Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
kytka z fotky 3,4 na předchozí stránce byla poškozena přehnojením, jakmile jsem ji prolil vodou s upravenym ph a enzimama tak se dala pěkně do růstu , ale kyti na foto 1,2 ta má problém pořád neni tu někdo kdo by věděl čim to je ? (přehnojením to snad nebude , ale když to tak vezmu lpoškození listu vypada jinak než na ty druhy kytce ktera byla přehnojena no každopadně ji už nehnojim a uvidim jetsli se to nezlepší..................
Lidi prosím vás , buť ty seriály dodělejte do konce a nebo požádejte admina o smazání !
Tak vydím že mi nikdo nepomůže tak se udavte Ananasem(nic ve zlim berte to s nadsázkou)
Takže jak radil přemek prkená podlaha kořeňte ananasy
tak jsem to udělal
u každého čísla připadající k fotce máte popis co stim
foto 1 kupte ananas kterej má pěknej zelenej koštál nic povadlýho
foto 2 poté ukrojte vrchní část jako je to na fotce (na koštálu musí zustat trochu ananasu)
foto 3 asi tak to vypadá po ukrojení
jinak jak postuovat dál (na to už nemam foto) po ukrojení koštálu ho dejte na talířek a talířek s ním položte někam ve vašem bytě a počkejte den až dva dokud nepujde zbytek ananasu z koštalu bez problemu uloupat na konec odloupejte i par spodnich listečku ty uplně dole nejmenší maj takovou naružovělou barvu a nakonec plochu řezu namočte do stimulaxu nakonec vložte do jamky v hlíně která odpovídá obvodu dolní části koštálu lehce upěchujte a zalejte kořente při pokojové teplote třeba na okně po 3 leeth je ananas připraven k lpození k tomu ho donutíte tak že do květníku položíte jablko z něhož se začnou uvolnovat nějakej plyn a to nabudí ananas k plození (jablko bych doporučoval očas měnit ) za 4-5 měsíce od začatku jablkove kury začne ananas plodit
foto 4 takhle to vypadá zasazený v Green label total mixu
Lidi prosím vás , buť ty seriály dodělejte do konce a nebo požádejte admina o smazání !