Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
semka hodim nějaký foto jak to roste http://img534.imageshack.us/g/ledflash3.jpg/
listy jsou tmavě fialový až trochu do černa
nejlepší poměr G / kWh i když za cenu o něco pomalejšího růstu - ale dá se vykompenzovat víc kytkama ,) internody jsou menší
ale zdůraznuju že praxe ukazuje že reklama je přehnaná - nesmíte brát 144w jako náhradu 400w sodíku ! ale zároven 400w LED a HPS vedle sebe jasně vede LEDka
Proč zrovna 460nm? to mi nak nejde do hlavy leda ze by se jiny nedali sehnat ale nic jinyho me nenapada. Tak kdybys o tom neco napsal. me prave prislo lepsi tech 430nm...koukal sem na tohle
Život je kurva....s tou si ale člověk nejvíc užije
Proč zrovna 460nm? to mi nak nejde do hlavy leda ze by se jiny nedali sehnat ale nic jinyho me nenapada. Tak kdybys o tom neco napsal. me prave prislo lepsi tech 430nm...koukal sem na tohle
Co jsem koukal tak žádná modrá LEDka o přijatelném výkonu s vlnovou délkou 430 nm není . Ale možná někde jsou jen se mi je nepovedlo najít .
sakra
sám se v tom nevyznám , každej má trochu jinej graf mno ale málokdo si koupí LED jen na růst asi...
takže nevim jaká je nejlepší na růst
ale na květ to sedí 660nm
a už mě začínají srát s tou přehnanou reklamou - hádám se s lidma co věří že 120w opravdu nahradí 400w sodík a už mě to nebaví vysvětlovat prostě nenahradí - máte google tak se koukněte - hodně lidí už to jelo
Původní příspěvek od RespectFlowers sakra
sám se v tom nevyznám , každej má trochu jinej graf mno ale málokdo si koupí LED jen na růst asi...
takže nevim jaká je nejlepší na růst
ale na květ to sedí 660nm
a už mě začínají srát s tou přehnanou reklamou - hádám se s lidma co věří že 120w opravdu nahradí 400w sodík a už mě to nebaví vysvětlovat prostě nenahradí - máte google tak se koukněte - hodně lidí už to jelo
je tam toho hodne a dokonce tu byl tento panel testovany. Uprime si myslim, ze doma si to mozna clovek zkonstrujuje ale bude tem mit spoustu problemu - uz jenom jak se kouknes na cenu jednotlivych ledek a potom jeste case, zdroj, cocky, nejake ventasy na chlazeni .... je toho tu dost. Ale jestli ma nekdo dost casu a nevi co s nim tak proc ne .... nejsem elektrikar tak nedokazu posoudit obtiznost teto konstrukce ale vypada to obtizne.
Ale nez panel s 1W ledkama bych rad zkusil panel kde se pouziva 3W - 5W ledky .... toto by uz mohlo byt zajimavejsi, co se vykonu tyce.
to by bylo zajímavý. jj je tu zkoušenej. víc než g/w hned poprvý . a dalo by se udělat lepší do těch 200g určitě ale jestli víc, to už sem na pochybách
každopádně tady je link pro líný lidi: http://grower.cz/forum/showthread.p...50&pagenumber=1
ad spectrabox 120w
...že je panel naboostovaný imho těch 7000,- Kč (o kterejch je dražší) nenahradí ani kdyby to byl super duper extra booster protože je to furt jenom 120w a dvanáct litrů to je pro rozmazlený teenagery nebo nadšence co nepřemejšlí
Uprime od mazaru bych si nic nekoupil, od te doby co jsem si precetl diskuzi u jednoho jejich produktu. Bylo zde, aby vysvetlili rozdil mezi jejich panelem a tim co vyradi ta ceska firma (vzhledem okolnosti je zde stejny nazev jako mas ty nick ). Jejich odpoved byla na mile od toho, co je pravdou a co si muze logicky skoro kazdy odvodit.
ad cena - pokud by to, ciste teoreticky, splnovalo udaje, ktere uvadi vyrobce, tak by se to vyplatilo. V praxi to, ale tak neni a tohle je dle meho vina prodejcu, kteri se dopousteji klamani zakaznika ve snaze co nejvice prodat. Tohle je velika skoda, protoze od toho spousta lidi ocekava tabulkove vysledky a ve finale jsou potom nemile prekvapeni ....
Respect: koukal jsem na panely s kterymi mas nejspis neco do cineni.. docela jsem se necemu priucil a poustim se do vlastni vyroby ale kdybych nejakou koupil tak nejspis z te nejmenovane stranky.. mazar atd to je proste haluzarna co tam dokazou dat za ceny.. vim kolik stoji ty 1W ledky at takovy nebo makovy a jejich cena je opravdu hodne neumerna odvedene praci..