Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
já se pokusím o svůj úplně první grow:-D někam to hodim ven, ale ještě nevim jestli strom, pole, les, nějaký houštiny atd. ale jak sem tady pročítal, tak sem si udělal docela dobrej obrázek o tom, že sviní, které sklízejí za Vás je obrovské množství:-( Takže někam ty noname prsknu a uvidim. a jinak, ať se daří
Ja sa idem pokúsiť o svoj prvý grow tiež Teda outdoor Za oknom som mal 5 rastliniek Prvá vec čo chcem objednať je Durban Poison 5. fem a Durban Poison 10 seeds od Nirvany, som zvedavý, čo sa viac oplatí, tak to budem brávať
Na Durbana od nirvany lidi hodne moc nadavaj, kaslal bych na nej - nekery kytiz jeste v listopadu nezraly apod. Od DPassionu je to dobra volba, jak rika kamos - DP jedine od DP
"Cannabis will take you through times with no money,
much better than
money will take you through times with no cannabis"
A možno spravím takú fajnú vec, že si zoženiem semienka od kamaráta (od dáva už 12 rokov IBA no name) a pekne si šľachtiť vlastnú vzorku a po 20tich rokoch ju dať na súťaž Ale nie, to len tak blábolím... Ak bude dosť dobrých semien no name od kamoša, tak sa asi na ten Durban vykašlem a objednám ho neskôr...
No, rodičia sú ochotní poskytnúť 7,5 ročný humus (samá žížala, červy atď), neskutočne nasiaknutý humus živinami. Tak použijem nejakých 100l aspoň. Najlepšie je, že tam nemusím dávať nič na prevzdušnenie substrátu, lebo je strašne vzdušný Čo ostatní?
Tak já už mám seeds na rok 09 pěkně v teple domova a to Shaman, NLxDP, SuperSkunk, HashPlant, SensiStar + nějaký noname co sem posbíral letos od známejch.
Zdar
Ja plánujem budúci rok môj prvý grow a to zo semienkami:
1*No Name pracovný názov [ďalej iba p.r.] Purple World
2*No Name
7*No Name
7*No Name
1*No Name
Tieto "nounejmi" sú od známych väčšinou ako dar alebo za symbolickú cenu. Týmto sa im chcem poďakovať
Okolo 50 semienok No Name p.r. Kinder Surprise ktorý bude iba veľmi krajné riešenie po prípade nejaký hash alebo na varenie..
Okolo 60 semienok od Mrzouta Passion 1*No Name. Veľké dík
No a čakám na seeds od outareader-a a to:
5*Blueberry
5*Bubble gum
5*Ak-47
Všetko bude pestované OUT na viacerých poliach.
A keby sa niekto čudoval prečo tak veľa semienok to preto že čakám z dosť veľkými stratami kvôli minimálnej praxy....
No uvidíme ako to dopadne možno ešte niečo pribudne
EDIT: Reagujem na ďalšie dva príspevky do môjho pôvodného lebo by to bolo OT: No pôvodne myli byť tý mazlíčkovia Blueberry, Bubblegum a AK-47, no vyzerá to tak že člen od ktorého som to mal mať sa prepadol pod zem a nemá tu žiadny grow a je v čiernej listine čo sú dosť znepokojujúce reality.
Zdar, tak letos pujdu asi do kukurice (50%jsem sklidil posledně), pak asi urcitě 1-2 kytky na zahradu a mam tak 2-3 mista, jinak nebudu nijak predhnojovat hlinu nemam dost casu (holt skola) jinak osazenstvo bude: 100% pár dobrých nonamů
pokud sezenu tak klasicky Orange bud, Belladona(pokud byste nekdo mel par seminek techto modelu prosim napiste dík)
prilezitostne Durban, Super Skunk
edit:takze vse je jinak jsou objednana seminka z Hulandu a neni to ani durban ani beladona nybrz SHAMAN od dutch passion, radis sem sel do dutch passionu nez do durbana od Nirvany(PS byly za stejny prachy)
Cawkos.na pristi rok se chysta asi belladona,Orange bud,fialky a noname...vsecko ven :-) Doufam ze bude teplo a slunečno.Vsem growers preju uz ted peknou sezonu 09...