Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Konvenční Zahrádky » Kuchynske bylinky pod Led-hnojiva,technika...help
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
fananek7
Stálý Člen

Karma uživatele fananek7 - 76% PěstitelskáKarma uživatele fananek7 - 76% PěstitelskáKarma uživatele fananek7 - 76% PěstitelskáKarma uživatele fananek7 - 76% PěstitelskáKarma uživatele fananek7 - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

A proč ne?

Fanánkův out 2010

Old Post 30-12-2010 v 20:46 PM
fananek7 je offline   Profil uživatele fananek7   Find more posts by fananek7   Foto galerie člena fananek7   Click here to Send fananek7 a Private Message   Add fananek7 to your buddy list     Navštiv homepage uživatele fananek7! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tuffgong1
Stálý Člen

Karma uživatele tuffgong1 - 58% PěstitelskáKarma uživatele tuffgong1 - 58% PěstitelskáKarma uživatele tuffgong1 - 58% PěstitelskáKarma uživatele tuffgong1 - 58% PěstitelskáKarma uživatele tuffgong1 - 58% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

co proč ne ? jakože proč nechci aby mi to svítilo do xichtu když spim ? no asi by mi to nebylo příjemný nebo jsi myslel něco jinýho ?

Lidi prosím vás , buť ty seriály dodělejte do konce a nebo požádejte admina o smazání !

Old Post 30-12-2010 v 21:01 PM
tuffgong1 je offline   Profil uživatele tuffgong1   Find more posts by tuffgong1   Foto galerie člena tuffgong1   Click here to Send tuffgong1 a Private Message   Add tuffgong1 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
fananek7
Stálý Člen

Karma uživatele fananek7 - 76% PěstitelskáKarma uživatele fananek7 - 76% PěstitelskáKarma uživatele fananek7 - 76% PěstitelskáKarma uživatele fananek7 - 76% PěstitelskáKarma uživatele fananek7 - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

Ne,právě mně rozesmálo to do xichtu,tak jsem si rýpnul,protože se nudím
No a mohl bys eventuelně přihodit nějaké foto,protože mně zajímá barva,když to je pod těma LEDkama.Tak zatim.

Fanánkův out 2010

Old Post 30-12-2010 v 21:13 PM
fananek7 je offline   Profil uživatele fananek7   Find more posts by fananek7   Foto galerie člena fananek7   Click here to Send fananek7 a Private Message   Add fananek7 to your buddy list     Navštiv homepage uživatele fananek7! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tuffgong1
Stálý Člen

Karma uživatele tuffgong1 - 58% PěstitelskáKarma uživatele tuffgong1 - 58% PěstitelskáKarma uživatele tuffgong1 - 58% PěstitelskáKarma uživatele tuffgong1 - 58% PěstitelskáKarma uživatele tuffgong1 - 58% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

jj xicht je to sjetý

jo a jinak taky se připojuji k žádosti o foto

já se sice nenudim , ale sem hrozně nadrežen na zítra už sem připravil dělostřeleckou výzbroj , ale je to šílený aaaaažžžž zítra

Lidi prosím vás , buť ty seriály dodělejte do konce a nebo požádejte admina o smazání !

Old Post 30-12-2010 v 21:20 PM
tuffgong1 je offline   Profil uživatele tuffgong1   Find more posts by tuffgong1   Foto galerie člena tuffgong1   Click here to Send tuffgong1 a Private Message   Add tuffgong1 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
fananek7
Stálý Člen

Příspěvek č. 21

!
Já se taky těším na zítra,protože s kamarády beru motorovku a jdeme do lesa na smrkové sušky sežrané kůrovcem a u mně na zahradě děláme asi 3m vatru
Moc moc těším a tímto přeji štěstný nový rok

Fanánkův out 2010

Old Post 30-12-2010 v 21:29 PM
tuffgong1
Stálý Člen

Příspěvek č. 22

a já se o5 připojuji štastný nový rok

hmmm 3 metry to bude pěknej ohen já se hold budu muset spokojit s kulovejma pumama místo granátů

Old Post 30-12-2010 v 21:44 PM
alesh
Stálý Člen

Karma uživatele alesh - 73% PěstitelskáKarma uživatele alesh - 73% PěstitelskáKarma uživatele alesh - 73% PěstitelskáKarma uživatele alesh - 73% PěstitelskáKarma uživatele alesh - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 23

Ahoj,
pro konopí pracuju na novém LED panelu, tak jsem si říkal, že ten starý rozeberu a vykutím něco pro bylinky. Plán je takový, že bych je měl v kuchyni a LEDkou pouze dosvětloval. Má s tím někdo zkušenosti? Jakým bylinkám svědčí "pokojové podnebí"? Mám v plánu jim narvat co nejvíc vysokoenergický modrý (okolo 450nm) od čehož si slibuju větší tvorbu aromatických látek.

Old Post 07-10-2014 v 12:31 PM
alesh je offline   Profil uživatele alesh   Find more posts by alesh   Foto galerie člena alesh   Click here to Send alesh a Private Message   Add alesh to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 17:22 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás