Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Já bych řekl,že ta jeho aukce korektně porušuje pravidla aukra o tom,že prodává fake není pochyb...v případě renomovaných značek aukro spolupracuje externě s odbornými znalci konkrétní firmy.Je mi do toho záchyla celkem prt,ale dám tu jeho aukci ověřit ..což má možnost kdokoliv pokud se mu aukce nepozdává nebo má podezření na fake.Kdo by čekal,že taký pochcan bude špekulovat v tomhle businésu
hlavne koukente na fotku orange budu u toho sme se pobavi lnejvíc už jeno mz názvu to napovída že je to naoranžovelá palice a jedinýho čeho sem si všim tka tam je do oranžova napis opravte me jestli se pletu ale pestoval sem orange bud tak vím jak to vipadá
taky sem se nad tim zasmál a nejvíc tomu jak tma je přihodilo x lidí
frek: mám rpavdu s tim orangem ? ta palice má bejt oranžová s takvoejma jakoby puklinkama ale todlecto z toho sem chcal nejvíc.. má man to ejdiný slovo tyl idi co to od nej koupi ltka sou debilove .. a on už je i podle tech fotek peknej č*rák
Ahoj všem, takže jsem mu psal co že je to teda za semínka a jestli jsou pěstována v Česku když tvrdí že jde o Českou Seed banku a jak jsou baleny jestli je tam pečeť atd. načež mi panáček napsal že se semínka skutečně šlechtí v ČR a že mají své obaly které jsou zapečetěny, a že se snaží v současné době protlačit semena také do growshopů, nezávisle na tom mu psal i můj kamarád který na něj směřoval dotaz co je to za semena a jak je možné že je má takto levně ( konkrétně sensi seeds) no a on na to že to kupuje ve velkém přímo od sensi seeds a že proto se dostane na takovou cenu nicméně mám velkoobchodní ceníky od sensi seeds a ceny jeho semínek jsou hluboko pod cenami pro velkoobchod ve finále z něj vylezlo že semena kupuje nebalená a proto se dostane na takovou cenu což je naprostý nesmysl, tento člověk má pro každý dotaz připravenou zajímavou pohádku.
Každopádně si kamarád pár semínek od něj těch nejlevnějších koupil jelikož nás zajímá co to bude zač a jak to vlastně vypadá, takže semínka se objednaly zaplatily a čekalo se co bude a ono nebylo nic po několika dnech mu kamarád psal jestli už semena poslal a teď to začalo prý že on je jen prostředník a že kšeft vlastně vede úplně někdo jiný a že se má ozvat jemu a další výmluvy tato komunikace trvala asi dva dny načež mu kámoš dal jasně najevo že pokud semena nedotlačí bude to řešit přes policii ( i když by to asi určitě neudělal) ale svůj účel to splnilo a semínka byly za dva dny doma. Takže obal je obyčejný dealerák ( ten černý se zlatým lístkem a sešívačkou nebo co to bylo přicvaklý jeden z těch jeho obrázků.)
Toť dosavadní zkušenosti , semínka na jaře hodíme ven a uvidíme co z toho bude ale rozhodně bych to nekupoval jako výbavu na grow a spoléhal na to že budu mít něco do špeka.
Původní příspěvek od andree99 Ahoj všem, takže jsem mu psal co že je to teda za semínka a jestli jsou pěstována v Česku když tvrdí že jde o Českou Seed banku a jak jsou baleny jestli je tam pečeť atd. načež mi panáček napsal že se semínka skutečně šlechtí v ČR a že mají své obaly které jsou zapečetěny, a že se snaží v současné době protlačit semena také do growshopů, nezávisle na tom mu psal i můj kamarád který na něj směřoval dotaz co je to za semena a jak je možné že je má takto levně ( konkrétně sensi seeds) no a on na to že to kupuje ve velkém přímo od sensi seeds a že proto se dostane na takovou cenu nicméně mám velkoobchodní ceníky od sensi seeds a ceny jeho semínek jsou hluboko pod cenami pro velkoobchod ve finále z něj vylezlo že semena kupuje nebalená a proto se dostane na takovou cenu což je naprostý nesmysl, tento člověk má pro každý dotaz připravenou zajímavou pohádku.
Každopádně si kamarád pár semínek od něj těch nejlevnějších koupil jelikož nás zajímá co to bude zač a jak to vlastně vypadá, takže semínka se objednaly zaplatily a čekalo se co bude a ono nebylo nic po několika dnech mu kamarád psal jestli už semena poslal a teď to začalo prý že on je jen prostředník a že kšeft vlastně vede úplně někdo jiný a že se má ozvat jemu a další výmluvy tato komunikace trvala asi dva dny načež mu kámoš dal jasně najevo že pokud semena nedotlačí bude to řešit přes policii ( i když by to asi určitě neudělal) ale svůj účel to splnilo a semínka byly za dva dny doma. Takže obal je obyčejný dealerák ( ten černý se zlatým lístkem a sešívačkou nebo co to bylo přicvaklý jeden z těch jeho obrázků.)
Toť dosavadní zkušenosti , semínka na jaře hodíme ven a uvidíme co z toho bude ale rozhodně bych to nekupoval jako výbavu na grow a spoléhal na to že budu mít něco do špeka.
hh vy jste blazni melo to cenu za tu cenu? vzdyt to je jasny podel! spise se podivej kde bydli na profilu a chytnout ho pod krkem ze bys chtel ty centa zpet
Nebudu řešit pár pecek za cca 100vku kup proběhl čistě jen ze zvědavosti jak to vypadá když si tak zakládá na tom Copyrightu : ) a co z toho vyleze jsme taky zvědaví ale až na jaře svítit tomu rozhodně nebudu a navíc já to neplatil takže f klidu
Původní příspěvek od andree99 Nebudu řešit pár pecek za cca 100vku kup proběhl čistě jen ze zvědavosti jak to vypadá když si tak zakládá na tom Copyrightu : ) a co z toho vyleze jsme taky zvědaví ale až na jaře svítit tomu rozhodně nebudu a navíc já to neplatil takže f klidu
a kdo vi, mozna to bude dobry, ze by treba vybiral seminka ze sacku