Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » !Nejlepsi priprava pred hulenim!
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4 »
Autor
Téma 
fak.gesho
Stálý Člen

Karma uživatele fak.gesho - 0% PěstitelskáKarma uživatele fak.gesho - 0% Pěstitelská

Registrován: Sep 2002
Příspěvků: 288 

jj, to znam... Příspěvek č. 17

Ja to vetsinou resim fajfkou z jabka, udelam diru klacikem, jeden otvor rozsirim, a kdyz chci vyhulit i ten nejposlednejsi kousicek a nechci aby se mi namocil, hodim tam nakej alobaaal, nebo list...

Old Post 06-01-2003 v 19:20 PM
fak.gesho je offline   Profil uživatele fak.gesho   Find more posts by fak.gesho   Foto galerie člena fak.gesho     Add fak.gesho to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Slut
Stálý Člen

Karma uživatele Slut - 0% Pěstitelská

Registrován: May 2002
Příspěvků: 30 

Nápad Příspěvek č. 18

no to jabko bych chtěla widět!


No ale jinag nágou příprawu nedělám jen občas, gdyž chci jen tag sedět čumět na bednu a chálowat a nestarat se wo wěci wokolo!

Old Post 08-01-2003 v 03:37 AM
Slut je offline   Profil uživatele Slut   Find more posts by Slut   Foto galerie člena Slut   Click here to Send Slut a Private Message   Add Slut to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
eMson
Stálý Člen

Karma uživatele eMson - 0% Pěstitelská

Registrován: Apr 2002
Příspěvků: 108  

nahodou Příspěvek č. 19

Jabko je vinikajici zalezitost - trosku to zjemni a zvlhci (hlavne zvlhci!!) chut - malinko do jablickova ... a odpada takova ta suchost v ustech .... vrele doporucuji

Dobra nalada sice nevyresi vsechny Vase problemy, ale nasere tolik lidi, ze opravdu stoji za to si ji udrzet

Old Post 08-01-2003 v 09:11 AM
eMson je offline   Profil uživatele eMson   Find more posts by eMson   Foto galerie člena eMson   Click here to Send eMson a Private Message   Add eMson to your buddy list     Navštiv homepage uživatele eMson! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Graetar
Stálý Člen

Karma uživatele Graetar - 8% PěstitelskáKarma uživatele Graetar - 8% Pěstitelská

Registrován: Mar 2002
Příspěvků: 293  

Pohodička Osvědčený recept z kolejí Příspěvek č. 20

Ingredience:
- dobrý model ;
- hafo dobrých přátel (na počtu nezáleží, ideál okolo pěti);
- pití nealkoholické - džusy, šťavy, vřele lze doporučit čaj, především zelený;
- pití alkoholické (pro fajnšmekry a silné nátury) - trocha pivka, vína, jemná skotská whisky (vyzkoušeno) - NEPŘEHÁNĚT! ;
- ovoce a zelenina;
- šunkový salám, nebo šunka;
- eidam 45%;
- dvouplísňový sýr (nejlépe francouzský, postačí Vltavín, nebo i hermelín);
- pár koleček trvanlivého salámu (poličan etc.);
- nakládané žampióny;
- olivy (s papričkou );
- treska a la losos;
- oregano, bazalka nebo provensalské koření;
- toustový chleba;
- toustovač;
- kuřivo;
- muzika - reggae, hiphop, jungle, rock, Leona Machálková ... dle libosti.

Pustíme hudbu, a balíme jointy. Je možno usrkávat rozličné nápoje a uzobávat rozmanité pochoutky. Jednoduše dodržujeme standardní hulící postupy . Dobrou vyhulenost dělá mj. i dobré jídlo, takže jsem vypracoval pečlivý způsob, kterak připravit lahůdku s minimálním vynaložením sil vyčerpaného vyhulence:

Tousty a la Zdenaal:
Vezmeme dva krajíčky toustového chleba, a na jeden postupně naskládáme šunkový salám, eidam, kolečko poličanu (pro pikantnější chuť), dvouplísňový sýr, vidličkou potřeme lososem, po stranách plesnivého sýru položíme rozpůlené olivy, přidáme trochu žampiónů, následně celé posypeme špetkou oregana a překryjeme dalším kolečkem šunkového salámu. Zvrchu dáme druhý krajíček, trochu připlácneme a dáme na tři a půl minuty do tousteru. Konopný výlet pak dostává úplně novou dimenzi. Dobrou chuť!

Milujte se a množte se!

