Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Menší update,kytky necelé dva týdny 18/6
Teplota 26 a míň
Vlhkost krásných 55+
Přesazené a jedná střihlá FIM(možná )V boxu je teď 7 kytek...
Smrad z kytek....mocný
Dvě jsem prdl za okno snad bude fajn počasí jak dneska...pic
"Nepěstuju abych přežil... Žiju abych pěstoval!"
"Každý vyhulený gram, hřebíček do rakve imperialistických štváčů!"
"Teoreticky jsem toho dokázal už tolik, ale prakticky jsem pořád jen alkoholik" -Deph Pekelná ordinace Dr.Crabaklese kalibru 70w - aneb jak na MINIBox pro začátečníky
tak já bych řekl že záleží jak che ten pěst víst pokud by jel SOG tak by se to dalo ...........ale ajk jsem četl v prvním příspěvku o zastříhávání tak to na SOG nevidim a tudíž ybch souhlasil s Dr. Crabacles a počet kytek zmenšil :-)
Lidi prosím vás , buť ty seriály dodělejte do konce a nebo požádejte admina o smazání !
JJ pravda,jeden samec už vilít a na 100% ještě 1 nebo 2,3 budou,takže se počet zredukuje.
jinak odpověď na způsob pěstu je na fotce...pojedu SCROG aby to nasvítilo vše,a pak to sklidím nadvakrát.Vrchy,spodky,ale to je zatím jenom moje fantazie
26.den 19/6
teplota a vlhkost vše v normálu
teď je tam 77w ve 3 ůsporkách 4850lm
teplota barev 30w-4100k
24w-2700k
23w-400k
jsou tak max 3cm nad sítkou..
cus .. je to pekny a odvazny jen mala pripominka .. ph je moc dulezity .. a lumeny se nescitaji cece tak 30 W usporka ma kolem 1500-1800 lm.... je lepsi tam vrazit jednu 100w usporku nez tri 30W cece ..kazdopadne zmakni tu sodu s usporkama je to nesrovnatelny .preju hodne stesti ..a at kvetou
32.den 19/5
vlhkost:40-60
Teplota...nevím uvidím během dne.
Dneska jsem tam foukl 70w hps protože ty ůsporky sotva prosvítily vrchní vrstvu scrogu...Hned je poznat ten rozdíl,.Zároveň dneska přepnu na květ at konečně můžu vyházet případné samce
Už jsem taky poznal své začátečnické chyby,ale o tom bude rekapitulace až po sklizni(jestli to dobře dopadne)
Moc pod sodíkem ještě fotit neumím tak sorry za kvalitu....
Místa zbývá kotel,ale jede to jak nafetovamá srnaPři drátování jsem měl to štěstí že jsem zlomil jeden mooc pěkný vršek,mno uvidíme třeba přiroste zpátky.Ani na jedné kytce nevidím kule nebo preflowers,ale snad už to brzo poznám.Prostor ce celkově hodně přeplněný,tak uvidíme jestli to po vyhození případných samců prořídne....dvakrát jsem jim aplikoval krystalon start 0,6g na litr(v rozmezí 2 týdnů)...když budou vypadat fajn,jakože tak jak teďtak z kryst.končím
pic
Jo na fotce je videt kolik mám ještě místa ..
jenom tak ot.Dneska jsem ráno vstanul,mrknu do skříně a kytky byly vyčórované....Pak jsem doopravsy vstanul a zjistil žo to je sen
Jo takove sny taky znam ze mi prestal vetrat vetrak a vsechno bylo spalene a nebo ze to zhnilo pres noc . Pockej tak tyden a budes mit jistotu co to budou za pohlavi. Zajímalo by mě jaký bude výsledek s tím Ionicem, co jsme se docetl na netu tak by to melo byt neco jako final solution. Jsem zvedavy na vysledek toho scrogu . Drzim palec
Zdaar,
jedeš fakt pěkne chlape. Co se týče toho zlomenýho vrchu, tak záleží jak moc si ho nalomil. Osobně mám takové zkušenosti, že se kytky vyhrabou z čehokoliv podobnýho. Stalo se mi to hodněkrát a vždycky to zase srostlo. Hlavně je potřeba to dát ihned k sobě, vyztužit a za pár dní už zase drží. Nesmí být samozřejmě úplně oddělená, pak musíš bejt asi hodně velkej kouzelník
Jinak bych hnojil i plagronem jak jsi psal na začátku
Ať se daří !