Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jj vcelku to jde...ještě mají čas tak se ještě vybarví...ta vejška je fakt zlo manipulace hrozná...tak uvidíme ve finále
Jinak sežraly dost hnojek na tuhle vejšku potvory.....ale fishmix a bioheaven jim prospívá!
Díky za ++
Nějak extra rodíl v tom nevidím...jen jsou možná o něco menší což se výšky týče ale to bych nedával za příčinu květníkům...uvidíme až se skosí jakej bude kořenovej bal...
66 Den Květ
Jedem do finále...už jedou jen na vodě....něco půjde dřívě něco déle...tak uvidíme...udavá se 50-60 dní malinko mě to děsí...ale při tý výšce...no uvidíme
Nějaký tipy a triky??
oká oká
Přál bych to každýmu vidět!!! Z fotek se to nedá popsat...jako mazar mě hodně zaujal ale tohle!!! MAZEC!!! Díky krasus!!----> spokojenost nejvíc...určitě okoštujem :-) vůně a krystaly nádhera! Asi právem jsem to nazval "Pan"
Ono kdyby jsi to sekl driv prijdes taky hlavne o dobrou chut pac mas hodne zelene listy tudis maji v sobe moc hnojiv meli by vypadat nejak takhle
pak smaznu
Jack je proste jmeno a u tebe krasne dostava sve povesti.Mas to pekne,ale souhlasim s Krasusem,je to jeste hodne zelene..mozna bych par dni pred koncem prostrihal vetsi listy,palky pak krasne vytuhnou..75dni se mi zda az nad hlavu,at to pak neni uplny uspavadlo at se dari!
Původní příspěvek od jebutinajmeno Jack je proste jmeno a u tebe krasne dostava sve povesti.Mas to pekne,ale souhlasim s Krasusem,je to jeste hodne zelene..mozna bych par dni pred koncem prostrihal vetsi listy,palky pak krasne vytuhnou..75dni se mi zda az nad hlavu,at to pak neni uplny uspavadlo at se dari!
Ono to nebude ciste 75 dni kvest, se podivej jak palicky vypadali pri 27 dnu podle me to pomalejs nakvetlo tudis to chce jeste nechat
hop
Tak přesně jak říká krasus...začalo to hodně pozvolna...z prvu to vypadalo že není snad něco v pořádku...nevím jestli to zapřínila ta výška jenom přece 170 cm je 170 cm
Listy zatím ponechám....jak říkáte je v tom ještě dost žrádla...ale už jsou jen o vodě zhruba 14 dnů
takže těch 75 dní bude okorát...pár jedinců tam ale bude muset zůsta o něco déle....
díky za K a rady!!
zdravím...
tak se to ještě protáhne tipuju tak na 80 z toho den tmu ...podle mě tomu ještě malinkato chybí...je tam ještě dost světlejch pestíků
Nebo mrkněte a poraďte díkes!
Jinač vůně nádherná a lepí to jako ........
zdravím...
tak se to ještě protáhne tipuju tak na 80 z toho den tmu ...podle mě tomu ještě malinkato chybí..
Nebo mrkněte a poraďte díkes!
Jinač vůně nádherná a lepí to jako plase........