Old Post 08-01-2003 v 11:42 AM
Graetar je offline   Profil uživatele Graetar   Find more posts by Graetar   Foto galerie člena Graetar   Click here to Send Graetar a Private Message   Add Graetar to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
fak.gesho
Stálý Člen

Karma uživatele fak.gesho - 0% PěstitelskáKarma uživatele fak.gesho - 0% Pěstitelská

Registrován: Sep 2002
Příspěvků: 288 

wow... Příspěvek č. 21

No nevim jestli je to jednoducha priprava, ale zni to masakrozne. Ja se vetsinou zmastenej neplacam s takovejmahle prepychama. Vemu susenku a mliko, bramburky nebo tak neco a zvejkam...

Old Post 20-01-2003 v 18:55 PM
fak.gesho je offline   Profil uživatele fak.gesho   Find more posts by fak.gesho   Foto galerie člena fak.gesho     Add fak.gesho to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zoltan
Nový Člen

Karma uživatele Zoltan - 0% PěstitelskáKarma uživatele Zoltan - 0% Pěstitelská

Registrován: Mar 2002
Příspěvků: 25 

Pohodička Příspěvek č. 22

jo jo susenky a mlyko... na skourenost nejlepsi co muze bejt. jo a vo ty priprave to je dicky prines bong, sestav ho, priprav sitko, nalej vodu do bongu, dojdi pro led, nadrdt huleni, tabak, kde je ohen - no a pak us to znate :-)

A to jabko du hned skusit...

Be growing... Be happy!!!

Old Post 20-01-2003 v 21:34 PM
Zoltan je offline   Profil uživatele Zoltan   Find more posts by Zoltan   Foto galerie člena Zoltan   Click here to Send Zoltan a Private Message   Add Zoltan to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Zoltan! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
marcon
Stálý Člen

Karma uživatele marcon - 5% Pěstitelská

Registrován: Jan 2003
Příspěvků: 51  

Příspěvek č. 23

Ja nejradci hulim po tanecnich, kdyz se zajde do hospody. To cloveka tak trochu povzbudi, smete vsechny starosti a je akorat cas ubalit

Old Post 20-01-2003 v 23:08 PM
marcon je offline   Profil uživatele marcon   Find more posts by marcon   Foto galerie člena marcon   Click here to Send marcon a Private Message   Add marcon to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
eMson
Stálý Člen

Karma uživatele eMson - 0% Pěstitelská

Registrován: Apr 2002
Příspěvků: 108  

to Graetar Příspěvek č. 24

teda to je naprosto geniaaaaaaalni musim otestovat

jestli neco delam radeji nez hulit, tak je to neco jednoduse dobreho na jazycek (i kdyz nekdy se to zvrhne do zrani a zrani a zrani a .... uffff )

jak se ti da dat karma?

Dobra nalada sice nevyresi vsechny Vase problemy, ale nasere tolik lidi, ze opravdu stoji za to si ji udrzet

Old Post 21-01-2003 v 10:06 AM
eMson je offline   Profil uživatele eMson   Find more posts by eMson   Foto galerie člena eMson   Click here to Send eMson a Private Message   Add eMson to your buddy list     Navštiv homepage uživatele eMson! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hicks
Stálý Člen

Karma uživatele Hicks - 77% PěstitelskáKarma uživatele Hicks - 77% Pěstitelská

Registrován: Mar 2002
Příspěvků: 207  

Obecné Příspěvek č. 25

Nádhera dát špeka se starou, trochu (občas 2 litry :-)) wajna (hold domácí je domácí :-)) a pak to přijde!!!!

Stará: "eehhmmm, já mám na něco chuť...."
Já: "..... to bych nečekal... "

a začne to!!!! Lednička nestíhá domrazovat, friťák a pánev valí, toustovač se nezastaví, stará si málem ukrojí prst nožem jak krájí, poté se všechno zbouchá a pak už nezbyde nic jinýho než jen sedět a funět, :-))

uplyne 10 minut a co se nestane:

Stará: "no, asi sme to trochu přehnali..., já ti mám takovou chuť se pomilovat...."

