ???
Zdar kamarád jede na balkóně už několik let stylem že koupí hlínu v pytli a do zasadí, stačí si pročíst hodnoty ph na těch substátech a určitě najdeš ten správnej.EC tý hlíny by mělo být ideálně kolem 1,2 . Je to jednoduchý, taky jsem se vykašlal na hlínu z growshopu a kupuju substrát+ perlit na indoor.A semena si kup od mandaly, je to levný a zaručená kvalita, tady na fóru je v odrůdách přímo od majitele doporučení co na out do čech. http://grower.cz/forum/showthread....&threadid=22691
hele bulle přestaň na švestce bojovat se sviluškama a zkus něco proti mšicím, ty si mravenci pěstěj kvůli tý sladký šťávě co vypouštěj.
No jo, vidíš, skusim a uvidim
Ne, já s nima nebojuju, ty mravenci si stejně přinesou jiný. To spíš zlikvidovat mravence. Ale já přírodu nechávám, loni sem i sázel později, protože si nějaká blbá kachna udělala uprostřed hnízdo.
Původní příspěvek od GanjaDiss Nekde tady na foru sem cetl ze balkon na jih neni moc vyhodny kvuli svetlu..ale potreboval bych pomoc s vyberem seminek ,naky tipy na naky mix nebo seminka po 1ks ,hlavne odrud kterym by se darilo i pod rukami amatera.
diky za odpoved