Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
to je zaklad přečist si pořadne grower,procital sem ho tak 2 roky nez sem vsecko pochytil ,taky nez sem rozdej svoji 250 tak sem mel takovy pokusy .. ale nakonec si uspesne pestuju pro svou vlastni potřebu ))
charvin:skin ja vylepena alobalom foliu by som chcel kupit ale nevie mktora je lepsia reflexna alebo biela ? jj su to no-name....je to len pokus tak som do toho vela neinvestoval...jj uz som prepol 12/12 ale nevie mci to mozem nechat na 12/12 ked niektore rastlinky su este malicke.....
Čau, nic ve zlým, ale když dáš králíka do klece 5x5x5m a nedáš mu nažrat, nedáš mu vodu a nebudeš mu měnit podestýlku, tak brzo chcípne nehledě na to jakej má krásně velkej výběh. To myslím jen jako analogii k tomu co provádíš těm kytičkám.
Všechno tu je ve FAQu, ve fórech, stačí hledat a číst.
ALOBAL!!!!! ???? Nevím, jestli ti něco říká fyzika, ale barva spektra, kterou vidí lidské oko, není tak úplně to samé, co potřebují květiny. Tak např. zrcadlo krásně odráží tvůj obraz, zdánlivě odráží více světla než obyčejná bílá barva, ovšem opravdu jen zdánlivě! Šíře spektra a plošná intenzita odrazu je jak u zrcadla, tak u alobalu mizerná. Nemusíš kupovat hned folii, stačí to zevnitř vymalovat bílou barvou. Jinak která je lepší by ti měla napovědět hodnota reflexe (odrazivosti) udáváná v procentech u jednotivých folií.
Do toho protoru co máš se neboj pořídit 250W HPS (sodík), na růst si vystačíš i s úsporkama.
Z vlastní zkušenosti můžu říct ( měl sem 40x40x120 a 200W úsporku Plug and Grow, pak jsem ji měl i v 80x40x160 ), neprosvítí to skoro nic! Neříkám, že je špatná, když si s tím vyhraješ budeš mít i pár gramů - z tý plochy co máš (50x100) uděláš s 200w úsporkou klidně přes 100g, když se budeš minimálně snažit a na tu vejšku 110 je nenecháš moc vyrůst a pojeděs dobrou genetiku. O sodíku ani nemluvě tam je výnos jinde.
Když je ale budeš trápit pod těmahle úsporkama, tak z nich budeš mít opravdu jen pár g! I jako zkušební grow, ... je to pořád trápení, nicméně edukační sílu to má značnou. Už víš, že alobal NE! NEDOSTATEČNĚ OSVĚTLENÝ NA TAKOVOU PLOCHU! KVALITNÍ GENY V KVALITNÍM PROSTŘEDÍ SE PROJEVÍ KVALITOU I VE FENOTYPU (nic proti no-name, jen píšu fakta).
Dalo by se toho psát spousty a spousty, všechno se naučíš časem ... praxí. A do začátku, vždy investuj do kvality, jak v kytkách, tak ve vybavení - taky by se ti nelíbilo, kdyby si chodil v oblečení co někdo vytáhne z popelnice a taky bys asi nerad jedl vybrané pochoutky a lá smetiště! (hyperbola) - Všechno píšu v dobrým, snad ti to trochu otevře oči. - Kdybych ze začátku nekupoval levnější veci a za málo nechtěl hodně, utratil bych ve výsledku míň peněz. Přišel jsem totiž na to, že kvalita chce kvalitu. A tak mám tunu věcí na ..... a zbytečně jsem za ně vyhodil prachy ( ikdyž každá zkušenost dobrá).
ok diki za rady tak to len vymalojem...alebo by som m,ohol pouzit staru chladnicku ? je vnutri bila....stacilo by tam dat plug and grow a bolo by to podla mna good rozmery to ma ties ok vyska cca100cm sirka cca 55cm a hlbka cca 55cm a je to dobre zstesnene takze zima by tam byt nemala
kupim do tel chladnicky na rast tie usporky jedna 60w a dve 20w a na kvet 125 W Plug&grow s cercenym spektrom...a semiacka K.C. 33 od dodavatela kc brains..mate stymi semiackami nejaku skusenost ? a stymto obchodom ? http://www.konopnesemena.sk
Když se trochu porozhlédneš v zahradnickém bazaru tak by bylo lepším řešením koupit řízky.. A když né řízky tak za hubičku (20kč/ks) koupit semínka z někoho crossu..
ne tej stranke http://www.konopnesemena.sk maju tie kc 33 v akcii iba za 13€....390sk 10ks podla mna je to dobra cena a aj dobra odroda pre zaciatocnika...
Cau,
nejak jsem nepochopil jak to cele vlastne provozujes. Mas vysokou kytku, ktera uz nejakou dobu kvete. Tzn. ze na ni musis svitit 12/12 a stejnou dobu svitis i na ty malinke, na ktere musis 18/6. A nebo svitis 18/6, v tom pripade ta velka se pekne zblbne a bude jeste rust(a u toho se z ni stane hermous). Obe varianty jsou obrovsky spatne. Neuzes pestovat v jednom boxu dve kytky v uplne jinych fazich zivota.
A i kdybys to takhle chtel jet, tak aspon ty malinke poradne podloz at jsou bliz svetlu(efektivni dosvit takovych usporek bude velmi maly. Ale i tak je to zbytecny. Musis si proste vybrat co chces, jestli nechas dozrat tu vysokou nebo jestli chces pestovat ty male, kombinovanim oboje se ti nakonec nepodari ani jedno.
BTW opravdu musis jet ze semen? Nemuzes jet z klonu. Pestovat z klonu je rychlejsi, jednoduzsi a lip se to kontroluje.
Myslím že nejsou feminizovana co? Budeš mět samce určitě,beztak to aj zhermatí, nebo tak něco....
Dej na charvika,kup řízky,podívej se poštuduj v pohodě,jen nic neunáhluj,možná by tě koupě těchto semínek mrzela
nevime sa rozhodnut neviem ze ci by mi tie rizky nezvedli lebo raz som la jeden rizek ale ovedl tak odvtedy len semiacka tie my vylkicili zatial vsetky....ani raz sa mi nestolo zeby neco nevyklicilo...a to som toho zasadil uz dost ale to osm pestoval este za oknom a ta velka vizera ako ze uz za chvylu bede ? ci este asi ne ze ? este asi ako dlho mam nanu svietit ?
Ještě jedna věc, nějak jsem nepostřehnul jak máš řešenou ventilaci.
Přítah, odtah, ofuk? Máš tam vůbec nějaký ventilátor??? Jestli ne, tak koukni do FAQ a doporučuju i problémy a nemoci rostlin, zvláště pak se zaměř na plísně, protože jestli ti tam necirkuluje vzduch a nevyměňuje se a nedej bože máš vysokou vlhkost, tak se s panem a paní plísní brzy poznáš.