Já: "....no to bych taky nečekal.... "

:-)

Old Post 21-01-2003 v 12:13 PM
Hicks je offline   Profil uživatele Hicks   Find more posts by Hicks   Foto galerie člena Hicks   Click here to Send Hicks a Private Message   Add Hicks to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Graetar
Stálý Člen

Karma uživatele Graetar - 8% PěstitelskáKarma uživatele Graetar - 8% Pěstitelská

Registrován: Mar 2002
Příspěvků: 293  

Příspěvek č. 26

Hicks: vidím, že to nemáš jednoduchý...

eMson: Je to fakt dobrý a hodí se to nejenom k vyhulenosti. Kupodivu to není ani tak náročný na přípravu (vezmi chleba, něco tam naplácej a utoustuj), horší je to s finančními potřebami...
Karmy se tu nedají udělovat, ale díky za uznání, takovou "karmu bez karmy"

Milujte se a množte se!

Old Post 21-01-2003 v 12:59 PM
Graetar je offline   Profil uživatele Graetar   Find more posts by Graetar   Foto galerie člena Graetar   Click here to Send Graetar a Private Message   Add Graetar to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dude
Shpongler

Karma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% Pěstitelská

Registrován: Feb 2001
Příspěvků: 2582  

ty wole:-) Příspěvek č. 27

citace:
Původní příspěvek od Hicks
Nádhera dát špeka se starou, trochu (občas 2 litry :-)) wajna (hold domácí je domácí :-)) a pak to přijde!!!!

Stará: "eehhmmm, já mám na něco chuť...."
Já: "..... to bych nečekal... "

a začne to!!!! Lednička nestíhá domrazovat, friťák a pánev valí, toustovač se nezastaví, stará si málem ukrojí prst nožem jak krájí, poté se všechno zbouchá a pak už nezbyde nic jinýho než jen sedět a funět, :-))

uplyne 10 minut a co se nestane:

Stará: "no, asi sme to trochu přehnali..., já ti mám takovou chuť se pomilovat...."

Já: "....no to bych taky nečekal.... "

:-)


to je muj včerejšek

OBČANÉ VŠECH ZEMÍ, UVOLNĚTE SE!!!

Marijuana nezabíjí Marijuana není přestupní drogou * Úspěšnost represe
Grow #2 * Grow #3 - Everybody can grow * MUSHROOM GROW

OUTSIDER BY CHOICE

Old Post 21-01-2003 v 14:31 PM
Dude je offline   Profil uživatele Dude   Find more posts by Dude   Foto galerie člena Dude   Click here to Send Dude a Private Message   Add Dude to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mr.Mates-CrazyHorse
Stálý Člen

Karma uživatele Mr.Mates-CrazyHorse - 63% Pěstitelská

Registrován: Mar 2002
Příspěvků: 41 

Příspěvek č. 28

Myslim, že nějakou velkou přípravu nerešim, páč většinou si pochutnávám mimo domov.
A taky si myslim, že připravovat si ingredience před kouřenim neni ono. Až když si zakouřim, otevřu lednici a to pak vidim takovejch receptů, že je ani nestihnu!
Když de člověk do přírody, tak je zásadní pití, cíga a hlavně někdo, s kym můžete mlčet o stejnejch věcech a koukat při tom přes stromy do modroučkýho nebe! To prostě miluju!

Matesák
až dolížu nanuka, tak vylížu Annu K.

Old Post 23-01-2003 v 11:48 AM
Mr.Mates-CrazyHorse je offline   Profil uživatele Mr.Mates-CrazyHorse   Find more posts by Mr.Mates-CrazyHorse   Foto galerie člena Mr.Mates-CrazyHorse   Click here to Send Mr.Mates-CrazyHorse a Private Message   Add Mr.Mates-CrazyHorse to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
grassgeo
Stálý Člen

Karma uživatele grassgeo - 9% Pěstitelská

Registrován: Nov 2002
Příspěvků: 22 

to Greatar Příspěvek č. 29

Pán je patrně gurmán!! Dle Tvého návodu uspořádám opulentní žranici!! Máš recht, tohle je fajn, ale páč nechci mít 150 kilo, připravím si častěji čaj- dle chuti, pigi nééé!Neloupaný solený slunečnicový semínka a jedu.
Okoukal sem to v Turecku, tam fšude Turci seděj, hulej šíšu, usmívaj se,pijou černej čaj a loupou semínka.
Dá se v tom i soutěžit, kdo umí loupat rychlejc

Old Post 23-01-2003 v 13:16 PM
grassgeo je offline   Profil uživatele grassgeo   Find more posts by grassgeo   Foto galerie člena grassgeo   Click here to Send grassgeo a Private Message   Add grassgeo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
eMson
Stálý Člen

