Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
čau, mě přišlo nejlepší, když si rodiče objednali kytky od Starkla. přišlo to v plastových uzavíratelných odlitkách, celkem měkký plast, přesně na květináč vkuse s krytem i na celou rostlinu. poslali asi 6 typů, např pro nás na květináčky tušim 5 x 5 cm (na ty pidi, co sou i v platech), dělají se toho všechny možný velikosti. Nemam to vyfocený, ale pro představu jakoby průhlednej kufřík s vlisy na 5 květináčků a prostor pro rostliny. mezi prostorem pro květník a pro rostlinu je to zúžený jen na stonek tak se to ani nevysype. Dělají to ve všech velikostech, jen nevim kde koupit.
Několik takových obalů bylo v obyč papírový krabici vystlaný papíerm, ted přes zimu asi polystyrenem. Poslat obchodním balíkem, do druhýho dne doma, a nemůže se nic stát. Kromě toho, že to cestou nějakej magor rozseká na kaši... Já si nic měkkýho posílat nenechávám, u nás si tak každý 3. balík musím překontrolovávat kvuli poruše obalů. Naposledy ocel a exotický dřevo, to si fakt nedokážu představit co s tim museli vyvádět, balík vypadal jak po cestě kolem světa.
tákže přátele promě jedini favoriti
zagg911
benji chaouat
a nazávěr
bull jelikož tuším očem bull mluví... myslím že jsem to už viděl a je to parádní věcička.. takže odemě všichni K+ za učast a podporu tohoto fora pokud se oběví nějaká další lepší vecička určitě ji ohodnotím zatím ahoj
díky. to sem teda napsal na poslední chvíli mě by spíš zajímalo kde to sehnat, zatim sem to na netu nenašel, třeba v nějakym hobby marketu.. jestli si to starkl nevyrábí pro sebe, ani na jejich stránkách neukazujou, v čem to tak pěkně posílaj
známej to dělá tak, že veme krabici od bot nebo od čeho koliv.. sice je s tim troška práce ale zatím s tím nemá problém .. nejni to známý .. je ot jeden odsud z g..
zabalí řezany do pitlíku jen spodky aby to mohlo dejchat..
pak do tý krabice dá spejle akorát na rokwol kostky a mezi to je nastrká vejde se tam s přehledem 15 kouskú
zdar
to luky19: dobrý nápad je to ve stilu jako třeba tady travodlaka "příspěvek č.29" myslim že mnoho lidi co jsem nahledne najde tu správnou inspiraci..
to travodlak: diky za foto a popis myslim že super jen asi nebude vhodna do mrazivých dnu.. ale přez leto idealni.. napiš jak ti to dopadlo.. zatim čau a diky Abaddon
Chce to jen dobře upevnit v krabici např. izolepou to chytit přes kostku přímo ke krabici ,obalit rw kostky potr. folii at nevyschne rw kostka a vystlat zbytek kusy polystyrenu a můžete si házet s touto krabičkou celý den a klony jsou v pořádku.Taky je mi záhadou že spousta matkářů preferuje osobní předání ,když je to přes poštu BEZPEČNĚJŠÍ.Ale zase chápu že někdo se dát klony ve 100% stavu a při posílání poštou to procento trochu klesne,ale vždy záleží na matkáři jak pečlivě to zabalí nebo zda-li to odflákne,takže výmluvy na stranu české pošty jsou nesmysl.