Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ne,právě mně rozesmálo to do xichtu,tak jsem si rýpnul,protože se nudím
No a mohl bys eventuelně přihodit nějaké foto,protože mně zajímá barva,když to je pod těma LEDkama.Tak zatim.
!
Já se taky těším na zítra,protože s kamarády beru motorovku a jdeme do lesa na smrkové sušky sežrané kůrovcem a u mně na zahradě děláme asi 3m vatru
Moc moc těším a tímto přeji štěstný nový rok
Ahoj,
pro konopí pracuju na novém LED panelu, tak jsem si říkal, že ten starý rozeberu a vykutím něco pro bylinky. Plán je takový, že bych je měl v kuchyni a LEDkou pouze dosvětloval. Má s tím někdo zkušenosti? Jakým bylinkám svědčí "pokojové podnebí"? Mám v plánu jim narvat co nejvíc vysokoenergický modrý (okolo 450nm) od čehož si slibuju větší tvorbu aromatických látek.