Karma uživatele eMson - 0% Pěstitelská

Registrován: Apr 2002
Příspěvků: 108  

Příspěvek č. 30

to garssgeo: no taky turci asi nemaj asimetrickou postavu (asi metr na sirku, asi metr na dylku... ) .... loupat seminka... a co loupat pistacie??? prece jen mi seminka moc nejedou

Dobra nalada sice nevyresi vsechny Vase problemy, ale nasere tolik lidi, ze opravdu stoji za to si ji udrzet

Old Post 24-01-2003 v 09:40 AM
eMson je offline   Profil uživatele eMson   Find more posts by eMson   Foto galerie člena eMson   Click here to Send eMson a Private Message   Add eMson to your buddy list     Navštiv homepage uživatele eMson! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Graetar
Stálý Člen

Karma uživatele Graetar - 8% PěstitelskáKarma uživatele Graetar - 8% Pěstitelská

Registrován: Mar 2002
Příspěvků: 293  

Pohodička Příspěvek č. 31

Ještě přihodím jeden recept, ale ten je pro velice náročné vyhulence:

Kapsa po francouzském způsobu :

Ingredience:

- tenčí (cca do 2 cm) steaky z vepřové panenky
- krutí prsíčka
- olivový olej
- červené víno
- provensálské koření
- česnek
- buráky
- olivy
- houby (stačí nakládané žampióny)
- sůl, pepř
- materiál na bramboráky
- krokety
- nakládaný ananas

Příprava začíná jeden, až dva dny předem. Do nějaké nádoby musíme dát marinovat panenku - marináda se udělá z oleje, přidá se něco vína na chuť, kolečka česneku, provensálská tráva, trocha soli a malá špetička pepře.
Po úspěšném umarinování prasátka se provede "jednoduchá" příprava, která vyžaduje alespoň tři pánve a dvě ženský navíc. Předem je také nutné připravit těsto na bramboráky. Panenku se osmahne a současně se totéž provede s krůtími ňadry . Zároveň je třeba smažit (či spíše "předsmažovat") bramboráky - tak, aby se daly ohýbat a rychle dosmahnout. Potom totiž vezmeme bramborák, na jednu polovinu položíme panenku, na ní nasypeme trošku drcených oříšků (mohou být i celé půlky), přihodíme podle chuti pár oliv a hub, a navrch položíme krůtí prsíčka. Poté ještě zvrchu překryjeme přečnívajícím zbytkem bramboráku (musí být opravdu velký) tak, aby maso zůstalo vevnitř v kapse.
Celek dosmažíme - ideálně by se měly konce bramboráku slepit a zatvrdnout, ale to se stejně nepovede, doporučuju spíš zvenčí opatlat trochou zbylého těsta, které se pak speče - a podáváme ozdobené kolečkem ananasu s kroketí přílohou... Dobrou chuť!

Btw - je tu někde nějakej thread na recepty, kromě mlíka, "vaříme s konopím" a hulžravky?

Milujte se a množte se!

Old Post 31-01-2003 v 16:39 PM
Graetar je offline   Profil uživatele Graetar   Find more posts by Graetar   Foto galerie člena Graetar   Click here to Send Graetar a Private Message   Add Graetar to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
master
Stálý Člen

Karma uživatele master - 38% Pěstitelská

Registrován: May 2001
Příspěvků: 61  

Příspěvek č. 32

Hustý. Já se napřed...........................NAJÍM, vylezu ven a s kámošema užívám ten rituál a odhaduju, jak to bude táhnout, hodnotím palice - pryskiřice, jestli nejsou přesušený, někdy trošku ochutnám.

Důležitej je pořádnej oheň a správný kolečko lidí. Nikdy na to nechlastám. Většinou končím po třech prdech a du se uklidit buď na dancefloor nebo někam s kámošema. Na flooru nebejkuju, relaxuju a užívám si. Čekám na dojezd a zase si dám tři prdy. Taxe to opakuje dokud mám čas a nemám dost, pak už si nedám ani prda - nic nepřehnat a užít si všechno to divadlo kolem, to je můj recept.

Old Post 01-02-2003 v 18:34 PM
master je offline   Profil uživatele master   Find more posts by master   Foto galerie člena master   Click here to Send master a Private Message   Add master to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 20:53 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
02-12-2005 - nejlepsi zazitky pri huleni - 37 odpovědí

Hledat v Tématu:
 


Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.

Design, Custom Scripts & DB Optimization by carlos
Page generated in 0.6318830 seconds with 26 queries.
Magazín - Growshop Rozcestník - Suvenýry - Sponzoring - Archív